Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Šteta mogla je biti i koja pobjeda vise da nije bilo nekih kikseva, a jesam skroman. Sve u svemu GSW su zaslužili sve pohvale jer nije lako pred doigravanje ovako igrati. Jedini koji mogu nešto poremetiti u doigravanju su naravno SAS i ovo je njihova mislim najbolja sezona. Kuci su imali 39-0 dok nisu izgubili od GSW.
Kobe legenda kralj odlazi naklon do poda. Šteta sto ga nećemo vise gledati.
Na istoku CAVS neće otici do kraja tamo nešto opasno nestima.
Kevin Durant bi mogao iduće sezone završiti u GSW e to ce biti brutalno ak se ostvari.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Kobe, hvala za sve. :klanjam:
Volim zlatno-ljubičaste još od Kareema, Magica & Co.
Od silnih koji su prodefilovali kroz LA tkom svih godina, ako bi koga morao izdvojiti to su onda Magic i Kobe.
Trebaju mu penzionisati oba dresa (i 8 i 24) :mrgreen:
Oborio je rekord kao najstariji koji je išao preko 50, a ubo je 60. Trpali su ga loptama.
A uopšte nije loše pucao. 22/50. Jbga, to je 44%.
Za kraj je samo rekao: "Mamba out"!
Naklon do poda i GSW :klanjam:
I mislim da im NIKO, pa čak ni SAS ne može prismrditi. Samo ih neka povreda, neshvatljivi pad forme ili loš dan (tj. par loših dana), može odvojiti od tiutle.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Malo zagrijavanje pred utakmicu... Sto je zanimljivo on uzima te sutove u utakmici ^^
https://youtu.be/uXdRXNN1UM4

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: McLaren
@Frantic: Volim zlatno-ljubičaste još od Kareema, Magica & Co.
O, pa imamo zajedničku ljubav u NBA <3, još k njima Worthy, Scott, A.C. Green

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Također fan zlatno-ljubicastih :D
Ahh...20 godina Kobea... strašno.
Baš će nedostajat, ali pojavit ce se u kojoj emisiji prije utakmica 100% :D
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ma naravno da će biti prisutan, to je neminovno. Takva legenda se i treba pojavljivati :)

Meni je fascinantan rekord Warriorsa, ove su sezone bili prenadmoćni. Od jakih ekipa, izgubili su samo jednu tekmu, sve ostalo dobili.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma GSW je mogao imati, ....., ne znam 78-4 ili 79-3.
Ne možeš očekivati da neko odradi sezonu 82-0, ali su imali nekoliko bezveznih poraza pa su završili 73-9, ali su mogli komotno imati ono što sam gore napisao.
@raca
Ih kako je to bilo prije 30-tak godina.
Protivnik fula šut - Kareem hvata loptu - dodaje Earvinu - ovaj dribla jednog protivnika - Scott i Worthy su već u kontri (3 na 1, nije problem i da je 3 na 2) - Earvin vuče loptu i dalje - protivnički igrač(i) jadan(ni) NE ZNA(JU) šta da radi(e) - na kraju ništa i ne pokušava(ju) jer ća ga(ih) ovaj napraviti budalom(ama)
I <3 this game
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Kobiša se za kraj posprdao sa pola planete, pravilima starosti i zakonim fizike. Jeste da je noćas uzeo više šuteva nego sveukupno u prošla dva mjeseca, ni riječ mu ne mogu reći. Nestvarno.

Bilo je zadovoljstvo.

Što se Warriorsa tiče, klasična grupa vanzemaljaca koja se svakih 20-30 godina pojavi u nekom sportu. Svaki sitni dijelić te franšize, od organizacije i ljudi koji rade u klubu pa do igre je prosto savršen. Vidim samo dvije momčadi koje ih mogu poljuljati (naravno ako sami sebe nr poljuljaju ovim lovom na rekord umjesto da se spremaju za PO), a to su Spursi i Oklahoma. Mada Spursi imaju veće šanse, kakva bi to serija bila da se ukrste, auu. Nisam još stigao pogledati playoff bracket, pa ne znam tko na koga može ići u kasnijim rundama.
Na istoku favoriziram Boston i Miami, kao jedine koji mogu naštetiti Cavsima. Čak mislim da Heat tu može da odradi jedan ogroman posao i iznenadi mnoge, od dolaska Johnsona i neigranja Bosha, to je jedna potpuno nova ekipa, sve imaju, apsultno sve. Samo da se zna, Bosh tu ne škodi.

edit: O Bože, pa Toronto mi je glavni favorit na istoku.

@MrDoomroom
Ma kakav Durant u GSW. Kao prvo svaki mogući čovječuljak koji nije povezan sa Oaklandom u ligi bi stavio veto na taj potez, to liga ne bi dozvolila. Ako to i prođe pored Silvera, nema GSW salary capa da 4-5 godina plaća Kevina. I najvažnije, Durantula se uopće ne bi uklopio u sistem koji igraju Warrorisi, samo bi poremetio sve. On im je skroz nepotreban, bolje za te pare naći dva-tri krštena igrača za klupu koji će odraditi svoj posao u igri kako treba i ispuniti sve zadatke.

Inače, ja vjerujem da Durant uzima novi jednogodišnji ugovor sa Okalhomom na ljetu, tu će se dobro opariti, a onda sljedeće godine on i Russ su slobodni agenti i idu u paketu, vjerojatno u Lakerse. Mark my word. :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
Evo
http://www.nba.com/playoffs/
Dakle, SAS i OKC u polufinalu konferencije jedni na druge, a pobjednik na GSW.
Naravno, ako ne bude nepredviđenih situacija i žešćih iznenađenja.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Brayantu kapa do poda, nisam očekivao 60 poena. Kada sam pročitao ujutro ostao sam u šoku. Wow, frajer je posramio mnoge igrače sinoć. U takvim godinama, 20 sezona na leđima, postaviti čak 2 rekorda u zadnjoj tekmi. Kobe je legenda i vjerojatno jedini košarkaš koji zaslužuje da ga se stavi u istu rečenicu s MJ. Ostavio je veliki trag u NBA-u. Najviše od svega, od svih rekorda, i monstruoznih poena, zapamtit ću mu prije svega jednu veliku odanost Lakersima i nevjerojatnu ratničku volju. Zaista je ratnik na parketu, zadnjih par sezona igrao je u boli, ali nije se dao. Mislim da bi Kobe bez problema mogao još najmanje 2 sezone da ga tijelo barem malo bolje služi. Toliko volje, želje i predanosti ovo sportu nema niko u NBA-u trenutno, siguran sam u to. Još uvijek se mirim s činjenicom da više neće igrati. Volio bi da uzme trenersku poziciju jednog dana u mojim Lakersima. Mislim da tu mladu i izgubljenu momčad neko treba psihički dignuti, a s kime ćeš to bolje napraviti nego najvećom legendom tog kluba. Hvala Kobe, zbog tebe sam zavolio košarku. :klanjam:
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Otisao je sigurno jedan od najvecih kosarkasa svih vremena.
Sinoc sam ocekivao preko 40 koseva ali 60 nikako.
Nikad necu zaboravit ustajanje u sitne sate i pracenje pa po meni mozda i najbolje finalnih utakmice te 2008 godine LAL vs Boston Celtic.Mamba vs Allen,Kevin i Pearce to su bili nestvarni dani.
Cak 5 titula NBA prvaka ima a po meni je zasluzio da koji put vise bude MVP finala.Malo ga je liga po tom pitanju pokrala jer su u onim zlatnim Lakersovim danima prednost davali Shaqu a Kobi je ostao na ta 2 puta kad je bio MVP finala a cak 18 puta je igrao na All-star vikendu.Treci najbolji strijelac svih vremena.Ma ima tih rekorda nemoguce je ih i nabrojat.Nikad nisam bio fan Lakersa i Kobya ali sam ga uvijek respektirao i za mene je jedan od najvecih.
Hvala ti legendo za sve.
#MambaDay #MambaOut

Sto se tice playoffa ocekujem dosta jaci zapad odnosno bolje tekme na zapadu i naravno navijam za Spurse.
Nadam se finalu Spursi vs Cavaliersi.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pa dobro, baš da je Kobe jedini koji može u istu rečenicu sa Jordanom, ne bih se baš složio. Kobe jeste u top 5 ikada, ali nije on jedini apostol MJ-a. :mrgreen:

Ali točka ključanja njegove karijere je bilo finale 2010. E samo za onu seriju je zaslužio Hall of Fame. Kobe je samoručno nosio sebe i hrpu mlitavaca kroz 7 utakmica i dobio zadnji, ali najvrijedni prsten u karijeri. Za ono ću mu se diviti dok dišem, sebi sam to obećao.

Evo i jedna kolumna bogaoca što se tiče košarke na ovim prostorima, Avdića o Kobiju "Nemilosrdnom". Nisam znao da se Kobe može sažeti u jedan tekst, ali genijalac je to uspio. Preporučujem njegovo štivo, kako ovo o Kobiju, tako i bezbroj kolumni o ostalim igračima i legendama.
http://mondo.rs/a569245/Kolumne/Edin-Av ... srdni.html
Obrigado Felipe

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Najizjednačeniji dvoboj smatram "mog" Bostona i Atlante. Iznenadio me pozitivan score ove godine.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Malo pratim preko bare u vezi PO i svi su slozni da ce CAVS izdominirati istokom, a medu igračima stalno neke nesuglasice. Nekako mi se čini da je ekipa puna egoista da ne stane u svlačionicu i imam neki dojam da bas i ne vole igrati zajedno. Ono kao neki plaćenici i to mi se nikako ne svida. Možda je moja procjena totalno kriva ali nekako nema tamo kemije. Iskreno nemam nekog favorita za koga navijam to me prošlo sa erom Bullsa, tako da sam se fokusirao na GSW čisto sto su drugačiji od drugih i imaju taj neki faktor X. Ekipa kao da diše zajedno i gust je gledati takvu ekipu na terenu jer nikad ne znaš sto ce napravit. Zrace pozitivom. Da se razumijemo ne umanjujem druge ekipe sa zapada ili istoka, al nekako kaskaju za GSW. Neće mi biti iznenađenje ako naprave 16-0 jer definitivno su u stanju to napraviti.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ma Cleveland nikada nije imao, niti će imati krštenu franšizu, nebitno kakav sport bio u pitanju. Kyrie je tijeko sezone tri puta tražio trade i pričalo se da ide na ljeto, i tri puta se pred novinarima pravio budala. O LeBronu se već sve zna, njegov menadžer i on misle da posjeduju ligu, iako je u pitanju igračina i budući hall of famer, kako Barkley kaže "freak of nature", njegov stav o svemu je pogrešan i nema mjesta ni tima koji bi zavolio zbog njega i njegovog ponašanja. Za Love sam iskreno i zaboravio da postoji, jeste dugo ležao zbog povrede, ali evo baš nekidan sam s drugom iz dosade pravio top 20 listu igrača u NBA, i Lovea sam se sjetio nakon tri dana kada smo već uveliko zaključili raspravu. Sramotno za Kevina.

Thompson je ništa više nego plaćenik, klada od igrača koja je iskoristila poziciju i okolnosti i izvukla ugovor od 80 milijuna na 5 godina(!!!). On je inače kalibar za jednog skromnog role igrača u normalnoj ekipi. JR Smith je bolja verzija Younga iz Lakersa, ali i to je ogroman i jako zamućen ego, iako ima igračke sposobnosti.

Ponovio sam ovo tko zna koliko puta kroz sezonu i reći ću opet, Clevland mi izgleda kao jedno veliko pleme.
Obrigado Felipe

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
GSW se poigrao sa HR... Počelo žustro malo naljutili MVP-a i onda su ih ispreskakali da se nisu snasli. Ladno ce ovo biti metla u prvoj rundi za njih.
P.s. iduće tekme budem pogledao kasnije u sazecima ipak je danas F1

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jučer su se osramotili dobrano, nadigrali su ih kao da su neka slaba ekipa. Jedva su se poslije nosili i s drugom postavom.
Spursi i Warriorsi vjerojatno metla, mislim da im ovi timovi ništa ne mogu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma i OKC je silovao Mavse. Mogla bi i tu biti metla.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
GSW lako sa HOU i bez Currya. Sredinom četvrte su imali čistih 15-ak razlike.
A Mavsi su me demantovali i uzeli prednost OKCu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡