Lol ak već uzimas nešto besno uzmi one +3 Iki sta već se nudi u tom rangu.reso20 je napisao/la:Ne slažem se za Samsung.
Počeli su polirati TW i skidati bloat ali nisu loši no i dalje su skupi.
Evo recimo onaj A3 (2016 model/ bio na abrakadabri na akciji za 1700 kn mislim) je super telefon ali ja sam se odlučio za A5 model iz 2015 i zadovoljan ali koristim
ga isključivo za pozive i mailove i ništa više. Evo 7 mjeseci korištenja i mobitel po 2 (čak i 3)dana izdrži bez problema.
Ne čačkam, ne diram osim navedenog (poziva imam jedno 20 do 30 dnevno i jedno 10 do 15 mailova)
Prije 5 dana uzeo A5 (2016 model) 2000 kuna i mobitel je stroj. Odličan! I to je ta srednja klasa s možda mrvicu većom cijenom
ali se isplati. Također izgledaju odlično...
Inače kao glavni uređaj koristim S6 edge i kada ga usporedim s ovim A5 (2016model) pa nema tu neke velike razlike. Ima ako ćeš biti cicija
ali razlika u nekih 2000 do 3000 kuna nije opravdana... "Flagship" je jedino što mu nabija tih 2000 do 3000 kn veću cijenu.
Ali jbg, svatko ima svoj stil i svatko voli nešto drugi, naravno presudan faktor je i novac. Ono što je dobro sada imaš moru
dobrih i kvalitetnih telefona na tržištu što je![]()
Moj novi dolazi u Kolovozu = Note 7
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk