Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ova sekcija sa člancima ispod znakova momčadi mi je malo šlampava. Dva članka s lijeve strane nisu jednako visoki kao 4 u sredini ili 3 desno. Pa onda još ispadna neka kvrgava bijela zona sa linkom dolje desno. Ja bi stavio da je taj link dolje desno unutar visine desnog stupca i da svi imaju donji rub poravnat...
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Naslovi u srednjem stupcu ponekad imaju jedan red teksta, a ponekad 2 ili 3, u ekstremnim slučajevima čak 4. Ovisno o tome se poremeti visina pa u većini slučajeva ne mogu biti poravnati. Desni stupac ovisi o visini reklame koju google plasira (većina korisnika u zadnjem redu trećeg stupca vidi reklamu, a samo oni koji nemaju reklame vide dodatnu vijest) pa se ni tu ne može nariktati visina da bude konstanta.
Mogao bih forsirati fiksaciju visine kao što to radi Index i još neki portali pa onda dizajn jednostavno sakrije posljednji red naslova, ali mi je glupo zbog estetike naslov
promijeniti u
Mogao bih forsirati fiksaciju visine kao što to radi Index i još neki portali pa onda dizajn jednostavno sakrije posljednji red naslova, ali mi je glupo zbog estetike naslov
Kod: Označi sve
Promjena vlasničke strukture u
Mercedesu: Po trećinu posjeduju
Ineos, Wolff i Daimler AG!
Kod: Označi sve
Promjena vlasničke strukture u
Mercedesu: Po trećinu posjeduju
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Gdje je nestao "quote" iz dijela komentara na clanak ili mi trebaju ocale?
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo ih natrag, tnx 

-
wapi Verified
- GP3
Nema smisla fiksirati srednji stupac, ako ne možeš i desni.avetma je napisao/la: 19.12.2020., 15:26
Da možeš, u srednjem stupcu bi bilo rješenje da povisiš sliku i onda naslov ide preko slike kao i u druga dva stupca....
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nisu ni slike iste visine, s obzirom da širina mora biti fiksna, onda visina ovisi o tome kako je autor srezao. Tako da bi i tu bilo odstupanja... Da je prezentacijski sajt sa stalnim sadržajem onda bih išao peglati to, ovako je jednostavno predinamično da pohvatam sve moguće situacije, a da ne bude nekih kompromisa kao ono rezanje naslova. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kada ide podcast?
Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Koliko sam skužio sutra. Mislim da će se svidjeti ljudima, dosta ležerna je bila atmosfera.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Explorer je napisao/la: 19.12.2020., 21:18 Koliko sam skužio sutra. Mislim da će se svidjeti ljudima, dosta ležerna je bila atmosfera.

Vidjeh da pise danas a nemrem nac

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dečkima s Tribine je bilo lakše za sutra radi izvanrednih okolnosti, a i činjenice da smo pričali preko Zooma, pa treba video srediti kako spada.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jeste!
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Ante daj nam i last activity i zadnje s foruma da bolje možemo stalkat.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zadnje s foruma može, a ovo ostalo je ipak malo natezanje sa serverom. Čak i ovaj "trenutno online" stat bi mogao biti uklonjen ako vidim da usporava sistem kad bude neki veći spike posjeta.
- daky_st
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Kontakt:
Hvala na odgovoru za pitanje kojeg F1 vozača bi intervjuirali ! Baš sam se nekako moćno osjećao dok sam slušao odgovore
Odličan podcast! Pozdrav svima!

Odličan podcast! Pozdrav svima!
- AlkY
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Ma to , trenutno online , po meni opce nije potrebno. Pogotovo ako uzima imalo resursa servera ,a vjerujem da uzima
.
Takve stvari dobro dodu za neke drustvene mreze , ili chat sobe i slicno.
A ovdje je to "bacanje" resursa servera

A ovdje je to "bacanje" resursa servera

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Slažem se.AlkY je napisao/la: 20.12.2020., 18:23 Ma to , trenutno online , po meni opce nije potrebno. Pogotovo ako uzima imalo resursa servera ,a vjerujem da uzima.
A ovdje je to "bacanje" resursa servera![]()
Apsolutno nebitno, a pogotovo u kontekstu činjenice da se "online" status može i sakriti.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ovo za online je maknuto, ako se nikome ne dopada, a ionako troši resurse foruma - nema razloga da se drži.
Za karmu znam, slažem se, i mislim da smo već o tome diskutirali jednom. Sad bih mogao možda napraviti da bude zadnjih 12 mjeseci, ali znam da je to intenzivnije za server. Vidjet ćemo, kad krepa onda preusmjerim hate-mailove tebi.
Za karmu znam, slažem se, i mislim da smo već o tome diskutirali jednom. Sad bih mogao možda napraviti da bude zadnjih 12 mjeseci, ali znam da je to intenzivnije za server. Vidjet ćemo, kad krepa onda preusmjerim hate-mailove tebi.