Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jbt kako ih nije sramota, imaju li imalo blama. FIA je bukvalno podguzna muva Mercedesa od početka hibridne ere pa i pre. Za sve sive zone gleda im se kroz prste i definišu se kao "malo nelegalne" a čim neko priđe i malo zapreti odmah se stavljaju senzori i ostale pičke materine. Nadam se da Red Bull ima snage i znanja da se ovome odupre pošto to Ferrari očigledno nije znao/umeo pa su ispustili 2017/18 godinu jer je pritisak bio preveliki.
Negdje sam pročitao da će momčadi sa Ferrarijevim i Mercedesovim motorima ovaj vikend nastupit sa novim PU-ima. Pretpostavljam kvalifikacije i utrka.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
E Čarli, Čarli....
Ajd, bolje na FP nego u Q, a pogotovo u trci
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vordas je napisao/la: 04.06.2021., 15:06
Mercedes se savija od muke da stigne RBR
Rekao je Horner poslije treninga da Mercedes vjerojatno želi bolje pokazat sponzora (TeamViewer) pa se zato prednje krilo toliko savija
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
_bataziv_0809 je napisao/la: 04.06.2021., 13:37
Koliko su cesto slucajno izabrali bolid broj 44 zna li iko?
Ova provjera je počela tek ove godine.
Hvala
Pratit cemo
Pogledao sam i vidim iz dokumenata da je Bottas bio na dodatnoj kontroli u Bahrainu. Za ostale utrke nema podataka na službenoj FIA stranici sve do Monaca.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari