VN Belgije 28. - 30. srpnja 2023.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
ProÅ”le godine su nepotrebno zakomplicirali/upropastili statistiku. Pole position nije najbrži krug u kvalifikacijama, veÄ pozicija na startnom gridu - veÄinom su to sinonimi, ali u moderno doba s Äestim kaznama Äesto i nisu. Pobjednik sprinta u prvoj je sezoni dobivao titulu pole positiona (ako nije imao kaznu), no ljudi su se (po mom viÄenju nepravedno) žalili na to da najbrži iz kvalifikacija ne dobiva tu titulu, iako je sprint sve do ove sezone bio kvalifikacijska sesija za utrku pa je po tome K-Mag dobio pole, iako s njega nije startao.DaveGilmour je napisao/la: 29.07.2023., 10:49 ZaÅ”to se onda Magnussenu raÄuna PP iz Brazila![]()
Niti on u glavnoj utrci nije startao prvi.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Perez i Alpina utrka do prvog zavoja. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
Tata Äe platiti nema brige.

- Matek14
- GP3
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Teski teski amaterizam AM.. idioti..
Od toga da cekaju zadnju min za jedini pokusaj kruga, do ovog sa slikovima.. mah
Od toga da cekaju zadnju min za jedini pokusaj kruga, do ovog sa slikovima.. mah
Zadnja izmjena: Matek14, dana/u 29.07.2023., 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Fernando is faster than all of you 

- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Malo osoblje van, malo vozaÄi 

ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
- The Simpsons
- Karting
- S nama veÄ: 9 god 7 mj
Nevjerojatno koji idioti u AM.
ZavaliŔe i Alonsa

- monkeyseat
- Formula 2
Kažu zbog pravila. PoŔto kvale nisu proglaŔene kiŔnima vrijedi ono pravilo o Q1 hard, Q2 med i Q3 soft.Dani je napisao/la: 29.07.2023., 13:07 ZaŔto medium? Ako su htjeli slickove, pa valjda ideŔ na najmekŔu?
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
- monkeyseat
- Formula 2
PoÄni navijat za Ferrari i viÅ”e ti niÅ”ta neÄe bit Äudno u životuDani je napisao/la: 29.07.2023., 13:13 Aha. kakav idiotizam. Kvale nisu kiÅ”ne, a Äekali smo 35 minuta da poÄnu baÅ” zbog kiÅ”e.

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Piastri je straÅ”an vozaÄ. Ferrari isto za neko Äudo neloÅ”e.
"What a little star." May 26, 2012.
- blown diffuser
- Formula 1
Oscar za oscara.

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Jebi se Max za 11 hiljadinki samo zbog brzine na pravcu, 7 desetinki sporiji u S2 gdje trebaju muda, ali vrati u S1 i S3 na pravcima, OSCARE SVAKA TI DALA
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Zadnja izmjena: LH44, dana/u 29.07.2023., 13:29, ukupno mijenjano 1 put.