PulsManager 2021.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
I osobno smatram da je Lecler trebao 1m dolje. Realno, sam je kriv za sudar pa snosi odgovornost i za odustajanje.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrarijeva šasija mi u Monaku donijela samo 15 bodova manje već Mercedesov motor, što je najbolji pokazatelj koliko su podbacili...

Zeznuh se što uze Kimija umjesto Giovinazzija, još ga skuplje plati, ako se ne varam. Kontao iskusniji je, što bi trebalo doći do izražaja u Monaku.
Mogao i Vettela uzeti, što bi mi priskrbilo ozbiljne bodove, ali jbg, nisam vjerovao da AM može do Q3.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
I ja sam se zeznuo na Kimiju. Za više nisam imao, ali mogao sam Giovinazzija. Šasija Ferrari, motor Honda.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja sam teška katastrofa ove sezone. :bonk: Ništa sad se igra na neke sulude kombinacije koje niko drugi neće predvidit :prcnjau: Uzimam komplet Haas do kraja sezone :rofl:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Ivankona
Karting
Karting
S nama već: 3 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Danas mi je čudno obračunalo bodove. Nije mi upisana utrka, da li bi mi mogao netko to pojasniti?

Unaprijed hvala

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Pozdrav! Svima je tako. U igri se automatski računaju bodovi na temelju rezultata koje nam isporuci F1 feed. Za kvale su isporucili rezultate od petka, a za utrku nisu isporucili ništa. Odnosno, umjesto da ignoriraju sprint i pošalju nam samo glavnu utrku, oni su napravili dvije nove grane rezultata, što nije kompatibilno s managerom.

Jedino rješenje je da mijenjam sustav, što nema smisla jer će se opet za Mađarsku vratiti na staro; ili da ručno unosim rezultate, a to je suludo jer vas je jako puno igrača i to bi mi uzelo previše vremena. Drugim riječima, što je tu je. :)

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nece biti promjene ?
Napokon ubodem jedini Lewisa od ovih top 5 na vrhu , i umjesto da se priblizim prvom mjestu ja se udaljio :rofl:
Onda je to od mene za ovu sezonu sta se igranja tice haha.

Hebali ih ovakvi vikendi kad ni sami neznaju sta rade
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne vidim načina kako da se brzo i efikasno ispravi, s tim da je za očekivati isto i na druga dva sprint vikenda.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma znam. Oni su to dobrano zahebali sa tim svojim rezultatima bzvz
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jest, API nam daje rezultate od 1950 do danas (tu su u bazi rezultata u glavnom izborniku) i sve radi ko urica, jer je logicno i pravilno. Ovo je prvi vikend ikad da se format ovako drastično promijenio, potpuno bezveze.

Manager ja nemam vremena raditi, pomognem Sarmi unijeti rezultate tj napraviti backup prije unosa da smo sigurni da sve prođe ok i to je to, više od toga nemam kad se posvetiti tome. Prilagodba cijelog sustava za sprint radi tri utrke godišnje ne dolazi u obzir...

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma sve ok. Dovoljno je i 20 utrka. :thumbs:

Nego šta se uzimalo za vrijeme pp-a? Po kvalama u petak bio sam u sekundi. A nisam dobio ništa.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Odakle ste izvukli pole position 1:08.469?

1:07.934 je bio najbrži krug. Ali ako izbacimo Hamiltona, onda opet Bottasov krug nije najbrži. Gledanje ko je pobijedio na sprint kvalama, pa onda uzimanje njegovog najbržeg kruga sa pravih kvala je malo komplikovano.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Pojma nemam, vanjski api nam dao rezultate, bodovi se automatski izračunali. Kad vidim to vrijeme koje si napisao - čini se da je stvarno kao pole vrijeme uzeto kvalifikacijsko vrijeme onog tko je krenuo s pole positiona.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Tko je osvojio managera? Vidim da nije jos azurirano!
Engine mode 11!
Position 5!

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nemam pojma , neigram od prve sprint utrke :D.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ažurirana je, dobio je
??? F1 ??? :pivo:

Iduće godine ako se bude igralo, bit će novi format i bit će unutar nove app.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Čestitke pobjedniku :pivo: .
Ja sam zadovoljan sa top 10 plasmanom.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Cestitke pobjedniku :D.

Osobno bih htio da se igra nastavi , samo da se rijesi ovo oko sprint utrka i to je to.
slikaslika slika

rashaliq
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Poz... Par nejasnoća:
1. Ne mogu da postavim logo na profil
2. Nisu mi upisani bodovi (iako su mali) sa VN Saudijske Arabije
3. Ne mogu da promijenim Prvog vozača, stalno mi je opcija samo Latiifi (🥴) (probao sve da prodam i slično ali neće).

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
1. Logo se postavlja kroz aplikaciju (https://play.google.com/store/apps/deta ... ia.premium)
2. Jesu, 25 bodova si imao u SA
3. To je neobična greška, nisam viđao dosad pa nemam ideje kako ispraviti. S obzirom da drugi kupuju uredno, pretpostavljam da je neki lokalni problem pa preporučam drugi browser, probati kroz aplikaciju ili očistiti cache.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡