Esteban Ocon

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Wehrlein94 je napisao/la: 07.09.2020., 21:17 Sad kad sam preslušao team radio na miru, baš mi pada ovo na pamet.
Gasly je Francuz, Ocon je Francuz, Gasly win, Ocon P8, Ocon je malo sirov,on je ljubomoran,zato je tako ljut na team radio.
A čujte Grosjeana kako je sretan zbog Gaslya, iskreno. Svaka čast Grosjeanu,konačno nešto pozitivno i od njega.
A Ocon bi radije da je pobjedio bilo tko samo ne Gasly jer su Francuzi obojica
Pa Ocon i Gasly su otvoreno govorili da nisu u najboljim odnosima, a prije su bili dost dobri prijatelji.

Mislim da bi mu jedino gore bilo da je Perez dobio.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ocekivao sam vise od ocona. prvim njegovim stintom sam bio iznenadjen. konzistentan, bez incidenata.. skupljao bodove. bilo mi ga zao kad je oso sa ruksakom na ledjima zbog tate strolla...

mislio sam da ce nastaviti ali nekako je blijed. mislimd a mu treba jedan sretan podij, dobar rrezultat, da vrati samopouzdanje malo jer moze bolje. simpa je decko ali ove sezone je nekako blijed. na zalost, sljedece mu dolazi alonso koji takodjer jede momcadske kolege ali ne kao max, brzinom i vjestinom, nego energijom i samom svojom pojavom te sposobnoscu da skrene pogled svhiju na sebe a i vozacina je tako da ce oconu bit jako jako tesko.

nije bas ni srece imao. tatica kupi momcad pa dobijes pedalu pa onda te dopadne alonso... mogao bi izgoriti, vjerojatno i hoce.

znam smao da moze bolje eli nekako kao da mu se zvijezde nisu poslozile. ok, ima jos utrka i treba cekati do kraja pa sumirati ali za sanda, njah...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
zelot je napisao/la: 08.09.2020., 01:26alonso koji takodjer jede momcadske kolege ali ne kao max, brzinom i vjestinom, nego energijom i samom svojom pojavom te sposobnoscu da skrene pogled svhiju na sebe a i vozacina je tako da ce oconu bit jako jako tesko.
Ne bih se složio, jer mislim da Alonso, kao i Hamilton uništava na svim poljima, i vještinom i brzinom i energijom, mentalnim igricama, pritiskom. Mislim da se samo njih 2 mogu s tim nositi od trenutnih vozača. Ni za Maxa ne vjerujem, pogotovo ne vjerujem da pod pritiskom može koliko ova dva, jedino Ricciardo možda, jer i on energijom i pojavom to može definitivno, a ne fali mu brzine i vještine da parira bilo kome.
slikaslika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
LH44 je napisao/la: 08.09.2020., 15:17
zelot je napisao/la: 08.09.2020., 01:26alonso koji takodjer jede momcadske kolege ali ne kao max, brzinom i vjestinom, nego energijom i samom svojom pojavom te sposobnoscu da skrene pogled svhiju na sebe a i vozacina je tako da ce oconu bit jako jako tesko.
Ne bih se složio, jer mislim da Alonso, kao i Hamilton uništava na svim poljima, i vještinom i brzinom i energijom, mentalnim igricama, pritiskom. Mislim da se samo njih 2 mogu s tim nositi od trenutnih vozača. Ni za Maxa ne vjerujem, pogotovo ne vjerujem da pod pritiskom može koliko ova dva, jedino Ricciardo možda, jer i on energijom i pojavom to može definitivno, a ne fali mu brzine i vještine da parira bilo kome.
Alonso voli te igre i igrice van staze ali samog sebe potroši u tom sranju jer nema granica dok Lewis na perfidan način to kao fino i đentlmenski a zapravo ne može bit jadniji ,ali eto, upakirano on metne svakom momčadskom kolegi na ovaj ili onaj način .
Ricciardo se ne bi obazirao na Lewisa da su kojim slučajem momčadski kolege, dok bi Max doslovno popizdio i vjerujem da bi se veliki broj utrka sudario s Lewisom da su kolege.
Ostali,nitko ( osim Strolla naravno ;) ) nije na razini da bi mogao konkurirati baš Lewisu u istom bolidu ( dobro,Leclerc bi mogao sigurno,ali on ne ide nikuda iz Ferrarija do kraja karijere sada ) .

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Nakon danasnje trke , treba da se zapita jel zasluzuje mjesto u F1.
Iskreno prvi ja nisam ocekivao ovakav debakl protiv Rikarda. 9:1 u kvalifikacijama, u trkama slicno nesto.
Ne znam sta mu je. Sta mu se desava u glavu ali situacija koja dovodi u vrlo neprijatan polozaj sto Volfa i tim Mercedes, sto Reno. Dosta ispada imao tokom i treninga i trka.
Treba nesto da mjenja. Treba mu takodje jedan dobar rezultat da bi povratio samopouzdanja. Sto kaze komentator sportkluba. Dogodine ako bude ponavljao iste partije, moze da zaboravi mjesto vozaca u F1.

Sve vrijeme sam cutao i trpio, ali nakon danasnje trke, jednostavno sam svatio neke stvari.
Ne znam sta ostali misle...
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ocon uopće nije toliko dobar. Nije neki wunderkid niti ga je itko smatrao wunderkidom. Ja stvarno ne znam što su svi toliko vidjeli u njemu.

Korektan vozač, ali ne bi rekao ništa više od toga. Može se uzeti u obzir da nije vozio godinu dana, ali...

Sve je u očekivanjima. Ako je netko očekivao da će on postati top vozač i jedan od bolji...well...

Ako je netko očekivao da će biti korektan i relativno siguran par ruku, to je dobio.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari je napisao/la: 27.09.2020., 21:24 Ocon uopće nije toliko dobar. Nije neki wunderkid niti ga je itko smatrao wunderkidom. Ja stvarno ne znam što su svi toliko vidjeli u njemu.
Imao je par dobrih aduta koje su ga činile mladom nadom, od kojeg se dosta očekuje:
1. Osvojio naslov pored Verstappena u Formuli 3
2. Dobio mjesto u Force Indiji pored Wehrleina, vozača koji je dotad imao dosta više iskustva i nikako loš utisak
3. Solidno se držao pored Pereza, koji je vrlo dobra referenca za mladog vozača

Meni je nakon povratka jako loš, i mišljenja sam da Formula 1 nije ništa dobila s njegovim vraćanjem na grid, nit će mnogo izgubiti kad ode.
Osobno mislim da je Ocon u jednu ruku žrtva svojih poteza u prvom stintu u F1 i da ga je karma stigla, a sad je ostao bez podrške za koju je u prošlosti bio kadar mnogo toga činiti. Vrhunac u F1 doživio, nove mlade nade su ga totalno zasjenile, a interes drugih da ostane u F1 nakon 2021-e je skoro nikakav. A sumnjam da ima i samopuzdanja i vjere da su stvari još uvijek u njegovim rukama (ako su ikad i bile).

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ocon je imao odlične juniorske rezultate, u debitantskim sezonama je uzeo Europsku F3 i GP3, stoga nije slučajno imao veliku podršku Mercedesa. U F1 nije baš rasturio dosadašnje kolege, ali je ipak ostavio dobar dojam i protiv Wehrleina i protiv Pereza.

Naravno da izbivanje sa staze treba uzeti u obzir, ali nakon 10 utrka bi vrijeme prilagodbe trebalo biti gotovo. Rekao bih čak da je on najneugodnije iznenadio u odnosu na očekivanja ove sezone.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ne bi se složio da je najneugodnije izdanje ove sezone.
Ima mi dosta više kandidata.
Albon je usamljen na vrhu te ljestvice.
Godina van F1 i odmah dolazak na megdan Ricciardu. Kao da mu se oštrica malo otupila. Posebno je bilo vidljivo sada u duelima sa Vettelom gdje mu je falilo samopouzdanja i odlučnosti.

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Ovo jučer je bilo baš loše, nije nikako mogao proć Vettela dok ga je Ricc prošao ko od šale. Bit će to teška sezona za njega slijedeće godine.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
.....načelno, ne bih rekao da je Esteban Ocon podbacio ovu sezonu do sada, koliko se vidi da mu je naštetila sezona bez F1 utrkivanja..... izgubio je onu "oštricu", koju je imao.....

Vidjet' ćemo, hoće li se povratiti, i biti onaj stari iz Manora i Force Indije.....
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Krstas
Formula 1
Formula 1
Ahahahahhahahaha
Kakav dan. Kakva trka.
Nevjerovatno.

Sad idemo jos jace i bolje!
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Aj nek je napokon i Ocona pogodila malo sreća.

Krstas
Formula 1
Formula 1
U sjenci mnogih danas ali bitno je da je skinuo taj teret sa ledja. Da ima neku podlogu za bolji rad i bolju voznju. Dobih danas sijede...
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Čestitke i njemu
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Krstas je napisao/la: 06.12.2020., 23:04 Ahahahahhahahaha
Kakav dan. Kakva trka.
Nevjerovatno.

Sad idemo jos jace i bolje!
čestitam!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Kaže meni cura prije utrke ( koja inace zna vozace koje sam joj ja rekao itd itd , znaci povrsno zna F1 ) , da ima osjecaj da ce danas "onaj" Esteban Ocon biti na postolju.
Reko , ne budi luda. Ako se naprijed svi polupaju , mozda i bude Renault na postolju ali ce biti Ricci.

Ali odlicna strategija , odlicna voznja Estebana i eto ga. Zasluzeno i svaka cast.
Znam koga moram slusati ako ganjam veće koeficjente na kladari :rofl:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ja sam 2x dobio na kladari (prestao sam prije 15 godina).
Jednom je bilo po-pola sa jaranom (oko 140 KM, znači po 70 KM), a drugi put je bio moj tiket, ali mi je tadašnja cura (a sadašnja supruga) suflirala nekoliko tipova (cca. 100 KM). :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Frantic Jesi prestao igrati ili dobivati prije 15 godina? :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.12.2020., 11:03 @Frantic Jesi prestao igrati ili dobivati prije 15 godina? :mrgreen:
:mrgreen:
BTW, sorry na off-u
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡