Smiješno.Grah0 je napisao/la: 23.06.2024., 16:31 Na koju foru Lando uzima stalno DOTD?
I danas je McL imao najbrži bolid, Lando je imao pol, i to su flopovali. I onda lika proglase vozačem dana.
McLaren najbrži bolid.
Jeste najbrži. I brži je treći vikend od RB. Ali bitno je da se uzela DOTD nagrada, jebeš pobjedu.Sarma je napisao/la:Smiješno.Grah0 je napisao/la: 23.06.2024., 16:31 Na koju foru Lando uzima stalno DOTD?
I danas je McL imao najbrži bolid, Lando je imao pol, i to su flopovali. I onda lika proglase vozačem dana.
McLaren najbrži bolid.
https://www.autosport.com/f1/news/annoy ... /10626666/AlkY je napisao/la: 23.06.2024., 20:17 Nitko nemoze sa sigurnoscu reci da je McL bio najbrzi bolid. Ako je i bio , to je jedan djelic sekunde , i to nitko od nas nije mogao vidjeti. To su samo pretpostavljanja i naklapanja.
Max otreso Žorža kao pendrekom iz prvog pokusaja dok se Lando namucio malo s njim. treci stint je konstantno cuvao gume dok je Lando apsolutno konstantno stiskao na maximum. I kako se tu moze izvuci zakljucak da je neki bolid brzi , ja neznam
"Today, we were the quickest car. Fact. So the team deserved it.
"I think we were the quickest on track. From start to finish, we were the quickest. With the overtaking, with the following, with the dirty air, that cost me the win today. So I just didn't do a good enough job. Simple as that."
Vidis da i on "misli" , nije siguran. Kako mi onda mozemo biti sigurniSarma je napisao/la: 23.06.2024., 20:43"Today, we were the quickest car. Fact. So the team deserved it.
"I think we were the quickest on track. From start to finish, we were the quickest. With the overtaking, with the following, with the dirty air, that cost me the win today. So I just didn't do a good enough job. Simple as that."
Ma ovo je bila zajebancija na vlastiti račun.CrashOverride je napisao/la: 24.06.2024., 09:36 Znalo se tri stranice ispisat za vrijeme utrkeMeni je sezona dobra, dosta dobra utrke.. Borbi imamo stalno.. Zanimljvosti ne fali u svakom segmentu vezano za svaku ekipu..
Fali nekih komentatora koji su prije bili aktivniji, istina..
Mislim da nije do otvaranja tema nikako.. Jednostavno je tako.. Ja cu da se ovim putem pribiljezim za otvaranje teme za sljedecu utrku, osim ako @Frantic nema zelju (ali obecajem da cu utrpat kravice u post)![]()
Kenjaju obojica. A opet je tu najveći krivac momčad.Frantic je napisao/la:Čarli malo kaki.
Volio bih da je odrešitiji, glasniji, da im (puno) više "yebe sve po spisku" (s obzirom šta su mu znali prirediti).
Nerijetko me nervira što je takav.
Karlito je isto počeo propisno da kaki (posljedica dolaska Hamde).
Nikada nećemo saznati, ali imam osjećaj da je Čarliju izmaklo 4. mjesto jučer upravo zbog Karlitovog napada i preticanja.
I šta je uradio, ništa, meljao iza Hamde 10 krugova, bez ikakve šanse (a izgleda i ambicije) za napad.
Apsolutno bespotrebno.
Mislio sam da će još praviti dramu kad je njega Čarli stigao u 3. stintu, ali nije, srećom.
Ovaj je bio na softu, a on na hardu.