Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

Antishaaa
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Mercedes
zelot je napisao/la: 09.03.2019., 13:19
Black Queen je napisao/la:Izašao je dokumentarac koji je Netflix radio- Formula 1: drive to survive. Svih 10 epizoda možete pogledati odmah, ako netko nema Netflix odete na stranicu watch series tamo ima sve. Zanimljivo je. Malo samo nedostaju Ferrari i Mercedes :gandalf:
Jel moze link za seriju? Hvaal

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
[/quote

Ima li igdje sa prijevodom film?

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Nakon 636 dana vratio je se Game of Thrones!! Yeah bacam se na prvu epizodu!!

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
:rofl:
slika
slika
https://twitter.com/11BEddieV/status/1117602903378681856
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Evo nešto vezano za Formulu 1 i GoT u iato vrijeme :mrgreen: https://twitter.com/F1/status/1117557644594679808

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Pogledao epizodu jucer. Nisam bio bas odusevljen ali znam da ce to oni ispraviti u nastavcima. Bila je nekako mlaka epizoda ali mora tako, zatisje pred buru

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Meni je bila solidna za uvodnu epizodu, finalne sezone. Malo je mogla biti duža, ali dobro, iduće će biti sve duže :)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
da, i ja sam ocekivao kao sto su i najavljivali, duze epizode. jucer me bas razocaralo kad sam vidio da je normalna.

to da ce biti sve duze nagadjas ili imas neki info od ngdje?

bilo bi super kad bi bile pos at ipo barem :D

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Objavljeno je prije mjesec dana koliko će koja trajati:
https://www.hcl.hr/vijest/otkriveno-je- ... sa-137204/

Ma da je meni ostalo u sjećanju da će dvije trajati preko sat i pol, a eto neće ni jedna trajati više od 1h i 22min... Ne mogu vjerovati da je još samo 5 epizoda ostalo :O

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Red Bull, Alonso

Brutalno izgleda. Premijera 06.05..
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Lewis na Instagramu opsovao svoj život jer je propustio 7 sezona Game Of Thronesa :bonk:
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nevjerovatno koliko ljudi spojla Avengerse po redditu. :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ima i na wikipediji kratak sadržaj. :mrgreen:
Ma nebitno, opet ćemo ga gledati.
Film ruši sve jebene rekorde.
Nije ni počelo pravo premijerno prikazivanje a već je namlatio para kao Shazam!
Bila je premijera u LA, 22.04. i počeo se prikazivati u Kini 24.04.
Mislim da će srušiti rekord Avatara kao najveći blockbuster svih vremena.
Međutim, ono što mi je drago ja da je "kritika" složna da je film vrlodobar - odličan.
Sve je to 3,5 od 4 zvjezdice ili 4 od 5 zvjezdica, ili ocjena 8,6 od 10, 92% od 100%, bla, bla, .... lupam sad
Mada kritičari ne moraju biti uvijek u pravu, ali jbga, kada su svi ovako složni, valjda je to TO.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.04.2019., 13:57 Nevjerovatno koliko ljudi spojla Avengerse po redditu. :facepalm:
Čuvam se društvenih mreža :mrgreen:
Moram se strpiti do idućeg tjedna :chill:

*Evo vidim Frantic je nešto napisao, poduže, odbijam pročitati :rofl: :rofl: :rofl:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

kasalo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 3 mj
Sad ce deda cameron izbaciti avatar 2 samo ceka da vidi koliko ce endgame ubrat para

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Danas ću pogledati 2 epizodu GoT-a, iako ga gledam više mehanički nego s nekim osobitim guštom. Davno je splasnula ona fascinacija iz 2011-2012.
Možda čak malo lokal patriotizam kumuje jer se sjetim kako se snimala po gradu i koliko mi je prijatelja statiralo.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
kasalo je napisao/la: 26.04.2019., 23:54 Sad ce deda cameron izbaciti avatar 2 samo ceka da vidi koliko ce endgame ubrat para
Ne može Avatar 2 "ponuditi" ono iščekivanje koje nudi Engame, šta će se desiti.....
Plus što je Endgame završetak jedne faze.
I nema više Avengersa.
Za Avatar 2 moš` stavit priču kakvu hoćeš.
Pa će biti i Avatar 3, i 4,...(ali ne Cameronovi),......, pa će se desiti ista stvar kao sa Terminatorima.
Prva dva su fenomenalna :klanjam: , ostali su sve gori i gori

Edit
Evo gledam, već je nabio (za 3 dana prikazivanja, a sinoć prvi "prava" noć) 650 miliona USD
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Potpis Frantiče. Sa Endgameom završava jedna lijepa i uzbudljiva priča. Iskreno ja ne znam šta ima u tome Avataru da je toliki uspjeh bio. Niti mi miriši niti smrdi. A kad smo Avengersa, pročitao sam da je 1998 godine Sony imao prilike otkupiti gotovo sve Marvelove likove za 25 milijuna. Odlučili su se samo za Spidermana kojega su platili 7 milijuna, rekavši da nikoga nije briga za ostale likove. Sreća pa nisu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 27.04.2019., 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Mr.Spaceguy,

Nisu više od mene na forumhaeru :trep: Pogledao sam već dva puta AE preko torrenta jer moje kino ima običaj sve velike filmove pustiti dve nedelje posle službene premijere (epic fail) pa sam uvek prinuđen gledati CamRipove pre nego odem u kino.

Film me je oborio s nogu, dobro sam se nasmejao i isplakao. Posle prvog gledanja osećao sam se slomnjeno, i sad isto ne mogu svatiti da originalnih Avengersa nema.

Btw, dok pišem ovo slušam soundtrack od Silvestrija.

Infinity War je digao lestvicu, uradio neke nemoguće stvari i mislio sam da se to ne može preteći. Al sam pogrešio, AE je nadmašio prethodnika.

Zadovoljan sam kako su originalni Avengersi zatvorili svoje uloge.
slika

kasalo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 3 mj
Frantic je napisao/la: 27.04.2019., 21:57
kasalo je napisao/la: 26.04.2019., 23:54 Sad ce deda cameron izbaciti avatar 2 samo ceka da vidi koliko ce endgame ubrat para
Ne može Avatar 2 "ponuditi" ono iščekivanje koje nudi Engame, šta će se desiti.....
Plus što je Endgame završetak jedne faze.
I nema više Avengersa.
Za Avatar 2 moš` stavit priču kakvu hoćeš.
Pa će biti i Avatar 3, i 4,...(ali ne Cameronovi),......, pa će se desiti ista stvar kao sa Terminatorima.
Prva dva su fenomenalna :klanjam: , ostali su sve gori i gori

Edit
Evo gledam, već je nabio (za 3 dana prikazivanja, a sinoć prvi "prava" noć) 650 miliona USD
I nemislim da avatar 2 kao sam film moze ponuditi nesto vise od avengersa, (meni je avatar bio poprilicno naporan, mislim da nema sanse da se natjeram ponovno ga gledati dok sam infinity war ofgledao 20ak puta) ali govorim to zbog camerona, ne zbog filma. Covjek je jednostavno ispred svoga vremena, usput on nije tu samo redatelj i jedan kotacic u nizu nego cijeli vodja projekta. On moze vise utjecati na filmove nego braca russo. Naci ce on nacina da uzdigne svoj film na vrh bez obzira kakav bio

Frantic
Formula 1
Formula 1
Teško će i sam Cameron (naravno da braća Russo nisu njegova klasa, on je mnogo više od režisera) izvući nekog asa iz rukava (neki čarobni štapić) za Avatara 2.
Da će taj film kad (ako) izađe, utući jedno 2 milijarde dolara, to hoće, ali to su već utukli Avatar, Titanic, Star wars 7 i Infinity war.
Slažem se, sam Avatar što se tiče priče mi nije ništa posebno, ono što je diglo film je taj svijet Pandore, pejzaži, flora i fauna, Na'vi, dakle, vizualizacija i efekti.
Što će reći, jednom je to viđeno, pa ne možeš očekivati drugi "bum". A ne vjerujem da se može napraviti neka ekstra priča.
Mislim da će Endgame prestići Avatar na prvom mjestu što se tiče zarade i tu se zadržati dugo vremena. Plus (što je još bitnije) što ima izuzetno pozitivne kritike, sve iznad 80% (u raznim "mjerilima").
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡