Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ispade čak i zanimljivije sa onom "ciljanom cifrom", iz prethodnih godina, nego ovako.
Onako barem "u neka doba" počnu igrat makar malo odbrane.
Samo da je odabir igrača i tada bio ono klasično "istok-zapad", a ne team Lebron-team Giannis.
Volim ja puno poena, a normalno je da će na All-staru će biti još 25-30% više od toga, ali pričamo o 150-160, max. 170 poena, za jednu od ekipa.
211 je previše.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Takoder ne pratim vec godinama.
Vidio danas informaciju o broju faula na all star tekmi. Tamo 80ih i 90ih se smanjivalo od 80ak fula na tekmi do 40ak. Pa 2000ih 20tak faula po tekmi. Prosle godine 7 faula , ove godine samo 3 faula na tekmi.
To apsolutno sve govori o totalnom padu All Star tekmi
Victor Wembanyama najmlađi igrač u historiji NBA sa 5x5 statistikom na utakmici i to je uradio sa najmanje odigranih minuta od svih NBA igrača koji su postigli 5x5 statistiku.
Kakav će tek bit dok još nabije muskulature i dok bude igrao više minuta sa ozbiljnijom ekipom od trenutne u Spursima, bukvalno nezaustavljiv pod košem.
Meni Lebron definitivno nije GOAT.
A ne smatram ni MJa.
Uprkos nekolicini likova koji su (dobar) dio ili čitavu karijeru proveli u Lakersima, a koji bi mogli da uđu u priču oko GOATa (Wilt, Kareem, Magic), meni je, kao fanu Lakersa, GOAT jedan Celtic, a to je Bill Russell.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la:Meni Lebron definitivno nije GOAT.
A ne smatram ni MJa.
Uprkos nekolicini likova koji su (dobar) dio ili čitavu karijeru proveli u Lakersima, a koji bi mogli da uđu u priču oko GOATa (Wilt, Kareem, Magic), meni je, kao fanu Lakersa, GOAT jedan Celtic, a to je Bill Russell.
Gdje ćeš kao fan Lakersa (i ja sam Laker) reći da je Celtic GOAT
CrashOverride je napisao/la: 03.03.2024., 11:51
Da li je bio prekid tekme za 40000?
Ne, zašto bi?
Pa nije nikoga pretekao na prvom mjestu.
Prvi time out nakon toga (a nije bio odmah) je bio malo duži i to je to.
Ja bi opet više volio da je dao samo 8 poena (i ostao na 39999) a da nisu tako bezveze izgubili, zbog posljednje 3-4 minute.
Sredio ih Murray.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”