Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ponestalo snage Blazersima. Kad budu u punom sastavu će biti jako opasni.
John Wall je jučer odradio vrhunsku utakmicu za Wizardse, da nije bilo njega izgubili bi barem 20 razlike.
Bullsi odlično otvorili, mislim da mogu zadržati momentum. Mislim da bi Slaven najviše volio da Bullsi dočekaju Cavse u finalu
Houston rasuo Oklahomu.
John Wall je jučer odradio vrhunsku utakmicu za Wizardse, da nije bilo njega izgubili bi barem 20 razlike.
Bullsi odlično otvorili, mislim da mogu zadržati momentum. Mislim da bi Slaven najviše volio da Bullsi dočekaju Cavse u finalu

Houston rasuo Oklahomu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ajmo reć da da, ali pošteno je reći da Harden ima bolje suigrače. U Oklahomi su stvarno levatine teške, pogledaj samo šut Oladipa od jučer: 1-12 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Russell Westbrook, naravno.senja je napisao/la:Zna se ko je pravi MVPExplorer je napisao/la: Houston rasuo Oklahomu.
Čovjek igra sa hrpom klada.
A počeli su ih uzimati sredinom treće, da bi u četvrtoj bilo razvaljivanje.
Houston će proći, jer su kudikamo bolja ekipa od OKCa.
Nadam se da to neće uticati na izbor MVPa.

Edit
A Blazersi su grohnuli u četvrtoj
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Hehe juce u pola 4 skoro sam skakao, po sobi, a u 7h sam bio ko zombi. Fantasticna utakmica, navijaci Bostona su zbog Thomasa bas bili na vrhuncu, jos citav tim Bostona je zbog Thomasa bio ratoboran, ali Bullsi su fkt bili tvrd orah.Explorer je napisao/la:Ponestalo snage Blazersima. Kad budu u punom sastavu će biti jako opasni.
Houston rasuo Oklahomu.
Explozivni su strasno, nekako kondiciono izgledaju superiornije od Bostona, a jos odbrana im je fantasticna. Svi su briljirali od centra, beka, krila i playa. S ovakvom igrom mogu do finala, samo da ne pregore sa Bostonom, ko god prodje ovu seriju (jer su izjednaceni) u drugom krugu ce biti umorniji. Nekako predvidjam 7 utakmica, a Bullsi ako izbace Boston mogu do finala istoka sasvim sigurno, bez obzira na umor, ipak motiv je veliki.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Bullsi mogu pomest svakog i bit pometeni od svakog .. Pa si ti uzmi.. 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ono sto sam ja vidio, Thomas je bio daleko najjaci igrac Bostona sinoc..
Ne vidim neku veliku prednost da se vrati Rose.. Em ima problema sa zakonom, em ce ga vrag znat hoce odigrat 25 tekmi ili 80 u sezoni.. Ali posto uprava vuce neke cudne poteze, mozda ga i vrate
Ne vidim neku veliku prednost da se vrati Rose.. Em ima problema sa zakonom, em ce ga vrag znat hoce odigrat 25 tekmi ili 80 u sezoni.. Ali posto uprava vuce neke cudne poteze, mozda ga i vrate

Fino Alla Fine
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ne znam imali gori i manje upotrebljiv guard trenutno u ligi od njega, nažalost. Nekidan je imao operaciju ACL-a na desnom koljenu, tko zna koju, vjerojatno se i on zabrojao do sada. Nema ga na treningu bar iduća dva mjeseca, a Phil je već najavio da ga želi potpisati i trejdovati Carmela.senja je napisao/la:Ja se nadam da će Chicago vratiti Rosea sljedeće godine, sad kad je free agent. Pa da mi opet postanu dragi.
Obrigado Felipe
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nema ništa više od Rosea, što smo od njega odgledali, to smo odgledali. Čini se kao skršen čovjek.
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
Ja sam pročitao da neće puno pauzirati zbog ove zadnje operacije. Prošlu sezonu je odigrao 60 utakmica, ovu 64. To je puno bolje nego u ono vrijeme kada je zadobio prve povrede, i propuštao kompletne sezone. Ne bih baš rekao da je neupotrebljiv. Samim tim što Phil hoće da ga ponovo angažuje. U New Yorku je sistem igre bio sjeban. A ja nisam vidio nikakva problem u Roseovoj igri. Jedino što mu fali da sam ja primjetio je šut za tri poena. Trice uopšte ne šuta više. I Thibodeau ga je želio dovesti u Minesotu. To dovoljno govori.Felipe je napisao/la:Ne znam imali gori i manje upotrebljiv guard trenutno u ligi od njega, nažalost. Nekidan je imao operaciju ACL-a na desnom koljenu, tko zna koju, vjerojatno se i on zabrojao do sada. Nema ga na treningu bar iduća dva mjeseca, a Phil je već najavio da ga želi potpisati i trejdovati Carmela.senja je napisao/la:Ja se nadam da će Chicago vratiti Rosea sljedeće godine, sad kad je free agent. Pa da mi opet postanu dragi.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ne bih ja baš tako rekao. Pogledaj gdje su momčadi koje ga žele...daleko od dogiravanja. Rose je odličan igrač, ali njegovo vrijeme je prošlo. Ozlijede su nažalost odradile svoje. Svojevremeno sam bio žestoki navijač Bullsa upravo zbog njega, ali treba biti realan.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
U napadu ga možeš angažirati samo ako mu daš loptu u ruke, šuta sa distance skoro i da nema, od top playmakera se srozao na lošeg point guarda, a takvi su najgori, ne mogu drugima kreirati a teško sebi kreiraju. Defanzivno mu nisam dugo gledao u brojke, gledao sam ih dosta puta nedjeljom u nama dostpunom terminu i na oko obrambeno je teško naći neko tako lošeg na istoku, negdje rang sa Isaiahom Thomasom vjerojatno. Da ne govorim o tome da više nema noti brzinu niti agilnost da bude solidan u trianglu.
Tapatalk
Tapatalk
Obrigado Felipe
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
New York definitivno ima igrače za play off. Problem je bio u sistemu, u kojem se mnogi igrači ne osjećaju ugodno. Pratio sam ih dosta, i u dosta utakmica su igrali neizvjesne završnice. Na žalost, završavalo je većinom lošije po njih. Ali znali su pružiti i dobre partije. Na primjer dobiju San Antonia, onda izgube od Netsa... Imali su neshvatljivih padova. A vidi se po vijestima iz New Yorka da je konstantno bilo nesuglasica između trenera i igrača.Explorer je napisao/la:Ne bih ja baš tako rekao. Pogledaj gdje su momčadi koje ga žele...daleko od dogiravanja. Rose je odličan igrač, ali njegovo vrijeme je prošlo. Ozlijede su nažalost odradile svoje. Svojevremeno sam bio žestoki navijač Bullsa upravo zbog njega, ali treba biti realan.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Backcourt Ron Baker-Lee-Rose je daleko od bilo kakvog kvaliteta za play off, ostanimo realni.senja je napisao/la:New York definitivno ima igrače za play off. Problem je bio u sistemu, u kojem se mnogi igrači ne osjećaju ugodno. Pratio sam ih dosta, i u dosta utakmica su igrali neizvjesne završnice. Na žalost, završavalo je većinom lošije po njih. Ali znali su pružiti i dobre partije. Na primjer dobiju San Antonia, onda izgube od Netsa... Imali su neshvatljivih padova. A vidi se po vijestima iz New Yorka da je konstantno bilo nesuglasica između trenera i igrača.Explorer je napisao/la:Ne bih ja baš tako rekao. Pogledaj gdje su momčadi koje ga žele...daleko od dogiravanja. Rose je odličan igrač, ali njegovo vrijeme je prošlo. Ozlijede su nažalost odradile svoje. Svojevremeno sam bio žestoki navijač Bullsa upravo zbog njega, ali treba biti realan.
Tapatalk
Obrigado Felipe
- CrashOverride Verified
- Formula 1
NYK je daleko od playoffa.. Svaka ekipa iz donjeg doma u NBA ligi zna uzet skalp od jedne ili vise ekipa iz top 5 i to bas nista ne govori..
Fino Alla Fine