VN Azerbajdžana 4.-6. lipnja 2021.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Rezultati scrutineeringa za P1 i P2:
https://www.fia.com/sites/default/files ... eering.pdf
https://www.fia.com/sites/default/files ... eering.pdf
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Gledam neku analizu savijanja stražnjeg krila na Skyu i onda pred kraj - "ali Ferrariju se savija prednje krilo" 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Razlog je to što imaju najbrži bolid?Har Kl je napisao/la: 05.06.2021., 10:11 Pirelli povećao minimalni pritisak sa 19 na 20 PSI.
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1401075233977741314 Ako Mercedes poleti na kvalifikacijama, znamo šta je razlog![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Vjerojatno, samo ove godine rade sistem iz 17/18 pa će se dignut u zadnjoj trećini sezone i "spektakularno" osvojiti osmi. To mora ipak biti posebno

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nadam se da se nisu preračunali
Ove godine nemaju svog vozača u protivničkim redovima, koji bi vozio u njihovom interesu
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ma ako su mogli računati s koliko snage da voze da ne izgleda sumnjivo, ovo je dječja igra onda, ispraksirani suHar Kl je napisao/la: 05.06.2021., 11:04Nadam se da se nisu preračunali
Ove godine nemaju svog vozača u protivničkim redovima, koji bi vozio u njihovom interesu![]()

- monkeyseat
- Formula 2
Zašto u ovakvim slučajevima na treninzima umjesto crvenih zastava jednostavno osoblje staze ne pomogne pogurat bolide u rikverc da normalno nastave nego kompletno zaustavljanje treninga i nepotrebno otezanje (osim ako je bolid toliko ostećen da ne može nastavit)?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- monkeyseat
- Formula 2
Al ove predikcije su mi zakon