VN SAD-a 18.-20.10.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Mislim da ovaj Norrisov potez ne treba ni na istragu ici koliko je kazna ocita….Mozda suci nadu novi izgovor kao i nakon onog jump starta u Jeddahu. Unatoc solidnom sprintu i dalje ne volim ovaj format vikenda.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
McLaren je promašio setup, nikad nisu trošili gume ovako brzo, vidjet ćemo nakon kvalifikacija. Piastri se mučio s Astonom i Alpinom.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Alonso king je napisao/la: 19.10.2024., 21:32 Mislim da ovaj Norrisov potez ne treba ni na istragu ici koliko je kazna ocita….Mozda suci nadu novi izgovor kao i nakon onog jump starta u Jeddahu. Unatoc solidnom sprintu i dalje ne volim ovaj format vikenda.
Da su sudci dosljedni u odlukama, vec bi bio kaznjen, ali..

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ne razumijem zazivanje kazne za Norrisa. Ako je dozvoljeno bezglavo "divebombanje", onda mora biti dozvoljena i obrana unutarnje strane zavoja. Inače se vozač ispred nikako ne može spasiti divebomba.

Vezano za zazivanje dosljednosti - kazna za Alonsa u Australiji je ionako bila debiliana pa se ne bih protivio da sudci ponovno pokažu svoju zavidnu dosljednost u nedosljednosti.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Čudno bi bilo da Lando dobije kaznu s obzirom da nam je Derek sudija.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Malom glupanu nije obrisan krug???

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Usra se u kvale Russel, kako bezveze ovako kad se zavrse, bukvalno dzaba cekas citav dan nesto i ne odvoze zadnji krug.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 19.10.2024., 23:44 Ne razumijem zazivanje kazne za Norrisa. Ako je dozvoljeno bezglavo "divebombanje", onda mora biti dozvoljena i obrana unutarnje strane zavoja. Inače se vozač ispred nikako ne može spasiti divebomba.
Točno to. Iznenadilo me koliko ljudi tu traži kaznu. Na temelju čega? Vozio je unutrašnju stranu zavoja, nikakva opasna vožnja. To što je Leclerc očekivao da će mu ostaviti otvorena vrata ne znači da i mora.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nema govoria o kazni.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 20.10.2024., 07:33
DaveGilmour je napisao/la: 19.10.2024., 23:44 Ne razumijem zazivanje kazne za Norrisa. Ako je dozvoljeno bezglavo "divebombanje", onda mora biti dozvoljena i obrana unutarnje strane zavoja. Inače se vozač ispred nikako ne može spasiti divebomba.
Točno to. Iznenadilo me koliko ljudi tu traži kaznu. Na temelju čega? Vozio je unutrašnju stranu zavoja, nikakva opasna vožnja. To što je Leclerc očekivao da će mu ostaviti otvorena vrata ne znači da i mora.
Obrana unutanje strane je skoro uvijek i pozeljna, to sto Lec cesto to ne radi pa se sad cudi je njegov problem.
Zazivanje kazne je smijesno.
Fino Alla Fine

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Nije mi jasno kako će Rusel koristiti staru spec na bolidu, jer je novu polomio, a nema rezervne djelove?
Luis mu ih je ponudio.....ali se ovaj zahvalio

Mislim da se nemogu menjati specifikacije delove posle kvalifikacije...ako menja onda mora startati iz boksa

Ne vidim kako bi mogao....

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 20.10.2024., 14:43 Nije mi jasno kako će Rusel koristiti staru spec na bolidu, jer je novu polomio, a nema rezervne djelove?

Mislim da se nemogu menjati specifikacije delove posle kvalifikacije...ako menja onda mora startati iz boksa

To što se junac zahvalio nema veze, kad mu objasne da starta iz boksa odmah će se predomisliti. A Hamilton će ionako startati iz boksa i promijeniti sve živo na bolidu.

renato2107
GP3
GP3
gjoko-mkd je napisao/la: 20.10.2024., 14:43 Nije mi jasno kako će Rusel koristiti staru spec na bolidu, jer je novu polomio, a nema rezervne djelove?

Da...to jer realno problem. Mora uzeti dijelove od Hamiltona inače treba iz boksa. Lewis je već rekao da ide iz boksa, tako da je to to. Bilo bi pametno da uzme novu PU, pa da do kraja može više pritiskati

Opet po meni glupost Parfermea. Po meni to je u bilo kojem smislu kršenje. Pravi parc ferme bi bio da ne diraš ništa osim podešavanje krila (prednjeg) koje se radi ionako kod promjene tipa guma. Skršiš bolid i možeš sve popraviti. Isto kao nekad prije kad su startao na gumama iz kvalifikacija, pa flat spot i zamijeni ju...ko ti kriv.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bio na svadbi, nisam gleda nista jucer. Jutros gledam na SK nema kvala u ponoc, ne mogu nac ni u programu ni na rasporedu. Jel se to zblesiro EON zbog vremena odrzavanja ili sam ja jos bio pod utjecajem ili nije bilo direkta na SK :neznam:
Fino Alla Fine

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
avetma je napisao/la: 20.10.2024., 07:33
Ali se zato Alonso mora kazniti i to je oke :bonk:

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
CrashOverride je napisao/la: 20.10.2024., 16:07 Bio na svadbi, nisam gleda nista jucer. Jutros gledam na SK nema kvala u ponoc, ne mogu nac ni u programu ni na rasporedu. Jel se to zblesiro EON zbog vremena odrzavanja ili sam ja jos bio pod utjecajem ili nije bilo direkta na SK :neznam:
Bilo je, ali na kanalu SK HD.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Eto pojašnenja koje nisam znao.....u sprint trkama može se menjati starije specifikacije bolida

https://x.com/adamcooperF1/status/18480 ... 54433?s=19

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
majic13 je napisao/la: 20.10.2024., 17:35
CrashOverride je napisao/la: 20.10.2024., 16:07 Bio na svadbi, nisam gleda nista jucer. Jutros gledam na SK nema kvala u ponoc, ne mogu nac ni u programu ni na rasporedu. Jel se to zblesiro EON zbog vremena odrzavanja ili sam ja jos bio pod utjecajem ili nije bilo direkta na SK :neznam:
Bilo je, ali na kanalu SK HD.
O jbt.. Jedini koji nisam pogleda :facepalm:
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
George Russell to start from pit lane at US GP after parc ferme breach.
https://www.planetf1.com/news/george-ru ... rme-breach
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E moj Norrise :facepalm

Leclerc odlično iskoristio situaciju :thumbs:
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 20.10.2024., 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡