PulsManager 2021.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrarijeva šasija mi u Monaku donijela samo 15 bodova manje već Mercedesov motor, što je najbolji pokazatelj koliko su podbacili...
Zeznuh se što uze Kimija umjesto Giovinazzija, još ga skuplje plati, ako se ne varam. Kontao iskusniji je, što bi trebalo doći do izražaja u Monaku.
Mogao i Vettela uzeti, što bi mi priskrbilo ozbiljne bodove, ali jbg, nisam vjerovao da AM može do Q3.
Zeznuh se što uze Kimija umjesto Giovinazzija, još ga skuplje plati, ako se ne varam. Kontao iskusniji je, što bi trebalo doći do izražaja u Monaku.
Mogao i Vettela uzeti, što bi mi priskrbilo ozbiljne bodove, ali jbg, nisam vjerovao da AM može do Q3.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja sam teška katastrofa ove sezone.
Ništa sad se igra na neke sulude kombinacije koje niko drugi neće predvidit
Uzimam komplet Haas do kraja sezone 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Pozdrav! Svima je tako. U igri se automatski računaju bodovi na temelju rezultata koje nam isporuci F1 feed. Za kvale su isporucili rezultate od petka, a za utrku nisu isporucili ništa. Odnosno, umjesto da ignoriraju sprint i pošalju nam samo glavnu utrku, oni su napravili dvije nove grane rezultata, što nije kompatibilno s managerom.
Jedino rješenje je da mijenjam sustav, što nema smisla jer će se opet za Mađarsku vratiti na staro; ili da ručno unosim rezultate, a to je suludo jer vas je jako puno igrača i to bi mi uzelo previše vremena. Drugim riječima, što je tu je.
Jedino rješenje je da mijenjam sustav, što nema smisla jer će se opet za Mađarsku vratiti na staro; ili da ručno unosim rezultate, a to je suludo jer vas je jako puno igrača i to bi mi uzelo previše vremena. Drugim riječima, što je tu je.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nece biti promjene ?
Napokon ubodem jedini Lewisa od ovih top 5 na vrhu , i umjesto da se priblizim prvom mjestu ja se udaljio
Onda je to od mene za ovu sezonu sta se igranja tice haha.
Hebali ih ovakvi vikendi kad ni sami neznaju sta rade
Napokon ubodem jedini Lewisa od ovih top 5 na vrhu , i umjesto da se priblizim prvom mjestu ja se udaljio

Onda je to od mene za ovu sezonu sta se igranja tice haha.
Hebali ih ovakvi vikendi kad ni sami neznaju sta rade

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne vidim načina kako da se brzo i efikasno ispravi, s tim da je za očekivati isto i na druga dva sprint vikenda.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jest, API nam daje rezultate od 1950 do danas (tu su u bazi rezultata u glavnom izborniku) i sve radi ko urica, jer je logicno i pravilno. Ovo je prvi vikend ikad da se format ovako drastično promijenio, potpuno bezveze.
Manager ja nemam vremena raditi, pomognem Sarmi unijeti rezultate tj napraviti backup prije unosa da smo sigurni da sve prođe ok i to je to, više od toga nemam kad se posvetiti tome. Prilagodba cijelog sustava za sprint radi tri utrke godišnje ne dolazi u obzir...
Manager ja nemam vremena raditi, pomognem Sarmi unijeti rezultate tj napraviti backup prije unosa da smo sigurni da sve prođe ok i to je to, više od toga nemam kad se posvetiti tome. Prilagodba cijelog sustava za sprint radi tri utrke godišnje ne dolazi u obzir...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Odakle ste izvukli pole position 1:08.469?
1:07.934 je bio najbrži krug. Ali ako izbacimo Hamiltona, onda opet Bottasov krug nije najbrži. Gledanje ko je pobijedio na sprint kvalama, pa onda uzimanje njegovog najbržeg kruga sa pravih kvala je malo komplikovano.
1:07.934 je bio najbrži krug. Ali ako izbacimo Hamiltona, onda opet Bottasov krug nije najbrži. Gledanje ko je pobijedio na sprint kvalama, pa onda uzimanje njegovog najbržeg kruga sa pravih kvala je malo komplikovano.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Pojma nemam, vanjski api nam dao rezultate, bodovi se automatski izračunali. Kad vidim to vrijeme koje si napisao - čini se da je stvarno kao pole vrijeme uzeto kvalifikacijsko vrijeme onog tko je krenuo s pole positiona.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ažurirana je, dobio je
??? F1 ???
Iduće godine ako se bude igralo, bit će novi format i bit će unutar nove app.
??? F1 ???

Iduće godine ako se bude igralo, bit će novi format i bit će unutar nove app.
-
rashaliq
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Poz... Par nejasnoća:
1. Ne mogu da postavim logo na profil
2. Nisu mi upisani bodovi (iako su mali) sa VN Saudijske Arabije
3. Ne mogu da promijenim Prvog vozača, stalno mi je opcija samo Latiifi (
) (probao sve da prodam i slično ali neće).
1. Ne mogu da postavim logo na profil
2. Nisu mi upisani bodovi (iako su mali) sa VN Saudijske Arabije
3. Ne mogu da promijenim Prvog vozača, stalno mi je opcija samo Latiifi (
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
1. Logo se postavlja kroz aplikaciju (https://play.google.com/store/apps/deta ... ia.premium)
2. Jesu, 25 bodova si imao u SA
3. To je neobična greška, nisam viđao dosad pa nemam ideje kako ispraviti. S obzirom da drugi kupuju uredno, pretpostavljam da je neki lokalni problem pa preporučam drugi browser, probati kroz aplikaciju ili očistiti cache.
2. Jesu, 25 bodova si imao u SA
3. To je neobična greška, nisam viđao dosad pa nemam ideje kako ispraviti. S obzirom da drugi kupuju uredno, pretpostavljam da je neki lokalni problem pa preporučam drugi browser, probati kroz aplikaciju ili očistiti cache.