MotoGP sezona 2022.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Liam Lawson
Nekada je vozila u Marije Herera. Mislim godinu nakon Ane. Nisam siguran. Koja se borila sa Fabiom u Cev3, sampionatu spanije.
Ali da im ne ide, ne ide. Ne znam jesu li boda uzeli. Ako jesu, to je nakon silnog odustajanja.
Ali da im ne ide, ne ide. Ne znam jesu li boda uzeli. Ako jesu, to je nakon silnog odustajanja.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Carrasco je inače jedina žena koja je osvojila neko svjetsko motociklističko prvenstvo, Supersport 300 2018. godine, ali po rezultatima zasad vidim da ne briljira u Moto3.
Fun fact o Aleixu - osim što je ovo prvi pole za Apriliju u MotoGP eri (treći ukupno u najjačoj klasi kroz cijelu povijest), ovo mu je 200. nastup, a postao je prvi vozač u MotoGP eri koji je osvojio PP s tri različita proizvođača (Yamaha, Suzuki i sad Aprilia).
Miller je dobio +3 mjesta za ono ometanje Quartarara.
Upalio sam malo Moto2, maloprije smo imali ružan sudar u borbi za vodstvo, vidjet ćemo hoće li Vietti možda dobiti kakvu kaznu za to.
Fun fact o Aleixu - osim što je ovo prvi pole za Apriliju u MotoGP eri (treći ukupno u najjačoj klasi kroz cijelu povijest), ovo mu je 200. nastup, a postao je prvi vozač u MotoGP eri koji je osvojio PP s tri različita proizvođača (Yamaha, Suzuki i sad Aprilia).
Miller je dobio +3 mjesta za ono ometanje Quartarara.
Upalio sam malo Moto2, maloprije smo imali ružan sudar u borbi za vodstvo, vidjet ćemo hoće li Vietti možda dobiti kakvu kaznu za to.
- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Kako je lijepo vidjeti borbu Aprilie i Ducatija
Bravo Aleix, bravo Aprilia.
Ajd, ako Zarco ne može doći do potoka, makar da Aleix dođe.
Ostaje još buraz da pobijedi.
Ove godine, zasad, pobjeđuju evropski proizvođači.
Pecco 5., napokon pristojni bodovi.

Ajd, ako Zarco ne može doći do potoka, makar da Aleix dođe.

Ove godine, zasad, pobjeđuju evropski proizvođači.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Svaka čast Aleix Espargaro!
Povijesni dan fakat za njega i Apriliu

Povijesni dan fakat za njega i Apriliu

- croatic f1
- F1puls suradnik
Također mi je drago da je baš Aleix uzeo prvu pobjedu za njih
Ono što mi je šokantno je da čovjek od 2004. vozi, a ni u jednoj kategoriji nije imao pobjedu, štoviše, gledam mu rezultate kroz karijeru i nije baš ni podija imao, svaka mu čast da se uopće probio do MotoGP-a i toliko dugo zadržao
Da mu čovjek pogleda rezultate, mislio bi kakav je ovo panj, a zapravo je uvijek ostavljao dojam odličnog vozača na lošijim motorima. Rekao bih da on meni izgleda kao nekakva lošija verzija Hülkenberga na dva kotača.
Prvenstvo će vidim opet biti teški raspašoj kao i 2020. s obzirom na to da dotični vodi, a svi iz top 10 su mu u dosegu jedne pobjede

Ono što mi je šokantno je da čovjek od 2004. vozi, a ni u jednoj kategoriji nije imao pobjedu, štoviše, gledam mu rezultate kroz karijeru i nije baš ni podija imao, svaka mu čast da se uopće probio do MotoGP-a i toliko dugo zadržao

Da mu čovjek pogleda rezultate, mislio bi kakav je ovo panj, a zapravo je uvijek ostavljao dojam odličnog vozača na lošijim motorima. Rekao bih da on meni izgleda kao nekakva lošija verzija Hülkenberga na dva kotača.
Prvenstvo će vidim opet biti teški raspašoj kao i 2020. s obzirom na to da dotični vodi, a svi iz top 10 su mu u dosegu jedne pobjede

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Seb
Neće Pol nikad. On će uvijek naći način da sjebe. A i Zarco, teško. I on je kikser teški kad god dođe blizu.Frantic je napisao/la: 03.04.2022., 20:44 Kako je lijepo vidjeti borbu Aprilie i Ducatija![]()
Ajd, ako Zarco ne može doći do potoka, makar da Aleix dođe.![]()
Ove godine, zasad, pobjeđuju evropski proizvođači.![]()
- Frantic
- Formula 1
E da, Pol se baš momački potrudi. Kao i Zarco, ali od njega sam digao ruke.Pastor je napisao/la: 04.04.2022., 03:37Neće Pol nikad. On će uvijek naći način da sjebe. A i Zarco, teško. I on je kikser teški kad god dođe blizu.Frantic je napisao/la: 03.04.2022., 20:44 Kako je lijepo vidjeti borbu Aprilie i Ducatija![]()
Ajd, ako Zarco ne može doći do potoka, makar da Aleix dođe.![]()
Ove godine, zasad, pobjeđuju evropski proizvođači.![]()

Možda mu je bolje da ostane u satelitskoj ekipi.Sarma je napisao/la: 04.04.2022., 12:36 J. Martin mora nagodinu u tvornički Dukac, ovaj Miller je smiješan...
Ne znam kako (i zašto), ali satelitski Dukci zasad bolje ferceraju od fabričkih.
Nisu ni Jackass ni Pecco toliki panjevi spram Martina, Beštije,....., da ih ovi tako peru na satelitskim Dukcima.
Jbte, izgleda da je jedino Stoner "znao" voziti fabričkog Dukca.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ni Pecco baš ne briljira na tvorničkom Ducatiju ove godine, tako da se slažem s @Franticom, iz nekog razloga satelitski Ducatiji često izgledaju bolje od tvorničkih. Nije to samo od ove godine, sjećamo se koliko su puta baš Miller i Pecco znali biti bolji s Pramacom nego tvorničari, prije toga je i Petrucci s njima znao biti odličan, a onda u tvorničkoj momčadi ne bi uspjeli biti dobri koliko se očekivalo.
Bezzecchi jučer stigao do prvih bodova i to s P9, kaže Srđan sa Sportkluba da je po njemu on budući Ducatijev prvak - ima li netko da ga je pratio u nižim kategorijama, mišljenja?
Bezzecchi jučer stigao do prvih bodova i to s P9, kaže Srđan sa Sportkluba da je po njemu on budući Ducatijev prvak - ima li netko da ga je pratio u nižim kategorijama, mišljenja?

- Slavenowsky
- Formula 1
Dukci vazda bili rakete na ravnicama, dok razjareni bikovi na krivinama. Ko ih ukroti, taj je 100% prvak. Vidjeli smo Lorenza kada se je znalo da odlazi iz Ducatija, tad je vozio odlično, nizao nekoliko pobjeda, kao da je pred kraj skontao kako da obuzda Dukca, ali malo je takvih...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Liam Lawson
Znas kako. Momak je dobar. U Moto3 se niotkud borio sa Martinom, mislim. Martin je bio u KTM a Marko u neki bas slabi tim. Ne mogu se sjetiti. Tim u koji je vozio Dupaske, koji je poginuo prosle sezone. Na P se zove tim.croatic f1 je napisao/la: 04.04.2022., 14:31
Bezzecchi jučer stigao do prvih bodova i to s P9, kaže Srđan sa Sportkluba da je po njemu on budući Ducatijev prvak - ima li netko da ga je pratio u nižim kategorijama, mišljenja?![]()
Uglavnom momak jeste talenat. Veci od Marinija. Ali sada, prvi italijanski sampion. Tesko. Peko je veci, Bastia je takodje na razini Bezekija. Ali to je sve do njihove glave. To su italijani.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Seb
Doviziozo je tada imao nekoliko onih pobjeda do kojih je jedva dolazio, boreći se sa Marquezom do zadnje krivine. I svi su ga smatrali vrhunskim vozačem, jer je to bilo uzbudljivo utrkivanje. A kao što kažeš, Lorenzo kada je profunkcionisao izdominirao je nekoliko utrka, prije nego se povrijedio. Mislim da je tada Ducati imao dominantan motor, samo što su se fokusirali na pogrešnog vozača...Slavenowsky je napisao/la: 04.04.2022., 22:27 Dukci vazda bili rakete na ravnicama, dok razjareni bikovi na krivinama. Ko ih ukroti, taj je 100% prvak. Vidjeli smo Lorenza kada se je znalo da odlazi iz Ducatija, tad je vozio odlično, nizao nekoliko pobjeda, kao da je pred kraj skontao kako da obuzda Dukca, ali malo je takvih...
- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Moto GP je već 3. godinu ultra nepredvidiv. 15 vozača može pobijediti. Preporučam svakome da krene pratiti.
Baš mi je drago zbog Aleixa. Meni dražeg Espargara.
I drago mi je da je baš on donio Aprilliji tu prvu pobjedu. Čovjek je uz njih od samih početaka.
Suzukiji marljivo skupljaju bodove. Oni najmanje osciliraju.
Ako Yamaha nešto ne učini izgubit će Fabia. Hondi treba neka zvijezda jer MM93 više nikad neće biti ono što je bio.
Mislim da je velika vjerojatnost da vidimo Fabia na Repsol Hondi 2023.
Na prvih 5 pozicija u vozačkom prvenstvu 5 različitih konstruktora.
Pobjednici prve 3 utrke:
Bastianini, Oliveira, A. Espargaro.
MotoGP divan si. :s .
Baš mi je drago zbog Aleixa. Meni dražeg Espargara.
I drago mi je da je baš on donio Aprilliji tu prvu pobjedu. Čovjek je uz njih od samih početaka.
Suzukiji marljivo skupljaju bodove. Oni najmanje osciliraju.
Ako Yamaha nešto ne učini izgubit će Fabia. Hondi treba neka zvijezda jer MM93 više nikad neće biti ono što je bio.
Mislim da je velika vjerojatnost da vidimo Fabia na Repsol Hondi 2023.
Na prvih 5 pozicija u vozačkom prvenstvu 5 različitih konstruktora.
Pobjednici prve 3 utrke:
Bastianini, Oliveira, A. Espargaro.
MotoGP divan si. :s .