prvo krvim rossija za četvrtak u maleziji, onda svoje.

karte za motogp red bull ring od danas u slobodnoj prodaji...opet nešto mute ko za f1 2014.!

Kolega ja nekako mislim da Rossi nije iz cista mira ispalio ono na presici,puno se toga dogadja iza kulisa sto mi mali ljudi ne vidimo.Rossi je predugo u ovim vodama da bi to bilo tek tako. Medjutim danas je mali otklonio svaku sumnju da nije imao primisli kada se opirao Rossiu na stazi.zekohonda je napisao/la: prvo krvim rossija za četvrtak u maleziji, onda svoje.![]()
Mogao je.mika je napisao/la:Nije mogao, Lorenzo je zaslužio naslovIceman je napisao/la:Teško sam razočaran raspletom. Mali je bio pun elana kada je se trebalo boriti sa Rossijem prošlu utrku, ali ovdje ni jednom nije napao. Dobro....
“I ran maybe too hot into the corner, I was on the limit of the front so I ran wide,” said Pedrosa.
“Marc immediately took the place, and then in the last lap unfortunately in Turn 2 I miss the gear, and I lost touch and wasn’t able to be close again to make a move.”
Lorenzo za najgoreg prvaka !? Mozes li to pojasnit!Dani je napisao/la:Markez kandidira za smeće ( ružno zvuči ) godine, a Lorenzo za najgoreg prvaka. Publika je sve rekla. Sumnjam da će im to zaboraviti.
Rizik o kojem mali govori se vjerojatno odnosi na to da je postojala mogucnost da Lorenzo ili on padnu,sto bi bilo itekako dobro za Rossia.josip123 je napisao/la:Senna objasnio sa tom rečenicom! Zna se za što se utrkuje, i za zbog čega se natječe. Svi oni žele pobjedu.
A ona Marcova voznja jucer je bila ravna nuli. Toliko jadna da ne može biti jadnija.
Rekao je kako je bilo puno rizika kada bi ga pokušao prestići. A ona vožnja u Maleziji nije bila rizična.... Tko tu koga jebe....![]()
![]()
![]()
Dabogda više nikad ne osvojio naslov!![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da je zaslužio titulu! nemoj se uopće obazirat na Danija jer kad pročitam njegove komentare vezano i za Lorenza, Marqueza a najviše za Hamiltona, odmah mi je jasno da nema ni O od Objektivnosti.alonso5 je napisao/la:Lorenzo za najgoreg prvaka !? Mozes li to pojasnit!Dani je napisao/la:Markez kandidira za smeće ( ružno zvuči ) godine, a Lorenzo za najgoreg prvaka. Publika je sve rekla. Sumnjam da će im to zaboraviti.
Sta zelis reci da on nije zasluzio titulu? Wtf jbte!
Vidi se da ne pratiš MotoGP jer ovakve vožnje Marqueza nisu nešto što se događa prvi put. Razlika je jedino što su tu iskusniji vozači te se sranja većinom događaju njemu. Da bi shvatila zašto se tako misli o njemu baci oko.Lady je napisao/la: Inače, Rossiju su u zadnje vrijeme svi krivi, čak i Pedrosa. Jbte...valjda su Marquez i Pedrosa trebali satrat Lorenza u Valenciji da bi i Rossi, a i njegovi fanovi bili zadovoljni. Rossi je čak izjavio da se boji za budućnost jer tko zna šta će radit Marquez?!![]()
IzvorAfter Jorge Lorenzo took the chequered flag at Valencia to seal his fifth world title, I had hoped that Valentino Rossi would be gracious in defeat, and admit that ultimately the faster rider won the day.
Far from doing that, Rossi chose instead to double down on the conspiracy theory he concocted at Sepang: that he was denied the crown by Marc Marquez choice to actively favour Lorenzo’s title bid.
What’s more, the abuse hurled in Marquez’s direction in the aftermath of the Sepang controversy will surely have made the outgoing champion think twice before attacking Lorenzo.
Imagine if Marquez had made a lunge at Lorenzo – and ended up taking out his compatriot in the process. Would the chorus of Rossi fans accuse Marquez of ‘interfering’ with the course of the championship?
Of course not – they would be cheering from the rafters, safe in the knowledge that their man would be crowned world champion for the 10th time.
Moram priznat da ne razumijem ovu tvoju rečenicu s obzirom da je Lorenzo tražio još rigorozniju kaznu za Rossija, a i htio je prisustvovat saslušanju u petak, ali su ga odbili.Slavenowsky je napisao/la: Lorenzo je zasluzeni sampion, koliko god to zvucalo "kurtoazicno", smatrao je da Rossi ne bi trebao dobiti takvu kaznu, ali nije se pretjerano laktao da se to desi, no nije on kriv. On sad uziva i sta ga briga.
Lady je napisao/la:Cuj Jester,
Kad mi netko stavi video čiji naslov počinje 'Stupid Rider Marc...', uopće ne gledam dalje.![]()
Ne kažem ja da je Marquez svetac i bezgrešan, dapače, prilično agresivan vozač koji itekako zna napravit glupost na stazi, ALI, poanta nije sad u Marquezu šta će napravit u budućnosti ili šta je radio kao neiskusan vozač već upravo u ove 2 rečenice Jamesa Kleina, čiji je članak izašao prije cca 1 sat...IzvorAfter Jorge Lorenzo took the chequered flag at Valencia to seal his fifth world title, I had hoped that Valentino Rossi would be gracious in defeat, and admit that ultimately the faster rider won the day.
Far from doing that, Rossi chose instead to double down on the conspiracy theory he concocted at Sepang: that he was denied the crown by Marc Marquez choice to actively favour Lorenzo’s title bid.
I još jedna jako interesantna izjava:What’s more, the abuse hurled in Marquez’s direction in the aftermath of the Sepang controversy will surely have made the outgoing champion think twice before attacking Lorenzo.
Imagine if Marquez had made a lunge at Lorenzo – and ended up taking out his compatriot in the process. Would the chorus of Rossi fans accuse Marquez of ‘interfering’ with the course of the championship?
Of course not – they would be cheering from the rafters, safe in the knowledge that their man would be crowned world champion for the 10th time.Moram priznat da ne razumijem ovu tvoju rečenicu s obzirom da je Lorenzo tražio još rigorozniju kaznu za Rossija, a i htio je prisustvovat saslušanju u petak, ali su ga odbili.Slavenowsky je napisao/la: Lorenzo je zasluzeni sampion, koliko god to zvucalo "kurtoazicno", smatrao je da Rossi ne bi trebao dobiti takvu kaznu, ali nije se pretjerano laktao da se to desi, no nije on kriv. On sad uziva i sta ga briga.
@Dani,
Od tebe ne očekujem nikakvu objektivnost nakon šta sam se od tebe načitala brdo gluposti na račun Vettela i uzdizanje u nebesa Hamiltona.