VN Europe (Baku City Circuit), 17.-19. lipnja 2016.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
@hatt
Ne vidim u čemu je problem. Uostalom malo nategnuta izjava da je Merc pomogao Rosberg. Obojica su dobili istu pomoć od inzinjera sa PW. Rosberg je u utrci promijenio u taj mod pa je bolid počeo kasljucati, dok je Hamilton bio u tom modu od početka. Njegovi problemi nastali su tek poslije boxa.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Ne vidim u čemu je problem. Uostalom malo nategnuta izjava da je Merc pomogao Rosberg. Obojica su dobili istu pomoć od inzinjera sa PW. Rosberg je u utrci promijenio u taj mod pa je bolid počeo kasljucati, dok je Hamilton bio u tom modu od početka. Njegovi problemi nastali su tek poslije boxa.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sprd o Sky F1 na stranu, ali kod ovih situacija FIA bi trebala dopustiti momčadima da objasne vozaču kako da riješe tehničke probleme...znai u situacijama u kakvoj je bio Hamilton pa i djelomično Kimi FIA apsolutno treba dopustiti pit wallu da pomogne.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
I što onda? Onda će svako malo imati neko neki problem koji će trebati pomoć. Napravi taj volan sa 20 postavki, ne sa 100. Ionako svako od njih je gubio 0,2 desetinke, velikog li problema. Ako ti ne paše pozovi ga u boks i nek mu neko namjesti tv seriju na volanu i onda nek ide dalje Jedino što im treba dati (uz dozvolu FIA.e) npr. kad vide da se neka komponenta pregrijava poruka tipa: "Smanji korištenje MGU-H, pregrijava se".
Ovo skroz podržavam s komunikacijom, sad nek odluče hoće li stotinke dobivati s puno tipkica ili ih odmah odbaciti po cijenu da vozač zna sam kako šta treba.
Ovo skroz podržavam s komunikacijom, sad nek odluče hoće li stotinke dobivati s puno tipkica ili ih odmah odbaciti po cijenu da vozač zna sam kako šta treba.
- dakako
- Formula 4
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Mercedes
I nemoj ako neces korektno pisati.Ko kaže da ih nema na forumu.Frantic je napisao/la:dakako je napisao/la:[quote="Frantic"
Nisi ni ti Jester, a ni @dakako
Rekoh na forumu i oko njega.
Znači, uključujem i likove koji samo komentarišu članke, kolumne i vijesti, a nema ih na forumu.
A prepoznaće se oni sami.![]()
Onda neznam cemu stalno spominjanje Luje (u negativnom kontekstu)upravo ovdje na forumu,ako ti tzv. dupeuvlakici Luje nisu na istom. Nema bas smisla.
Pročitaj moj post još jednom, pa onda prebacuj nešto @senji.![]()
Izvinjavam se ostalim na off-u.
Neću više, časna pionirska.
Lijepo sam zamolio tebe ,a i ostale koji su ugrozeni od Lujinih dupeuvlakica da ih navedete avatarom. Sto si ti propustio uciniti,te si uzeo lamentirati o tome kako su oni po kolumnama,vijestima itd. Na sto sam ti odgovorio izmedju redova da ih proganjas tamo gdje se i pojavljuju,a ne zagusujes temu na VN.
Ne samo da nisi naveo nikoga,nego pokusavas glumiti odvjetnika kolegi s kojim se ne sumnjam jako dobro slazes.Nema potrebe da se osjecas ugrozenim,uostalom i da vas je neznam koliko na okupu,to me nece obeshrabriti,a isto tako nece ni umanjiti cinjenicu da zagusujete temu i prostor. Razmes

Timski igrac
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Koelga @dakako, kao prvo tebe uopšte nisam spomenuo, niti sam mislio na tebe, što sam i napisao. Tako da mi nije jasno zašto si se pronašao u mojim komentarima.
Kao drugo pričaš o advokaturi, a sam se baviš istom.
Treće, koga ja to proganjam, života ti? I ko to koga proganja na forumu?
4. Da u pitanju je Heat. Momak mi je simpatičan, malo previše nateže za Lewisa, nema veze, mlad je, ima 17 godina, ja mu mogu otac biti po godinama, uz to zemljak mi je i ovim putem ga pozivam da se vrati na forum. HEAT, AKO ČITAŠ OVO, POZIVAM TE DA SE VRATIŠ NA FORUM, PUSTI DUŠMANE, SAMO FURAJ SVOJE. Najiskrenije. Usput, ja ga sigurno nisam otjerao sa foruma.
Imaš Danija. Čovjek navija za Mclaren (prvenstveno, barem tako mislim) ali i za Lewisa. Pri predstavljanju je sam rekao da je NEOBJEKTIVAN i to je pošteno. Kada je u pravu ja mu ne proturječim, čak se znam i složiti sa njim (rijetko, ali eto). Zna nekad zapeti za nešto što je totalno neobjektivno i van rezona, vezano za Lewisa, pa onda bude rasprave. Smatram da je kulturan, mada me jednom dooooobro povukao za jezik. Ako je bilo nekulture s moje strane, izvinjavam se.
Poseban je onaj FO108F. On komentariše članke i nema ga na forumu. Njemu fali malo kulture, jer on malo i provocira (nekad i malo više). Eto ti trojica. Mrsko mi dalje čeprkat.
Ako sam pogriješio, neka me neko demantuje i izvinjavam se momentalno.
Dalje, ko je to "ugrožen"? Ja nisam, niti se tako osjećam, niti sam to napisao.
Senja i ja nemamo pojma jedan o drugome. Sličnih smo navijačkih preferencija, a u nekim stvarima imamo totalno oprečna mišljenja. Ja sam Bosanac, on je Hercegovac.
Ono što sam napisao (odakle je i krenula ova rasprava, onih 5 tačaka vezanih za Lewisa) i dalje stoji.
Kontaš?
Što se mene lično tiče imam 4 banke u guzici, dvoje djece i pratim F1 preko 30 godina. I šta ako se malo zayebavam? Ovo mi je jedan od rijetkih "ćeifova" i stvari koje me opuštaju, trenutno u životu, što se vidi po broju mojih postova.
Navijam za Ferrari, ni kog vozača posebno. Tako da šta god ti ili neko drugi napiše nakon ovoga za mene, totalno me zaboli ona stvarka. Imam i previše godina i previše drugih, bitnijih i prečih stvari u životu, da bi me "tangirale" stvari sa "tamo nekog F1 foruma". Dakle, eto ti neke činjenice, ako misliš replicirati, čisto da znaš kako stoje stvari sa mnom.
Opet izvinjenje za off ostalima, kojima je preko glave ove prepiske, ali ovo već nije do mene.
Molim admine da ne brišu ovaj post, ako već moraju, neka ga premjeste u neku drugu temu.
Neću više, oca mi.
Sretno, prijatno, 12:10. [ link do slike ]
Treće, koga ja to proganjam, života ti? I ko to koga proganja na forumu?

4. Da u pitanju je Heat. Momak mi je simpatičan, malo previše nateže za Lewisa, nema veze, mlad je, ima 17 godina, ja mu mogu otac biti po godinama, uz to zemljak mi je i ovim putem ga pozivam da se vrati na forum. HEAT, AKO ČITAŠ OVO, POZIVAM TE DA SE VRATIŠ NA FORUM, PUSTI DUŠMANE, SAMO FURAJ SVOJE. Najiskrenije. Usput, ja ga sigurno nisam otjerao sa foruma.
Imaš Danija. Čovjek navija za Mclaren (prvenstveno, barem tako mislim) ali i za Lewisa. Pri predstavljanju je sam rekao da je NEOBJEKTIVAN i to je pošteno. Kada je u pravu ja mu ne proturječim, čak se znam i složiti sa njim (rijetko, ali eto). Zna nekad zapeti za nešto što je totalno neobjektivno i van rezona, vezano za Lewisa, pa onda bude rasprave. Smatram da je kulturan, mada me jednom dooooobro povukao za jezik. Ako je bilo nekulture s moje strane, izvinjavam se.
Poseban je onaj FO108F. On komentariše članke i nema ga na forumu. Njemu fali malo kulture, jer on malo i provocira (nekad i malo više). Eto ti trojica. Mrsko mi dalje čeprkat.
Senja i ja nemamo pojma jedan o drugome. Sličnih smo navijačkih preferencija, a u nekim stvarima imamo totalno oprečna mišljenja. Ja sam Bosanac, on je Hercegovac.

Ono što sam napisao (odakle je i krenula ova rasprava, onih 5 tačaka vezanih za Lewisa) i dalje stoji.
Kontaš?

Što se mene lično tiče imam 4 banke u guzici, dvoje djece i pratim F1 preko 30 godina. I šta ako se malo zayebavam? Ovo mi je jedan od rijetkih "ćeifova" i stvari koje me opuštaju, trenutno u životu, što se vidi po broju mojih postova.
Navijam za Ferrari, ni kog vozača posebno. Tako da šta god ti ili neko drugi napiše nakon ovoga za mene, totalno me zaboli ona stvarka. Imam i previše godina i previše drugih, bitnijih i prečih stvari u životu, da bi me "tangirale" stvari sa "tamo nekog F1 foruma". Dakle, eto ti neke činjenice, ako misliš replicirati, čisto da znaš kako stoje stvari sa mnom.
Opet izvinjenje za off ostalima, kojima je preko glave ove prepiske, ali ovo već nije do mene.
Molim admine da ne brišu ovaj post, ako već moraju, neka ga premjeste u neku drugu temu.
Neću više, oca mi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
I ja pozivam Heata da se vrati na forum!
Iako je sam sebe otjerao s foruma, malo mi fali i drukanja s njegove strane. Nemam ja ništa protiv momka, jedini problem je bio što je vidio samo tuđu subjektivnost, ne i svoju, a onda kada se uvrijedio nije znao vratiti na isti način - podjebavanjem ali bar s malo humora, nego se našao uvrijeđen i pomalo izgubljeno i nezrelo uskakao u diskusije s drugim članovima. Primjer tome je njegov zadnji post na forumu...
HEAT AKO ČITAŠ OVO VRATI SE! <3

Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ovo što ću staviti je totalni offtopic, ali ionako je vikend završio pa moramFerrari Maniac je napisao/la:I ja pozivam Heata da se vrati na forum!Iako je sam sebe otjerao s foruma, malo mi fali i drukanja s njegove strane. Nemam ja ništa protiv momka, jedini problem je bio što je vidio samo tuđu subjektivnost, ne i svoju, a onda kada se uvrijedio nije znao vratiti na isti način - podjebavanjem ali bar s malo humora, nego se našao uvrijeđen i pomalo izgubljeno i nezrelo uskakao u diskusije s drugim članovima. Primjer tome je njegov zadnji post na forumu...

Umjesto Aleksa ubaciti Heat

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-SUoIyNeWhU[/youtube]
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1

Sisu (fin.)
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tlLk831pESc[/youtube]

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel
Nebo i zemljaFrantic je napisao/la: Senja i ja nemamo pojma jedan o drugome. Sličnih smo navijačkih preferencija, a u nekim stvarima imamo totalno oprečna mišljenja. Ja sam Bosanac, on je Hercegovac.![]()

Ja bih samo da opet ponovim da je sve vezano za Sky imalo veze sa ovim vikendom, tako da... Neka se ne vrijeđaju članovi bliže porodice Sky-a.
Ja sam inače za jednoumlje. A ove što se ne slažu sve trebao otjerat. @dakako ti si sljedeći

- dakako
- Formula 4
Rasprava nije krenula od onoga sto si ti napisao,tu si u zabludi,prica ide par staranica ranije,ali si se sam osjecao prozvanim,pa tako i stigmu na sebe navukao.Frantic je napisao/la:Koelga @dakako, kao prvo tebe uopšte nisam spomenuo, niti sam mislio na tebe, što sam i napisao. Tako da mi nije jasno zašto si se pronašao u mojim komentarima.
Treće, koga ja to proganjam, života ti? I ko to koga proganja na forumu?![]()
Senja i ja nemamo pojma jedan o drugome. Sličnih smo navijačkih preferencija, a u nekim stvarima imamo totalno oprečna mišljenja. Ja sam Bosanac, on je Hercegovac.![]()
Kontaš?![]()
Neću više, oca mi.
I ne ,nije korektno se zayebavat na neciji racun,pa makar i malo.Jer netko se uvijek moze naci uvrijedjen,a dalje znamo kako to moze izgledati. Na vlastiti racun da,ali na tudji,ta prica ne stoji.
Nigdje nisam spomenuo da ste isti,nego da se slazete. Sto se njega tice vidi se da je vlas,mi ih iz ovog dijela lijepe nase mozemo namirisati.
I ne moras se ispricavati svaki put za off,jer ovdje ima svega vise nego komentara o samoj utrci i to je nazalost istina,a onaj moj prvi post je jedan vid borbe protiv toga.
Nebitno za daljnu raspravu al evo reci cu i ja da su nam privatni zivoti jako,jako slicni.

Timski igrac
- dakako
- Formula 4
Sto se babi milo,to joj se i snilo.senja je napisao/la:Nebo i zemljaFrantic je napisao/la: Senja i ja nemamo pojma jedan o drugome. Sličnih smo navijačkih preferencija, a u nekim stvarima imamo totalno oprečna mišljenja. Ja sam Bosanac, on je Hercegovac.![]()
![]()
Ja bih samo da opet ponovim da je sve vezano za Sky imalo veze sa ovim vikendom, tako da... Neka se ne vrijeđaju članovi bliže porodice Sky-a.
Ja sam inače za jednoumlje. A ove što se ne slažu sve trebao otjerat. @dakako ti si sljedeći

Timski igrac
- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Hahahahaha
Eto vidiš.
I onda ja "nadrljam".

@Zeus - odlična.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hCRPvi8KkxY[/youtube]
Obrigado Felipe
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ma Hamiltona pekle oči ba, sta vam je, pa jedini je on na okupu, ono kad je himna, pored 20 vozača nosio naočale i kišobran
inace bi bio pole ko kuća, ne bi ga Nico ni u snu imao
skyevci mala maca za mene sto se teorija tice
Aaa mozda mu je ko u Monaku 2014 zapalo nesto u oko, ko ce ga znat
@Felipe najzesce kad pospadaju brkovi kod onih zelembaca haha peet stop

Aaa mozda mu je ko u Monaku 2014 zapalo nesto u oko, ko ce ga znat

@Felipe najzesce kad pospadaju brkovi kod onih zelembaca haha peet stop

- Ferrari Maniac
- Formula 1

Sisu (fin.)
- Grah0
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: #93, #33
zelot je napisao/la:zaboravljate da je hamilton tamnij od drugih pa privlaci vise svjetlosti!!

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein