Odakle vam nadimak?

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Navijam za Ferarri, a Testarossa nadimak sam odabrao jer sam kao mali gledao seriju Magnum P.I. na RTL. On je vozio Testarossu i jos neki drugi model kasnije, ali mi je ovaj ostao jako drag i recimo kada bih mogao u zivotu da biram neki model Ferrarija sigurno bi to bila Testarossa
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ljubav :aww: :aww: :aww: u čast prvom susretu sa sportom

slika
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Testarossa je napisao/la: 04.12.2019., 20:28 Navijam za Ferarri, a Testarossa nadimak sam odabrao jer sam kao mali gledao seriju Magnum P.I. na RTL. On je vozio Testarossu i jos neki drugi model kasnije, ali mi je ovaj ostao jako drag i recimo kada bih mogao u zivotu da biram neki model Ferrarija sigurno bi to bila Testarossa
Ma kakva Testarossa, vozio je 308 GTS?! Moj najdraži automobil ikad.

slika
slika

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
F12000 je napisao/la: 05.12.2019., 19:34
Testarossa je napisao/la: 04.12.2019., 20:28 Navijam za Ferarri, a Testarossa nadimak sam odabrao jer sam kao mali gledao seriju Magnum P.I. na RTL. On je vozio Testarossu i jos neki drugi model kasnije, ali mi je ovaj ostao jako drag i recimo kada bih mogao u zivotu da biram neki model Ferrarija sigurno bi to bila Testarossa
Ma kakva Testarossa, vozio je 308 GTS?! Moj najdraži automobil ikad.

slika
Davno nekada kada sam trazio nasao sam da je Testarossa. Ima od toga desetak godina. Sjecam se da sam krenuo u skolu pa sam otisao u internet klub prije toga i surfao, citao o Magnumu i Kobri 11. Tada nije bilo bas lako naci informacije kao sada, tako da sam to vjerovatno procitao na nekom od foruma. I tako, prodje preko deset godina kako ja zivim u neznanju, a ovaj nadimak mi se odomacio i kao username na raznim sajtovima.
Hvala kolega sto ste me prosvjetlili, da se ne dao bog negdje ne brukam pred ljudima. A nadimak ce ipak ostati hahaha, sta cu navikao sam vec 😁
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

F12000
Formula 1
Formula 1

Davno nekada kada sam trazio nasao sam da je Testarossa. Ima od toga desetak godina. Sjecam se da sam krenuo u skolu pa sam otisao u internet klub prije toga i surfao, citao o Magnumu i Kobri 11. Tada nije bilo bas lako naci informacije kao sada, tako da sam to vjerovatno procitao na nekom od foruma. I tako, prodje preko deset godina kako ja zivim u neznanju, a ovaj nadimak mi se odomacio i kao username na raznim sajtovima.
Hvala kolega sto ste me prosvjetlili, da se ne dao bog negdje ne brukam pred ljudima. A nadimak ce ipak ostati hahaha, sta cu navikao sam vec 😁
Nema problema, Testarossa je jedan od najlegendarnijih i najupečatljivijih modela Ferrarija, s kultnim statusom među ljubiteljima automobila.
Tako da "no harm done". :thumbs:
slika

Beethoven87
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
Fora tema. Zanimljivo mi je i drago vidjeti i procitati nesto osobnije od clanova, pogotovo stalnih i uvazenih.

Moj je iz struke- najdraži skladatelj, ocito :)
Zbog glazbenog stila (vjerojatno i takvog karaktera):
Konkretno, jasno, iskreno, "bez kočnice", bez kompromisa za neke stvari, jednostavno ali i filozofski i dubinski kompleksno; veliki kontrasti, crno-bijelo, dinamika i sukob "svijetla" i "tame" i sve palete boja odn emocija izmedju...
Istovremeno vruć i hladan, grub i nježan, pun razumijevanja i beskompromisan, jednostavan a kompliciran/kompleksan, sukob emocija i razia, dobra i zla...
Ne cudi da simpatiziram i takve vozace: Senna, Schumi, sada Max...

"87" je moje godiste... :D
:pivo:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Familijarni nadimak mog pravog imena Mark. 21.11. datum rođenja.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Prvi put nastao kad sam otvaro email prvi, dok je još ekipa koristila hotmail, znači pred 10 godina ak ne i više. I dan danas hotmail koristim haha.
Lomi te, al se nedaš

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Moj nick Krstaš.. Iz CG sam pa eto. U sekundu se toga sjetio i stavio.
Inace krsataška zastava je kroz istoriju bila zastava knezevine Cg i ratna zastava na Vucjem Dolu.
https://www.google.com/search?q=vuciji+ ... 6XfxiNLkGM
Samo ne znas sto nisam stavio š umjesto s.
Nista specijalno. Da mogu promjenio bi u pravi nadimak. Boko.
Jer me tako zovu od 4,5 godine. Znaci 21, 22 god.

Pozdrav za temu.
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Beethoven87 je napisao/la: 05.12.2019., 23:43 Fora tema. Zanimljivo mi je i drago vidjeti i procitati nesto osobnije od clanova, pogotovo stalnih i uvazenih.

Moj je iz struke- najdraži skladatelj, ocito :)
Zbog glazbenog stila (vjerojatno i takvog karaktera):
Konkretno, jasno, iskreno, "bez kočnice", bez kompromisa za neke stvari, jednostavno ali i filozofski i dubinski kompleksno; veliki kontrasti, crno-bijelo, dinamika i sukob "svijetla" i "tame" i sve palete boja odn emocija izmedju...
Istovremeno vruć i hladan, grub i nježan, pun razumijevanja i beskompromisan, jednostavan a kompliciran/kompleksan, sukob emocija i razia, dobra i zla...
Ne cudi da simpatiziram i takve vozace: Senna, Schumi, sada Max...

"87" je moje godiste... :D
:pivo:
Nisam tvoje godište,..... stariji sam.
Poštivam i razumijem...... pogotovo ovaj dio koji se paralelno sa tvojim karakterom odnosi na vozače. Ili obratno? :rofl:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Beethoven87
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
@pigmalion
Nisam opisivao svoj karakter, nego Beethovenovu glazbu i njegov karakter, odn. svoj subjektivni doživljaj njega, baziran na puno činjenica...
A u navedenim vozačima vidim puno dodirnih tocaka s opisanim sklopom generalno, ne nužno svime što sam naveo...

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Beethoven87 je napisao/la: 07.12.2019., 00:51 @pigmalion
Nisam opisivao svoj karakter, nego Beethovenovu glazbu i njegov karakter, odn. svoj subjektivni doživljaj njega, baziran na puno činjenica...
A u navedenim vozačima vidim puno dodirnih tocaka s opisanim sklopom generalno, ne nužno svime što sam naveo...
Vidim da ti je struka nešto za glazbom. Pa pitanje od laika. Na temelju čega ja mogu odrediti koja će se meni glazba/skladba/pjesma svidjeti. Jel to određeni raspored nota, mjera ili nešto drugo? Mogu li ja ako vidim notni zapis nekog djela, bez slušanja reći da će mi se svidjeti?

Npr. Zašto mi se sviđa Uberi ljubicu od Minee, , Oda radosti od Betovena, menuet u g molu od bacha, mađarska rapsodija od liszta? Mislim i vjerujem da sva moguća djela koja se meni dopadaju imaju nekakvoj zajedničko svojstvo u svojem zapisu, ili nekakvo teorijsko svojstvo.

Ja se nadam da me razumiješ i da mi pojasniš malo to sve jesam li na tragu.
Lomi te, al se nedaš

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Beethoven87 je napisao/la: 07.12.2019., 00:51 @pigmalion
Ah.....OK ...... moja greška.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Fernando
Alonso
Carlos
Sainz

:dance: :pivo: :party: :cheer:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Mogao bih se izjasniti kad već nisam dok je tema bila "živa"
Forumašenje je počelo u osnovnoj, tamo negdje 2008., a pošto sam tad bio lud za gitarama, naziv za nick potražio sam u najdražem modelu - Gibson Explorer.

Pošto volim da je ime nicka u komadu, onda je nastao Explorer.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
1883
Godina pocetka Benzovog sluzbenog stvaralastva ;)

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
To je moj osobni nadimak već 53 godine. Dobio ga odmah u prvom razredu.Ratko.Patko... Patka- Raca. I ostalo dok budem živ

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Zg šatra od imena. Kad sam počeo sa internetom i igrama dodao sam još na kraju prvo ime prezimena jer ima puno vorda kao user name. Imam još jedno prema poznatom članu noćne more iz mog starog kvarta ali njega ne koristim u bespućima interneta
#DankeSeb

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Iceman nadimak poznatog nam bivseg F1 vozaca. Jedan od najdrazih koji u vozili za Ferrari. Karakterno mi je sjeo, izvana se cini dosadan, ali vjerujem da je privatno puno zabavniji. Volim njegov no bullshit stav, pogotovo u danasnjem svijetu cenzure, lazi, prenemaganja, patetike. Rođen u krivo vrijeme, idealan za F1 vozaca 70tih i 80tih.

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Samo sam realan.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡