Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Watzke je jos jednom pokazo da je sramota za klub renomea kojeg ima Borussia Dortmund..
Kako kaze novinar, bolje da si osto doma i sutio...
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
CrashOverride je napisao/la: 19.03.2020., 11:54 Watzke je jos jednom pokazo da je sramota za klub renomea kojeg ima Borussia Dortmund..
Bilo bi dobro , uz komentar , stavit link ili objasnit o cemu se radi.
Jer ja osobno nemam pojma :D
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 19.03.2020., 13:31
CrashOverride je napisao/la: 19.03.2020., 11:54 Watzke je jos jednom pokazo da je sramota za klub renomea kojeg ima Borussia Dortmund..
Bilo bi dobro , uz komentar , stavit link ili objasnit o cemu se radi.
Jer ja osobno nemam pojma :D
:bonk:
Telefon uz jako suncan dan :mrgreen: - bio sam uvjeren da sam zakeljio link
Uglavnom, lik je ispo zesci supak jer je reka da veci i bogatiji klubovi ne bi trebali pomagat slabije klubove u ovoj situaciji - ima je nekih dobrih tocki u govoru ali je falio totalno, pogotovo ako uzmemo u obzir da je klub kojem je on CEO skoro propo i to ne zbog ovakve situacije sa koronom nego bas bezobzirnim trosenjem love..
Jos je i reka da nije trebalo prestat igrat nogomet..

https://www.youtube.com/watch?v=KENjXRMQYOc

https://bulinews.com/news/4784/bvb-boss ... oronavirus
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Zar nije Tribina.hr prije imala web stranicu? Pratio sam ih prije, sad nemogu nikako naći.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Jovic napustio karantenu Real Madrida, vratio u Srbiju i umjesto da se izolira, on ode na žurku 😁

Ako je istina, 60 m well spent :party:
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/brfootball/status/1241426694889713664

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Fascinantno kako se neke stvari mogu zasrat, bravo Dinamo, bravo uprava.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

AlkY
Formula 1
Formula 1
Znam da su se ovakva videa nedavno cesto vrtila po internetu , ali uvijek s posebnom radoscu se sjetim i ove emisije i nogometa iz tog vremena :D

P.S.
Natofkao sam videa , ali neka sam :D
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kakva genijalna emisija.. Kakve legende.. Del Piero lijevo desno lijevo ...leti leti leti .. goool :gandalf: Koliko nezaboravnih trenutaka na telki i na plejki s tim likom

Lee Clark Heiko Herrlich Bakero :party:
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Tada se ponedjeljak cekao kao jackpot.
A ne kao sada ovaj "Stadion" , u 3 lige 2 tekme prikazu.
slikaslika slika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
slika
Lomi te, al se nedaš

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 27.03.2020., 13:27 Tada se ponedjeljak cekao kao jackpot.
A ne kao sada ovaj "Stadion" , u 3 lige 2 tekme prikazu.
O da.. Nesto ko jutarnja nedjeljna kava sa ekipom s kojom si bia vani, svatko da doprinos da popuni rupe koje imas 😀😀

Iskreno, dns je i upitan uspjeh takve emisije..
Morala bi bit jako kvalitetna jer uz danasnji pristup svemu na webu, sve golove koji me zanimaju vidim skoro iste minute kad padnu..
Ali da bi volio nesto ovakvo, sat vremena golova, tablica, zanimljovosti....
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Na šta je hrt spao. Kad se sjetim petice, španjolske i talijanske lige, liga prvala utorkom i srijedom, nba, f1 itd. A sad nemaju ni hnl.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Despotski, apsolutistički princip upravljanja našim klubom ponovno je pokazao svoje pravo lice.

Nije mogao Mamić protiv svoje prirode, a nisu ni klimači i poltroni mogli protiv njega pa je po Kužeovom poučku potjeran trener.

Svima je bilo jasno što je predstavljao povratak Mamića mlađeg na čelo sportske struke Dinama. Taj čovjek, koji je godinama parazitirao skupa sa svojim bratom i nećakom na transferima, osramoćenog i provaljenog, vraćen je u klub kao spasitelj s misijom da na daljinski izvršava hirove starijeg brata koji valja iste štoseve već petnaest godina. Ozbiljno opsjednut vlastitom imaginarnom veličinom, posebno je alergičan na pojave zbog kojih pada u drugi plan i anonimnost. Nijedna metoda nije dovoljno besramna za rješavanje takvih „anomalija“ jer treba biti hulja najvišeg kalibra za ovo što je klub izveo u zadnjih par dana.

Usred najveće krize još od rata u kojoj se većina ljudi u državi bori za golu egzistenciju, koristeći najniže strasti, klub je vlastite igrače i trenere pribio na stup srama lijepeći im etiketu pohlepnih milijunaša i ostavljajući ih na milost i nemilost masama i medijima žednima krvi i senzacije. I mnogi navijači, ipak ljudi, ponekad naivni i suočeni s velikim životnim problemima i crnim oblacima koji prijete, refleksno su shvatili ovu situaciju kao crno-bijelu.

Već tri dana nahuškana javnost na proste faktore rastavlja igrače i trenere prve momčadi kojima je tzv. „uprava“ zavezala ruke i začepila usta da se obrane i kažu svoju stranu priče u situaciji koja je sve samo ne crno-bijela. Nisu u upravi riskirali pobunu trenera i igrača, niti su radi manje uštede režirali ovaj igrokaz. Niti je slučajno cijela operacija izvedena na brzinu baš u ovo vrijeme.

Potpuno je nadrealna činjenica da je onaj koji stoji iza svega aboliran od strane tijela kluba dok se istovremeno na ovakav način ponižava trenera i igrače u čiji su se karakter još jučer kleli. Kojima su teatralno uručivali specijalne dresove zbog odanosti klubu i potpisivali doživotne ugovore.

Sve to je samo refleksija opće šizofrenije u kojoj se klub nalazi, potpune netransparentnosti i bacanja prašine u oči navijačima i svima koji vole Dinamo.

A igrači imaju sada priliku pokazati kakvi su, imaju li osjećaj za ovaj klub, navijače, za ljude ovog grada i ove zemlje koje su više sile ponovno bacile na koljena.

BAD BLUE BOYS
slika
slika
slika
Lomi te, al se nedaš

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Šteta dućana i fasade. :fiju:
Sisu (fin.)

Majki2111
Formula 2
Formula 2
slika
slika
slika
Na "rat" koji ovih dana traje u Dinamu i u kojem se očito ne biraju sredstva, svoj komentar dao je i Nenad Bjelica.Trener Modrih, koji je skupa s igračima odbio predloženo smanjenje plaće, u status na WhatsAppu je napisao:

"Neki ljudi te nikada neće voljeti, zato što tvoj duh smeta njihovim demonima."

Poruka je to koju mogu pročitati svi koji imaju Bjeličin broj mobitela, ujedno i citat američkog glumca Denzela Washingtona.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/p ... 99359.html
Lomi te, al se nedaš

Majki2111
Formula 2
Formula 2
slika
slika

Strašno kakvu upravu imamo, svi uz trenera i igrače.
Lomi te, al se nedaš

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Dobro, ne spamaj temu tim retardima. Lik im je izdigao klub svjetlosnim godinama iznad lige i države iz koje dolaze, a oni pričaju o krađi... :facepalm:
Ma ja, da nije bilo Mamića, Dinamo bi bio bogatiji i trofejniji od svih Europskih velikana zajedno... Koliko su ovi retardirani, ne vjerujem. :shock:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Pastor
E da nema Mamica, bila bi borba za prvaka zanimljiva :zubo:
Neam bas nista dobrog rec za te navijacke skupine, nekad pokazu da su ipak ljudi, nekad da su obicni neandretalci sto je u vecini...
O Mamicima takodjer neam visoko misljenje osim da su od Dinama napravili money machine i daleko najbolji klub u regiji, koliko god maznuli i reketarili, sto ne podrzavam, opet su napravili vise od ovih juznjackih i kvarnenskih foteljasa zajedno..
Da je pravne drzave, djelili bi celiju na duze vrijeme ali nema od toga nista..
Fino Alla Fine

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Za navijačke grupe, neki ni nebi trebali imati mišljenje jer nisu u tome. Ja iako nisamu tome često, bio sam par puta u neobičnim situacijama kao npr. di sam dobio udarac od lika koji se zaletio po tribini sa palicom za bubanj i tuko ekipu jer je navijanje palo, a zna se da u tom dijelu se navija. Nakon toga sam se čak i osjećao sretnim jer vidim koliko je to sve bitno iz ljubavi. Dosta njih su mladi ljudi koji idu fakultet ili školu i vode normalan život, neki su stariji sa familijom.

A za Mamića se nema nikaj govorit, čeka se pravomočna presuda.
Lomi te, al se nedaš
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡