I on je izgleda sam znao da je out
Govorio sam za Bottasa. Bio je onaj meme nakon pobjede u Australiji '19, kao šta je doručkovaoCrashOverride je napisao/la:Nisu Mehikanci za ingliš brekfst
A možda je imao nekih problema?Ferrari je napisao/la:Ma ajde ti i ovaj Leclerc više. Jebote ne znaš kakvu ćeš verziju dobit s njim. Kako mogu Albon, Hulkenberg i Stroll biti brži od tebe + u Ferrariju si?!
Ma ajde u tri pm
Ima on u glavi probleme, ništa novo. Glavno da se fotografira s pasićima, avionima i ostalim pizdarijama. Šminka sve.Grah0 je napisao/la: 06.07.2024., 16:56A možda je imao nekih problema?Ferrari je napisao/la:Ma ajde ti i ovaj Leclerc više. Jebote ne znaš kakvu ćeš verziju dobit s njim. Kako mogu Albon, Hulkenberg i Stroll biti brži od tebe + u Ferrariju si?!
Ma ajde u tri pm
(nisam nikad očekivao od sebe da ću ga "braniti")
I onda ih repka sve zahebe vcrs
Čak ni ja više neću udarati mrtvog konja s onim "jedan od najboljih ikad" forama. Iako, još uvijek su smiješne!senna66 je napisao/la: 06.07.2024., 17:14 Ferrari me ne može razočarati.
Ali da Leclercu Williams i Haas vade mast e to je već malo previše.
Od njega nikad prvaka. I ranije sam to mislio, ali sad ga je zapečatio.
Naravno, sve dok je bolid takav kakav je, dok su razvoj i nadogradnje takvi kakavi jesu.senna66 je napisao/la: 06.07.2024., 17:14 Ferrari me ne može razočarati.
Ali da Leclercu Williams i Haas vade mast e to je već malo previše.
Od njega nikad prvaka. I ranije sam to mislio, ali sad ga je zapečatio.
Alonso king je napisao/la: 06.07.2024., 17:15 Tko god da je ovo napravio Alonsu nek se tjera u tri lijepe….
Ima on neku auru oko sebe, koliki god šarlatani oni bili vjerujem da će biti bolje sljedeće sezone.Frantic je napisao/la:A Hamdija nije svjestan gdje dolazi.