Nemoj nam to raditi, svi mi griješimo. Nije često korišteno možda jer (to je moje osobno mišljenje) nema horde komentara, čim portal živne, primjetit će se to.avetma je napisao/la:Zasad ne, to sam maknuo. Gledao sam statistike - nije se često koristilo, a uzimalo je dragocijene resurse portalu... Ako bude još potražnje - vratit ću
Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
bilo bi dobro da to vratite.avetma je napisao/la:Zasad ne, to sam maknuo. Gledao sam statistike - nije se često koristilo, a uzimalo je dragocijene resurse portalu... Ako bude još potražnje - vratit ću
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Šta se nebi mogla umjesto ove bjele pozadine stavit neka slika...
Malo bi ubilo monotoniju...
[ link do slike ]
Malo bi ubilo monotoniju...
[ link do slike ]
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Vraćen edit komentara. 
@pero: Ja naginjem minimalizmu, iako je ova tvoja ideja dobra - ali otvara previše problema. Sliku treba mijenjati svako toliko, a jako teško je hvatati dobre kadrove ako je sredina pokrivena. Onda, pitanje je i rezolucija, neki monitori će vidjeti 20 piksela nekih mrlja s lijeve i desne strane, a osim toga naravno ostaje i pitanje učitavanja. Tako velika slika u dobroj kvaliteti je jako teška, pogotovo ako netko gleda s mobitela. Tako da zasad ništa od tog

@pero: Ja naginjem minimalizmu, iako je ova tvoja ideja dobra - ali otvara previše problema. Sliku treba mijenjati svako toliko, a jako teško je hvatati dobre kadrove ako je sredina pokrivena. Onda, pitanje je i rezolucija, neki monitori će vidjeti 20 piksela nekih mrlja s lijeve i desne strane, a osim toga naravno ostaje i pitanje učitavanja. Tako velika slika u dobroj kvaliteti je jako teška, pogotovo ako netko gleda s mobitela. Tako da zasad ništa od tog

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Da, rezolucija...
Ili maknut ovu sliku u sredini pa da se umjesto nje vidi ova u pozadini
[ link do slike ]
Ili maknut ovu sliku u sredini pa da se umjesto nje vidi ova u pozadini

[ link do slike ]
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To je odlična ideja kad se tako crta, ali meni otvara hrpu problema 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ubacit na naslovnicu kalendar sa datumima predstavljanja bolida, ili ako je komplicirano barem nekakve kronološke najave. ne morate odma, kad se skupe svi podaci.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zasto na mobilnoj verziji nema tablica najnovijih postova sa foruma.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ima, samo je zatvoreno zbog, pretpostavljam, bolje preglednosti, posebno novih vijesti. Kada otvoriš stranicu imaš glavni meni(u crnom), i ispod toga bijeli tab i na njemu skorz desno nacrtan ćovječuljak, stisni na taj bijeli tab i otvorit će ti se korisnički panel. 

Obrigado Felipe
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jao kakav fail, hvala.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ima nas još takvih 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: mclaren
Zamerka u vezi kviza mislim da nije merodovan jer na izvornom sajtu postoje i resenja koja se odmah prikazuju tako da bas nesto i ne verujem da se neki nisu sluzili gotovim rezultatima ,a inace ne mogu da ostavljam komentare na pocetnoj stranici.
Znaci lepo je imati kviz i to podrzavam samo ako je moguce neki originalni bez resenja
Znaci lepo je imati kviz i to podrzavam samo ako je moguce neki originalni bez resenja

Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije ni čudo da običan puk nije primijetio tog čovječuljka kad ni admin nije znao za toExplorer je napisao/la:Ima nas još takvih

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Malo testiram nove stvari pa sam napišao na ovaj problem...
Neznam kako je drugima, ali kada stisnem na svoj profil na naslovnici izbaci mi ovaj Profil što je očigledno da nisam ja
Neznam kako je drugima, ali kada stisnem na svoj profil na naslovnici izbaci mi ovaj Profil što je očigledno da nisam ja

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
BugFerrari1345 je napisao/la:Malo testiram nove stvari pa sam napišao na ovaj problem...

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Radi 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Budezekohonda je napisao/la:ubacit na naslovnicu kalendar sa datumima predstavljanja bolida, ili ako je komplicirano barem nekakve kronološke najave. ne morate odma, kad se skupe svi podaci.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Gdje se nalazi arhiva vijesti (novosti) i da li je uopće moguće vračati se kroz povijest? Kako vidim da se na naslovnici nalazi zadnji 15-tak vijesti i da nema linka za vraćanje na još starije 

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Zaboravili smo ubaciti u novi dizajn. Arhiva je tu, bez brige
Poslijepodne će biti sređeno sve.

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Stigla arhiva