Kobiša se za kraj posprdao sa pola planete, pravilima starosti i zakonim fizike. Jeste da je noćas uzeo više šuteva nego sveukupno u prošla dva mjeseca, ni riječ mu ne mogu reći. Nestvarno.
Bilo je zadovoljstvo.
Što se Warriorsa tiče, klasična grupa vanzemaljaca koja se svakih 20-30 godina pojavi u nekom sportu. Svaki sitni dijelić te franšize, od organizacije i ljudi koji rade u klubu pa do igre je prosto savršen. Vidim samo dvije momčadi koje ih mogu poljuljati (naravno ako sami sebe nr poljuljaju ovim lovom na rekord umjesto da se spremaju za PO), a to su Spursi i Oklahoma. Mada Spursi imaju veće šanse, kakva bi to serija bila da se ukrste, auu. Nisam još stigao pogledati playoff bracket, pa ne znam tko na koga može ići u kasnijim rundama.
Na istoku favoriziram Boston i Miami, kao jedine koji mogu naštetiti Cavsima. Čak mislim da Heat tu može da odradi jedan ogroman posao i iznenadi mnoge, od dolaska Johnsona i neigranja Bosha, to je jedna potpuno nova ekipa, sve imaju, apsultno sve. Samo da se zna, Bosh tu ne škodi.
edit: O Bože, pa Toronto mi je glavni favorit na istoku.
@MrDoomroom
Ma kakav Durant u GSW. Kao prvo svaki mogući čovječuljak koji nije povezan sa Oaklandom u ligi bi stavio veto na taj potez, to liga ne bi dozvolila. Ako to i prođe pored Silvera, nema GSW salary capa da 4-5 godina plaća Kevina. I najvažnije, Durantula se uopće ne bi uklopio u sistem koji igraju Warrorisi, samo bi poremetio sve. On im je skroz nepotreban, bolje za te pare naći dva-tri krštena igrača za klupu koji će odraditi svoj posao u igri kako treba i ispuniti sve zadatke.
Inače, ja vjerujem da Durant uzima novi jednogodišnji ugovor sa Okalhomom na ljetu, tu će se dobro opariti, a onda sljedeće godine on i Russ su slobodni agenti i idu u paketu, vjerojatno u Lakerse. Mark my word.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk