VN SAD-a 18.-20.10.2024.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mislim da ovaj Norrisov potez ne treba ni na istragu ici koliko je kazna ocita….Mozda suci nadu novi izgovor kao i nakon onog jump starta u Jeddahu. Unatoc solidnom sprintu i dalje ne volim ovaj format vikenda.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
McLaren je promašio setup, nikad nisu trošili gume ovako brzo, vidjet ćemo nakon kvalifikacija. Piastri se mučio s Astonom i Alpinom.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Da su sudci dosljedni u odlukama, vec bi bio kaznjen, ali..Alonso king je napisao/la: 19.10.2024., 21:32 Mislim da ovaj Norrisov potez ne treba ni na istragu ici koliko je kazna ocita….Mozda suci nadu novi izgovor kao i nakon onog jump starta u Jeddahu. Unatoc solidnom sprintu i dalje ne volim ovaj format vikenda.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne razumijem zazivanje kazne za Norrisa. Ako je dozvoljeno bezglavo "divebombanje", onda mora biti dozvoljena i obrana unutarnje strane zavoja. Inače se vozač ispred nikako ne može spasiti divebomba.
Vezano za zazivanje dosljednosti - kazna za Alonsa u Australiji je ionako bila debiliana pa se ne bih protivio da sudci ponovno pokažu svoju zavidnu dosljednost u nedosljednosti.
Vezano za zazivanje dosljednosti - kazna za Alonsa u Australiji je ionako bila debiliana pa se ne bih protivio da sudci ponovno pokažu svoju zavidnu dosljednost u nedosljednosti.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Čudno bi bilo da Lando dobije kaznu s obzirom da nam je Derek sudija.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Malom glupanu nije obrisan krug???
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Točno to. Iznenadilo me koliko ljudi tu traži kaznu. Na temelju čega? Vozio je unutrašnju stranu zavoja, nikakva opasna vožnja. To što je Leclerc očekivao da će mu ostaviti otvorena vrata ne znači da i mora.DaveGilmour je napisao/la: 19.10.2024., 23:44 Ne razumijem zazivanje kazne za Norrisa. Ako je dozvoljeno bezglavo "divebombanje", onda mora biti dozvoljena i obrana unutarnje strane zavoja. Inače se vozač ispred nikako ne može spasiti divebomba.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Obrana unutanje strane je skoro uvijek i pozeljna, to sto Lec cesto to ne radi pa se sad cudi je njegov problem.avetma je napisao/la: 20.10.2024., 07:33Točno to. Iznenadilo me koliko ljudi tu traži kaznu. Na temelju čega? Vozio je unutrašnju stranu zavoja, nikakva opasna vožnja. To što je Leclerc očekivao da će mu ostaviti otvorena vrata ne znači da i mora.DaveGilmour je napisao/la: 19.10.2024., 23:44 Ne razumijem zazivanje kazne za Norrisa. Ako je dozvoljeno bezglavo "divebombanje", onda mora biti dozvoljena i obrana unutarnje strane zavoja. Inače se vozač ispred nikako ne može spasiti divebomba.
Zazivanje kazne je smijesno.
Fino Alla Fine
- gjoko-mkd
- Formula 2
Nije mi jasno kako će Rusel koristiti staru spec na bolidu, jer je novu polomio, a nema rezervne djelove?
Luis mu ih je ponudio.....ali se ovaj zahvalio
Mislim da se nemogu menjati specifikacije delove posle kvalifikacije...ako menja onda mora startati iz boksa
Ne vidim kako bi mogao....
Mislim da se nemogu menjati specifikacije delove posle kvalifikacije...ako menja onda mora startati iz boksa
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
To što se junac zahvalio nema veze, kad mu objasne da starta iz boksa odmah će se predomisliti. A Hamilton će ionako startati iz boksa i promijeniti sve živo na bolidu.gjoko-mkd je napisao/la: 20.10.2024., 14:43 Nije mi jasno kako će Rusel koristiti staru spec na bolidu, jer je novu polomio, a nema rezervne djelove?
-
renato2107
- GP3
Da...to jer realno problem. Mora uzeti dijelove od Hamiltona inače treba iz boksa. Lewis je već rekao da ide iz boksa, tako da je to to. Bilo bi pametno da uzme novu PU, pa da do kraja može više pritiskatigjoko-mkd je napisao/la: 20.10.2024., 14:43 Nije mi jasno kako će Rusel koristiti staru spec na bolidu, jer je novu polomio, a nema rezervne djelove?
Opet po meni glupost Parfermea. Po meni to je u bilo kojem smislu kršenje. Pravi parc ferme bi bio da ne diraš ništa osim podešavanje krila (prednjeg) koje se radi ionako kod promjene tipa guma. Skršiš bolid i možeš sve popraviti. Isto kao nekad prije kad su startao na gumama iz kvalifikacija, pa flat spot i zamijeni ju...ko ti kriv.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bio na svadbi, nisam gleda nista jucer. Jutros gledam na SK nema kvala u ponoc, ne mogu nac ni u programu ni na rasporedu. Jel se to zblesiro EON zbog vremena odrzavanja ili sam ja jos bio pod utjecajem ili nije bilo direkta na SK 

Fino Alla Fine
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Ali se zato Alonso mora kazniti i to je okeavetma je napisao/la: 20.10.2024., 07:33Točno to. Iznenadilo me koliko ljudi tu traži kaznu. Na temelju čega? Vozio je unutrašnju stranu zavoja, nikakva opasna vožnja. To što je Leclerc očekivao da će mu ostaviti otvorena vrata ne znači da i mora.DaveGilmour je napisao/la: 19.10.2024., 23:44 Ne razumijem zazivanje kazne za Norrisa. Ako je dozvoljeno bezglavo "divebombanje", onda mora biti dozvoljena i obrana unutarnje strane zavoja. Inače se vozač ispred nikako ne može spasiti divebomba.

-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Bilo je, ali na kanalu SK HD.CrashOverride je napisao/la: 20.10.2024., 16:07 Bio na svadbi, nisam gleda nista jucer. Jutros gledam na SK nema kvala u ponoc, ne mogu nac ni u programu ni na rasporedu. Jel se to zblesiro EON zbog vremena odrzavanja ili sam ja jos bio pod utjecajem ili nije bilo direkta na SK![]()
- gjoko-mkd
- Formula 2
Eto pojašnenja koje nisam znao.....u sprint trkama može se menjati starije specifikacije bolida
https://x.com/adamcooperF1/status/18480 ... 54433?s=19
https://x.com/adamcooperF1/status/18480 ... 54433?s=19
- CrashOverride Verified
- Formula 1
O jbt.. Jedini koji nisam pogledamajic13 je napisao/la: 20.10.2024., 17:35Bilo je, ali na kanalu SK HD.CrashOverride je napisao/la: 20.10.2024., 16:07 Bio na svadbi, nisam gleda nista jucer. Jutros gledam na SK nema kvala u ponoc, ne mogu nac ni u programu ni na rasporedu. Jel se to zblesiro EON zbog vremena odrzavanja ili sam ja jos bio pod utjecajem ili nije bilo direkta na SK![]()

Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
George Russell to start from pit lane at US GP after parc ferme breach.
https://www.planetf1.com/news/george-ru ... rme-breach
https://www.planetf1.com/news/george-ru ... rme-breach

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E moj Norrise :facepalm
Leclerc odlično iskoristio situaciju
Leclerc odlično iskoristio situaciju

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 20.10.2024., 21:06, ukupno mijenjano 1 put.