VN Belgije 28. - 30. srpnja 2023.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Prošle godine su nepotrebno zakomplicirali/upropastili statistiku. Pole position nije najbrži krug u kvalifikacijama, već pozicija na startnom gridu - većinom su to sinonimi, ali u moderno doba s čestim kaznama često i nisu. Pobjednik sprinta u prvoj je sezoni dobivao titulu pole positiona (ako nije imao kaznu), no ljudi su se (po mom viđenju nepravedno) žalili na to da najbrži iz kvalifikacija ne dobiva tu titulu, iako je sprint sve do ove sezone bio kvalifikacijska sesija za utrku pa je po tome K-Mag dobio pole, iako s njega nije startao.DaveGilmour je napisao/la: 29.07.2023., 10:49 Zašto se onda Magnussenu računa PP iz Brazila![]()
Niti on u glavnoj utrci nije startao prvi.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Perez i Alpina utrka do prvog zavoja. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
Tata će platiti nema brige.

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Teski teski amaterizam AM.. idioti..
Od toga da cekaju zadnju min za jedini pokusaj kruga, do ovog sa slikovima.. mah
Od toga da cekaju zadnju min za jedini pokusaj kruga, do ovog sa slikovima.. mah
Zadnja izmjena: Matek14, dana/u 29.07.2023., 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Fernando is faster than all of you 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Malo osoblje van, malo vozači 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
Nevjerojatno koji idioti u AM.
Zavališe i Alonsa

- monkeyseat
- Formula 2
Kažu zbog pravila. Pošto kvale nisu proglašene kišnima vrijedi ono pravilo o Q1 hard, Q2 med i Q3 soft.Dani je napisao/la: 29.07.2023., 13:07 Zašto medium? Ako su htjeli slickove, pa valjda ideš na najmekšu?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- monkeyseat
- Formula 2
Počni navijat za Ferrari i više ti ništa neće bit čudno u životuDani je napisao/la: 29.07.2023., 13:13 Aha. kakav idiotizam. Kvale nisu kišne, a čekali smo 35 minuta da počnu baš zbog kiše.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Piastri je strašan vozač. Ferrari isto za neko čudo neloše.
"What a little star." May 26, 2012.
- blown diffuser
- Formula 1
Oscar za oscara.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jebi se Max za 11 hiljadinki samo zbog brzine na pravcu, 7 desetinki sporiji u S2 gdje trebaju muda, ali vrati u S1 i S3 na pravcima, OSCARE SVAKA TI DALA
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 29.07.2023., 13:29, ukupno mijenjano 1 put.