Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Otvori imgur.com i odvuci sliku tamo. Kad je uploada onda desni klik na sliku "copy image url" i postavi ga na forum.
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari
zahvaljujem 

"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
na temi of fp1 vidim više istih komentara od različitih korisnika. očito nekakva greška. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Zanimljiva greska ako je greska..zekohonda je napisao/la: 25.09.2020., 13:17 na temi of fp1 vidim više istih komentara od različitih korisnika. očito nekakva greška.![]()
Nisu bas 100% isti komentari

A ima i krunu svaki

Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
@avetma jel se može uvest opcija multiquote za forum? Čisto da se ne mora copy-paste postova nego se označe recimo 2-3 posta, klik i odgovor.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne, nema ovaj forum to nativno, a ja ne stignem raditi na tome u bližoj budućnosti.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Ma nije od presudnog značaja :-) Čisto me zanimalo. Znam da je svaka implementacija opcija pain in the ass. Ne zamaraj se s tim.avetma je napisao/la: 27.09.2020., 15:32 Ne, nema ovaj forum to nativno, a ja ne stignem raditi na tome u bližoj budućnosti.

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Luke flywalker donirao 10€, zahvaljujem! Boostan ti je broj nagrada za komentare i članke, pa udijeli kad netko zasluži. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne znam koji je povod, nije ništa napisao, ali što god da jest - vi McLarenovci nas držite na životu zadnjih par tjedana 

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Živio Luke 

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen

- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Hm...nisam znao da je tak gusto. Nije puno ali je bolje nego ništaavetma je napisao/la: 11.10.2020., 11:34 Ne znam koji je povod, nije ništa napisao, ali što god da jest - vi McLarenovci nas držite na životu zadnjih par tjedana![]()

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Skoro uvijek je gusto 
Jester upravo doprinio s još 50€, zahvaljujem!

Jester upravo doprinio s još 50€, zahvaljujem!

-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Živio @Jester