F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Inace na FP2 radi sve normalno, bez buffere ili necega..
Fino Alla Fine

Frizby
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Mercedes
Uzeo sam F1TV Pro dok je bilo na sniženju, i nisam u mogućnosti uopće pogledat snimku prvog i drugog treninga, a prvi sam morao gledat live preko piratiziranog streama jer live nije radio također.

Na Android TV Boxu i na mobitelu(isto Android) piše "Unable to load stream", a na kompu(Chrome) mi stalno vrti Pirreli guma i svaku minutu se refresha stranica.

Očaj.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
@Crash, ako ja kupim karticom iz BiH f1tv, za kolegu u Njemačkoj, da li je OK samo da napravim drugi account i odaberem zemlju Njemačka?
Da li povezuju adresu kartice sa accountom? Ne bih volio da platim, a da ne radi :zubo:

Frizby
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Inače mi ne radi F1TV Pro ni preko Android app-a, ni preko browsera na PC-u, al sam probao preko Operinog VPN-a i konačno učitava snimke treninga.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 15.03.2019., 08:48 @Crash, ako ja kupim karticom iz BiH f1tv, za kolegu u Njemačkoj, da li je OK samo da napravim drugi account i odaberem zemlju Njemačka?
Da li povezuju adresu kartice sa accountom? Ne bih volio da platim, a da ne radi :zubo:
Kad sam ja kemijo s tim, nije se uopce moglo platit karticom druge zemlje, iskoci poruka tipa 'zemlja kartice i zemlja gledanja se ne podudaraju', znaci odaberes tipa zemlju gledanja Njemacka i kad uneses podatke kartice dobijes tu poruku..
I nekad ako u zemlji iz koje placas nije dostupna opcija F1TVPRO, ne mozes ju ni izabrat da platis u toj zemlji, nudi ti samo dostupne usluge na osnovu IP adrese, ne znam zasto nije uvijek isto..

Neces moc nista platit sto nece radit ..
Fino Alla Fine

Jozuka
Karting
Karting
S nama već: 6 god 3 mj
Ljudeki vidim da nisam jedini kojem ne radi full replay od prvog i drugog treninga... U čemu je caka?
Vrti se Pirelijeva guma i piše "Initializing" i stranica se sama refresha svako 10-ak sec.
Aktiviran mi je 7 day free trial, možda nisam u toku - je li free trial vrijedi možda samo za utrku ili i slobodne treninge + kvale?
A utrke iz arhive rade sasvim normalno. :mad:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Dobro, sad bar mirne duše mogu preskočiti ovu prevaru i osloniti se na streamove :-|
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Jozuka je napisao/la: 15.03.2019., 16:25 Ljudeki vidim da nisam jedini kojem ne radi full replay od prvog i drugog treninga... U čemu je caka?
Neki glavešina je odlučio da broj pretplatnika mora narasti pošto-poto, pa su onda dali 50% popusta, ali ni onda nije bilo dosta. Pa su odlučili dati 7 dana trial i na to se prijavilo hrpa ljudi.

S druge strane ekipa iz tehnike im je rekla da to nije održivo i da će toliko prijavljenih srušiti sustav. Na to su ovi prvi odgovorili da će sve biti ok jer je za velik broj pretplatnika utrka u nezgodno doba, pa će se po toj logici "unormaliti" broj live stream gledatelja. Naravno, bili su u krivu jer F1 fanove nije briga je li prijenos u 2, 4 ili 6 ujutro. Tako su na hrpu došli noćas u 2 svi oni koji su imali pretplatu, svi koji su uzeli 50%, i svi ovi koji su uzeli free trial. Sve se srušilo, kao što su iz tehnike predviđali, ali tko njih još išta pita...

Sad se trgaju zbog prigovora i žalbi, a jedva čekam da krenu zahtjevi za refundaciju - da vidimo kako će to riješiti, obzirom da ima različitih vrsta pretplatnika.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
F12000 je napisao/la: 15.03.2019., 16:53 Dobro, sad bar mirne duše mogu preskočiti ovu prevaru i osloniti se na streamove :-|
Daleko je to od prevare..
Slazem se s Vetmom oko objasnjenja.. Jednostavno nagli boom pretplatnika sto nije bilo odrzivo..
Prosle godine ke radilo vrlo dobro nakon prve dvije utrke koje su kasljucale..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Potpuno promašena strategija da puste 7 dana besplatno prvog GP vikenda, umjesto da su to uradili za predsezonska testiranja, kad je interes puno manji, a mogli su uvjeriti prijenosom testiranja nekog da je F1 TV to što treba, jer je bilo eskluzivno. Ovako su samo nanijeli veliku štetu samim sebi, a pretplatnike iznevjerili.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
I sta je najbolje s tih 7 dana besplatno na kraju nisu nista napravili. Htjeli su dovuci ljude koji ce dalje placati uslugu , ali ti isti ljudi su vidjeli sta ? Nista , pao cijelu sustav. I od svih tih ljudi koji su uzeli tih 7 dana samo rijetki ce nastaviti koristiti uslugu , a mozda i nitko nakon ovog blama.
Zakljucak , nece dobiti nikoga novog samo su iznevjerili "stare" korisnike.
slikaslika slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Neće ovo tek tako i toliko lako zamrijeti, nema šanse. Uveijk će oni imati svoj odgovarajući broj korisnika, ovakve stvari su u današnje vrijeme jako vrijedne, posebno kada se iskorjenjuje internet piratstvo, a standardi života u bogatijim zemljama omogućuju plaćanje ovakvih servisa.

Pad je u neku ruku mogao biti i očekivan, mora da je pravi pakao sve to optimizirati i srediti u pozadini bez nekog kalitetnog test perioda. Broj korisnika preko testiranja je šačica u odnosu na onaj tijekom treninga/kval/utrke, u to sam siguran, i treba ti jako sposoban i skup tim da uradi projekat koji će iz prve raditi kao sat. Strpljenje je sada jedino riješenje, dajte im vremena do Monaka/Kanade, to je valjda dovoljan rok da se sve popravi. :?
Obrigado Felipe

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
PC mi šteka pa sam odlučio čekati sa probnom verzijom za neku drugu utrku, nisam puno propustio čini se...
Pitanje: Je li to kao neka ograničena ponuda dokad se može aktivirati ili mogu bilo kad?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Mislim da je ograničena samo za Australiju.
Ali nisam 100% siguran ...

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Sto mislite hoće oni to popraviti za utrku?

Nisam pametna sto da radim,da uzmem taj probni period ili ne? Jer ne želim ujutro tražiti neke linkove po internetu koji nece raditi ili stekati kad je najvažnije :facepalm:
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Po mom nekom dev misljenu, mislim da su oni zajebali programiranje same apk jer kako objasnit da ono sto prosle godine nije radilo ne radi opet ni danas. Po meni je i kod problematican sto mislim sa nece ispraviti samo tako.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nema veze s kodom, stvar je u tome da su podcijenili tehničke zahtjeve. Isto kao što je Puls padao nakon utrke kad bi istovremeno došlo 1000 ljudi na portal, tako sam morao zakupiti novi server i sve je proradilo. Tako je i njima radilo na testiranjima u Barceloni jer je bilo x ljudi, a sad u Australiji je došlo vjerojatno osamdeset puta toliko i sve se srušilo.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pokušavam sada započeti trial, ispunim sve podatke, pristanem na uvjete itd. ali ne mogu kliknuti complete order... jel moram još nesto napraviti?

Edit - Skužih problem...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
avetma je napisao/la: 15.03.2019., 16:58
Jozuka je napisao/la: 15.03.2019., 16:25 Ljudeki vidim da nisam jedini kojem ne radi full replay od prvog i drugog treninga... U čemu je caka?
Neki glavešina je odlučio da broj pretplatnika mora narasti pošto-poto, pa su onda dali 50% popusta, ali ni onda nije bilo dosta. Pa su odlučili dati 7 dana trial i na to se prijavilo hrpa ljudi.

S druge strane ekipa iz tehnike im je rekla da to nije održivo i da će toliko prijavljenih srušiti sustav. Na to su ovi prvi odgovorili da će sve biti ok jer je za velik broj pretplatnika utrka u nezgodno doba, pa će se po toj logici "unormaliti" broj live stream gledatelja. Naravno, bili su u krivu jer F1 fanove nije briga je li prijenos u 2, 4 ili 6 ujutro. Tako su na hrpu došli noćas u 2 svi oni koji su imali pretplatu, svi koji su uzeli 50%, i svi ovi koji su uzeli free trial. Sve se srušilo, kao što su iz tehnike predviđali, ali tko njih još išta pita...

Sad se trgaju zbog prigovora i žalbi, a jedva čekam da krenu zahtjevi za refundaciju - da vidimo kako će to riješiti, obzirom da ima različitih vrsta pretplatnika.

:rofl: :klanjam:
Ma mogali su se tehničari na glavu nasaditi, ali glavešina je rekao svoje (a takvi obično ne znaju korsititi miš i tastaturu).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Black Queen je napisao/la: 15.03.2019., 18:16Jer ne želim ujutro tražiti neke linkove po internetu koji nece raditi ili stekati kad je najvažnije :facepalm:
Biće acestream kodovi, pronaću ja za svaki slučaj pa će bit na forumu postavljeno :thumbs:
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡