Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
I Portland se držao dobro. Bili su izjednačeni do zadnje četvrtine. Ali Green pravi veliku razliku. Biće to malo drugačije sa Nurkićem, nadam se. ;)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ponestalo snage Blazersima. Kad budu u punom sastavu će biti jako opasni.
John Wall je jučer odradio vrhunsku utakmicu za Wizardse, da nije bilo njega izgubili bi barem 20 razlike.
Bullsi odlično otvorili, mislim da mogu zadržati momentum. Mislim da bi Slaven najviše volio da Bullsi dočekaju Cavse u finalu :D
Houston rasuo Oklahomu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

senja
Baniran
Baniran
Explorer je napisao/la: Houston rasuo Oklahomu.
Zna se ko je pravi MVP :D

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ajmo reć da da, ali pošteno je reći da Harden ima bolje suigrače. U Oklahomi su stvarno levatine teške, pogledaj samo šut Oladipa od jučer: 1-12 :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
senja je napisao/la:
Explorer je napisao/la: Houston rasuo Oklahomu.
Zna se ko je pravi MVP :D
Russell Westbrook, naravno.
Čovjek igra sa hrpom klada.
A počeli su ih uzimati sredinom treće, da bi u četvrtoj bilo razvaljivanje.
Houston će proći, jer su kudikamo bolja ekipa od OKCa.
Nadam se da to neće uticati na izbor MVPa. :kokice:

Edit
A Blazersi su grohnuli u četvrtoj
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
Blazersi su druga ekipa sa Nurkom. Kako su kasnije počeli žestoko igrati odbranu, udvajati Lilarda. Nisu imali riješenja. Ali kad Nurk počne postavljati blokove, Lilard će se lagano šetati po terenu. ;)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Explorer je napisao/la:Ponestalo snage Blazersima. Kad budu u punom sastavu će biti jako opasni.
John Wall je jučer odradio vrhunsku utakmicu za Wizardse, da nije bilo njega izgubili bi barem 20 razlike.
Bullsi odlično otvorili, mislim da mogu zadržati momentum. Mislim da bi Slaven najviše volio da Bullsi dočekaju Cavse u finalu :D
Houston rasuo Oklahomu.
Hehe juce u pola 4 skoro sam skakao, po sobi, a u 7h sam bio ko zombi. Fantasticna utakmica, navijaci Bostona su zbog Thomasa bas bili na vrhuncu, jos citav tim Bostona je zbog Thomasa bio ratoboran, ali Bullsi su fkt bili tvrd orah.

Explozivni su strasno, nekako kondiciono izgledaju superiornije od Bostona, a jos odbrana im je fantasticna. Svi su briljirali od centra, beka, krila i playa. S ovakvom igrom mogu do finala, samo da ne pregore sa Bostonom, ko god prodje ovu seriju (jer su izjednaceni) u drugom krugu ce biti umorniji. Nekako predvidjam 7 utakmica, a Bullsi ako izbace Boston mogu do finala istoka sasvim sigurno, bez obzira na umor, ipak motiv je veliki.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
bullsi teško da mogu do finala istoka :facepalm:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Bullsi mogu pomest svakog i bit pometeni od svakog .. Pa si ti uzmi.. :mrgreen:
Fino Alla Fine

nigel7
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: willams
ja navijam za bullse od rođenja ali ne znači ništa ova pobjeda celticsi su bolji samo im se desilo to da playmakru jesestra poginula inije bio na svojoj razini...ako bullsi povedu 2-0 onda su na dobrom putu da uđu u 2 krug :afro:

senja
Baniran
Baniran
Thomas je bio iznad svog prosjeka. Kako onda da nije bio na svojoj razini? :?

Ja se nadam da će Chicago vratiti Rosea sljedeće godine, sad kad je free agent. Pa da mi opet postanu dragi. :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ono sto sam ja vidio, Thomas je bio daleko najjaci igrac Bostona sinoc..
Ne vidim neku veliku prednost da se vrati Rose.. Em ima problema sa zakonom, em ce ga vrag znat hoce odigrat 25 tekmi ili 80 u sezoni.. Ali posto uprava vuce neke cudne poteze, mozda ga i vrate :)
Fino Alla Fine

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
senja je napisao/la:Ja se nadam da će Chicago vratiti Rosea sljedeće godine, sad kad je free agent. Pa da mi opet postanu dragi. :)
Ne znam imali gori i manje upotrebljiv guard trenutno u ligi od njega, nažalost. Nekidan je imao operaciju ACL-a na desnom koljenu, tko zna koju, vjerojatno se i on zabrojao do sada. Nema ga na treningu bar iduća dva mjeseca, a Phil je već najavio da ga želi potpisati i trejdovati Carmela.
Obrigado Felipe

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nema ništa više od Rosea, što smo od njega odgledali, to smo odgledali. Čini se kao skršen čovjek.

senja
Baniran
Baniran
Felipe je napisao/la:
senja je napisao/la:Ja se nadam da će Chicago vratiti Rosea sljedeće godine, sad kad je free agent. Pa da mi opet postanu dragi. :)
Ne znam imali gori i manje upotrebljiv guard trenutno u ligi od njega, nažalost. Nekidan je imao operaciju ACL-a na desnom koljenu, tko zna koju, vjerojatno se i on zabrojao do sada. Nema ga na treningu bar iduća dva mjeseca, a Phil je već najavio da ga želi potpisati i trejdovati Carmela.
Ja sam pročitao da neće puno pauzirati zbog ove zadnje operacije. Prošlu sezonu je odigrao 60 utakmica, ovu 64. To je puno bolje nego u ono vrijeme kada je zadobio prve povrede, i propuštao kompletne sezone. Ne bih baš rekao da je neupotrebljiv. Samim tim što Phil hoće da ga ponovo angažuje. U New Yorku je sistem igre bio sjeban. A ja nisam vidio nikakva problem u Roseovoj igri. Jedino što mu fali da sam ja primjetio je šut za tri poena. Trice uopšte ne šuta više. I Thibodeau ga je želio dovesti u Minesotu. To dovoljno govori.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ne bih ja baš tako rekao. Pogledaj gdje su momčadi koje ga žele...daleko od dogiravanja. Rose je odličan igrač, ali njegovo vrijeme je prošlo. Ozlijede su nažalost odradile svoje. Svojevremeno sam bio žestoki navijač Bullsa upravo zbog njega, ali treba biti realan.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
U napadu ga možeš angažirati samo ako mu daš loptu u ruke, šuta sa distance skoro i da nema, od top playmakera se srozao na lošeg point guarda, a takvi su najgori, ne mogu drugima kreirati a teško sebi kreiraju. Defanzivno mu nisam dugo gledao u brojke, gledao sam ih dosta puta nedjeljom u nama dostpunom terminu i na oko obrambeno je teško naći neko tako lošeg na istoku, negdje rang sa Isaiahom Thomasom vjerojatno. Da ne govorim o tome da više nema noti brzinu niti agilnost da bude solidan u trianglu.

Tapatalk
Obrigado Felipe

senja
Baniran
Baniran
Explorer je napisao/la:Ne bih ja baš tako rekao. Pogledaj gdje su momčadi koje ga žele...daleko od dogiravanja. Rose je odličan igrač, ali njegovo vrijeme je prošlo. Ozlijede su nažalost odradile svoje. Svojevremeno sam bio žestoki navijač Bullsa upravo zbog njega, ali treba biti realan.
New York definitivno ima igrače za play off. Problem je bio u sistemu, u kojem se mnogi igrači ne osjećaju ugodno. Pratio sam ih dosta, i u dosta utakmica su igrali neizvjesne završnice. Na žalost, završavalo je većinom lošije po njih. Ali znali su pružiti i dobre partije. Na primjer dobiju San Antonia, onda izgube od Netsa... Imali su neshvatljivih padova. A vidi se po vijestima iz New Yorka da je konstantno bilo nesuglasica između trenera i igrača.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
senja je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Ne bih ja baš tako rekao. Pogledaj gdje su momčadi koje ga žele...daleko od dogiravanja. Rose je odličan igrač, ali njegovo vrijeme je prošlo. Ozlijede su nažalost odradile svoje. Svojevremeno sam bio žestoki navijač Bullsa upravo zbog njega, ali treba biti realan.
New York definitivno ima igrače za play off. Problem je bio u sistemu, u kojem se mnogi igrači ne osjećaju ugodno. Pratio sam ih dosta, i u dosta utakmica su igrali neizvjesne završnice. Na žalost, završavalo je većinom lošije po njih. Ali znali su pružiti i dobre partije. Na primjer dobiju San Antonia, onda izgube od Netsa... Imali su neshvatljivih padova. A vidi se po vijestima iz New Yorka da je konstantno bilo nesuglasica između trenera i igrača.
Backcourt Ron Baker-Lee-Rose je daleko od bilo kakvog kvaliteta za play off, ostanimo realni.

Tapatalk
Obrigado Felipe

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
NYK je daleko od playoffa.. Svaka ekipa iz donjeg doma u NBA ligi zna uzet skalp od jedne ili vise ekipa iz top 5 i to bas nista ne govori..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡