F1tv
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Ja koristim F1 Tv od kad su ga uveli,bilo je problema par puta,ali su mi refundali sve utrke na kojima nisi mogao pratit prijenos,a zadnjih godina nema problema s app,odlicno radi,i dosta sadrzaja ima i prije utrke i poslje,za te novce odlicno,jos se mogu gledati stare utrke....plus F3,F2 ..
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- diegos
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Ja spojim tablet na TV i radi ok za sad. Dogodi mi se da kad prekinem prijenos, glasnoća na TV-u bude jako pojačana, ne znam je li do aplikacije ili TV-a. TV je Tesla.Tudum je napisao/la: 19.01.2023., 22:01 Je li koristio tko chromecast za gledanje na TV-u? Radi li bez problema?
Imam LG smart TV za koji ne postoji službena aplikacija pa mi je chromecast izgleda jedina opcija
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Glede f1TV u njemackoj. Nema ga. Ne nude vise F1TV Pro i ne mogu se utrke gledati uzivo.
Mislim da je i za UK isto. Vjerojatno zbog Sky Sport UK/DE.
Sogor kupio Pro verziju, dao mi podatke, ulogirao se ja ali nema live gledanja. Navodno je jos 2022 bilo ali od 2023 nema vise za nove korisnike. Navodno oni koji su prije vec platili, oni ce zadrzat opciju Pro i u DE.
Tako da, htio ne htio, nema za mene F1TV-a u DE....
Mislim da je i za UK isto. Vjerojatno zbog Sky Sport UK/DE.
Sogor kupio Pro verziju, dao mi podatke, ulogirao se ja ali nema live gledanja. Navodno je jos 2022 bilo ali od 2023 nema vise za nove korisnike. Navodno oni koji su prije vec platili, oni ce zadrzat opciju Pro i u DE.
Tako da, htio ne htio, nema za mene F1TV-a u DE....
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Njemacka je bas sranje sto se tice streaming servisa, TV kuce kupe prava od npr. HBO Max i onda se ti u Njemackoj ne mozes pretplatiti na HBO Max nego moras prikljucit Sky DE u cijem paketu se nalazi HBO Max, mene su haos iznervirali sad kad sam bio u Njemackoj 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ne, ja uzeo pred tjedan dana. Ista priča kao prošle godine, novi account i dobiješ taj neki popust za novog korisnika i to je to. Ne ostaje više ništa nego podijeliti trošak sa 2-3 prijatelja koji prate. Tako radim već drugu godinu.
Navodno je u Indiji oko 30 eura, ima fora sa VPN-om, ali mi se neda zajebavati s time kad ionako dijelim.
Navodno je u Indiji oko 30 eura, ima fora sa VPN-om, ali mi se neda zajebavati s time kad ionako dijelim.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Što će ti novi account?senna66 je napisao/la: 04.03.2023., 10:03 Ne, ja uzeo pred tjedan dana. Ista priča kao prošle godine, novi account i dobiješ taj neki popust za novog korisnika i to je to. Ne ostaje više ništa nego podijeliti trošak sa 2-3 prijatelja koji prate. Tako radim već drugu godinu.
Ja odjavio postojeću pretplatu, doduše, prije 2 mjeseca.
I sa istim accountom uzeo novu pretplatu, sa onim popustom od 20%.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Nemam pojma, ali činilo mi se da piše za nove korisnike popust.Frantic je napisao/la: 04.03.2023., 10:18Što će ti novi account?senna66 je napisao/la: 04.03.2023., 10:03 Ne, ja uzeo pred tjedan dana. Ista priča kao prošle godine, novi account i dobiješ taj neki popust za novog korisnika i to je to. Ne ostaje više ništa nego podijeliti trošak sa 2-3 prijatelja koji prate. Tako radim već drugu godinu.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Da, piše.senna66 je napisao/la: 04.03.2023., 10:27Nemam pojma, ali činilo mi se da piše za nove korisnike popust.Frantic je napisao/la: 04.03.2023., 10:18Što će ti novi account?senna66 je napisao/la: 04.03.2023., 10:03 Ne, ja uzeo pred tjedan dana. Ista priča kao prošle godine, novi account i dobiješ taj neki popust za novog korisnika i to je to. Ne ostaje više ništa nego podijeliti trošak sa 2-3 prijatelja koji prate. Tako radim već drugu godinu.
Ali izgleda da im je (još uvijek, dok ne skontaju suzbit takve "zloupotrebe"

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
Ovo ti radi savršeno ako ti je source slike windows laptop.Tudum je napisao/la: 19.01.2023., 22:01 Je li koristio tko chromecast za gledanje na TV-u? Radi li bez problema?
Imam LG smart TV za koji ne postoji službena aplikacija pa mi je chromecast izgleda jedina opcija
https://www.ronis.hr/microsoft-wireless ... dium=click
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
Ma je al onda me najbolja žena na svijetu pita 4 puta u 2 sata zakaj sad ona mora tu žicu preskakat u doba bežične tehnologije....Kimi je napisao/la: 04.03.2023., 20:10 Ja gledam preko laptopa i HD kabla. Radi savršeno i slika je ok. Bolje je nešto povezati kablom nego bežićno
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ekipa, zainteresiran sam za F1TV pretplatu. Da uskočim solo ili se može očekivati da će netko ovdje tražiti "prijatelje"?
-
Kico
- Formula 2
Kako ne mogu napravit aplikaciju za Android TV ili google tv,sad preko chromecasta kad upalim na tv,svakih 10 sekundi steka,mislim uzas,na mobitelu i kompu radi dobro a tu steka,imali tko isti problem i imali kakvo rijesenje,prije se moglo skinut F1 viewer na tv,i radilo je super,sad su tu aplikaciju ukinuli...neki moderi naprave bolji posao od FOM-a ..
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Što ne možeš staviti aplikaciju F1 TV s google play na neki android box ?
-
Kico
- Formula 2
Pa kupio sam android tv da mogu direktno instalirat applikaciju,a ne da mi trebaju ti boxoviUnwoken European je napisao/la: 22.02.2024., 19:42 Što ne možeš staviti aplikaciju F1 TV s google play na neki android box ?
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!