Kvizovi
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Naravno da ne vjerujem kvizovima...
No kao čovjek koji se već četvrt stoljeća i profesionalno i amaterski bavi sastavljanjem pitanja za kvizove (uključujući Kviskoteku, Milijunaš i Trivial Pursuit) ne odričem se uvijek neprovjerenih pitanja i odgovora, nego ih postavljam na ovakav način, ograđujući se objavljivanjem izvora...
No kao čovjek koji se već četvrt stoljeća i profesionalno i amaterski bavi sastavljanjem pitanja za kvizove (uključujući Kviskoteku, Milijunaš i Trivial Pursuit) ne odričem se uvijek neprovjerenih pitanja i odgovora, nego ih postavljam na ovakav način, ograđujući se objavljivanjem izvora...
-
dmj
- GP3
https://drive.google.com/file/d/1-R25Ma ... sp=sharing
Kliknete li na ovaj link, sigurno ćete uočiti zanimljive naslove slika...
Koji bivši F1 vozač se danas uglavnom posvetio apstraktnom slikartstvu, uz vrlo solidne kritike, pa je i njegov službeni web već neko vrijeme ponajprije posvećen umjetnosti, tek s odjeljkom koji podsjeća na trkaću karijeru?
Kliknete li na ovaj link, sigurno ćete uočiti zanimljive naslove slika...
Koji bivši F1 vozač se danas uglavnom posvetio apstraktnom slikartstvu, uz vrlo solidne kritike, pa je i njegov službeni web već neko vrijeme ponajprije posvećen umjetnosti, tek s odjeljkom koji podsjeća na trkaću karijeru?
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
johanson.
@frantic
u ovom slučaju sam mislio na pedra i bio u krivu.
ricarda sam se prije sjetio, izgugulo pa svatio da nije točan odgovor.
@frantic
u ovom slučaju sam mislio na pedra i bio u krivu.
ricarda sam se prije sjetio, izgugulo pa svatio da nije točan odgovor.
Zadnja izmjena: zekohonda Verified, dana/u 14.12.2021., 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
Jedno zlobno. Koji rekord, od danas se to čini izvjesnim, u Formuli 1 i dalje ostaje u vlasništvu Felipea Masse, a u svijetu automobilističkih svjetskih prvenstava svih disciplina općenito i dalje ga drži Markku Alén? Čak i da nije bilo današnjih vijesti, Alénov rekord ne bi bio ugrožen još tjedan dana.
-
dmj
- GP3
Danas, u situaciji kada su europski vozači 24 sezone uzastopno svjetski prvaci u Formuli 1, zvuči nestvarno. No koji je vozač svojedobno čak tri sezone uzastopno bio najbolje plasirani Europljanin, a u svakoj od njih završavao tek četvrti u poretku vozača?
- zekohonda Verified
- Formula 1
kontam da se radi o prvim sezonama ground effecta. hm....
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Lafitte 1979-1981
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
1992.dmj je napisao/la: 30.12.2021., 10:20 U nekoliko se navrata dogodilo da najstariji vozač na gridu postane svjetski prvak. No u kojoj je sezoni to začinjeno i time da drugoplasirani vozač u prvenstvu bude drugi najstariji na gridu?
Mansell & Patrese
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
hm...
fangio, lauda, prost, možda schumi...
fangio, lauda, prost, možda schumi...
-
dmj
- GP3
Kada neka nova momčad ulazi u Formulu 1, često uzme i vozača koji je debitant. No samo su dvojica vozača u posljednjih 60 godina koji su svoj prvi nastup imali u prvom nastupu neke nove momčadi uspjeli kasnije u karijeri doći do F1 pobjede, s nekim drugim momčadima. Tko su oni, znamo li da su i sunarodnjaci?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Hmmm, jedan bi trebao biti Keke Rosberg (Theodore), drugi Rene Arnoux (Martini).
Zemljaci nisu, zajeenička im je godina rođenja (1948.) i godina debija u F1 (1978.).
Ako sam u pravu za bilo kojeg od ove dvojice (a da sam za ovog drugog pogriješio), ne pada mi na pamet nijedan Finac (za Francuze nisam toliko siguran), koji se uklapa u zadane kriterije (prvi nastup u prvom nastupu neke ekipe, a kasnije pobjeđivao sa nekom drugom ekipom).
Zemljaci nisu, zajeenička im je godina rođenja (1948.) i godina debija u F1 (1978.).
Ako sam u pravu za bilo kojeg od ove dvojice (a da sam za ovog drugog pogriješio), ne pada mi na pamet nijedan Finac (za Francuze nisam toliko siguran), koji se uklapa u zadane kriterije (prvi nastup u prvom nastupu neke ekipe, a kasnije pobjeđivao sa nekom drugom ekipom).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”