Kako i gdje gledati utrku

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
mene je t-com danas neugodno iznenadio.
imam sportski + paket i sad ostajemo bez eurosportova. zvo sam im službu za korisnike, nisu se dogovorili i to je to...ali dobijate arenu 2....ali već imam arenu 2...pasmater!!!! a i motorse su makli ima par mjeseci.
a eurosport na evo tv-u postoji odnedavno.
stari me zadužio da moram osposobit davnonekorištenu satelitksu. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Znači ni u sport + paketu nema nikakvog programa za auto-moto sport?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
bude nešto sitno rallya na areni, i na sport1 moto gp.
maxgp nemam, niti znam je li taj program više postoji.
na eurosportu što se tiče utrka je le mans, wtcc, formula e, f3, dakar, wrc.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Najviše su naje*ali oni koji su pod ugovorom za sportski plus... Jer su ukinuti za programe a plaćaju i dalje istu cijenu....
Najbolje su prošli oni koji nemaju pakete a žele gledat F1, jer će odsad gledat F1 besplatno*... Jedini minus je ovo za eurosport ali kako smo ukinuti tako smo i nagrađeni.

No nije neka novost da je HT opet mućki iskoristio svoje korisnike :gandalf:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
da u osn. paketu ima zasad arena 1 i ovo što si pobrojo, to znam.
max gp ukinuli oko nove godine negdje, sad kad odu eurosportovi, ostaće sport1 i arena 1i2 kako kažu, zasad je samo 1, i SKChannel na kojem nema baš nešto osim nogometa, i uveli Fight channel, koji 99% sve nešto od ko zna kad..

njesra na kvadrat - eurosportovi su izvlačili stvar prilično!

jedino što (kako su napisali) neću morat plaćat ništa extra za F1 (vidićemo), ali platio bi, nije to neka lova manje od 2 kutije pljugi (bio max gp) za više autosporta - treba se raspitat kod ostalih providera o stanju, ali te priče uglavnom ne stoje, kod komunikacije žicom t-com ima infrastrukturu koju svi koriste, pa nemogu bit povoljniji što god oni rekli..
________

da 1345, zeko je prvi, a ja sam 2. al kako rekoh slaba utjeha, F1 jest neki vrh, ali za utrkivanje čisto je oduvijek bilo zanimljivije gledat moto trke i općenito ostale serije koje su dovoljno atraktivne što se tiče auta (meni wtcc totalno bez veze npr po autima. naspram baš svih drugih GT serija)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
decki ovako. rjesit cete sce probleme prijenosa sa torrwnt.tv.ru (tako nesto)

meni sa brzinom 4 mbps radi savrseno. hd slika.oni brzi imaju i ultra hd al meni to steka.

imate kompletan sky prijenos. prije tokom i nakon utrke. nema stekanja. slika super i prijenos ama bas uvijek. kakav squirell stream i ostali za koje nikad ne znas hoce bit ili nece i stekaju puno vise.

kazem vam. torrent.tv.ru i ajd bok.. plus tamo je i moto gp i snooker (on mi je najdrazi cak) i jos 50ak programa ako bas hocete.

jednostavno, kvalitetno i odlicno.

to si rjesite (fkt je pljuga kad sam ja iz prve sve rjesio, samo ace stream mislim da treba al on sam sve ponudi za skinut itd..) i zaboravite na trazenje linkova za bilo sta. uvijek ste sigurni i uzivajte.

za one koje hoce bbc (koji prenosi samo neke utrke) tu je filmon.com (ili uk.. uglavnom filmon) i stream sa bbc isto u hd rezoluciji.

zao mi je kad vas vidim lijene pa se patite sa losim streamovima a ja (mi koji gledano preko torrenta) uzivamo bez problema.

stvarno je super i najbolje rjesenje ;)

srle
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Ako nekoga zanima gledanje putem kodia sa bikers tv popisom kanala + "našim" kanalima neka mi se javi u inbox, pošaljem mu kratka uputsva i potrebne zip filove.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la:decki ovako. rjesit cete sce probleme prijenosa sa torrwnt.tv.ru (tako nesto)

meni sa brzinom 4 mbps radi savrseno. hd slika.oni brzi imaju i ultra hd al meni to steka.

imate kompletan sky prijenos. prije tokom i nakon utrke. nema stekanja. slika super i prijenos ama bas uvijek. kakav squirell stream i ostali za koje nikad ne znas hoce bit ili nece i stekaju puno vise.

kazem vam. torrent.tv.ru i ajd bok.. plus tamo je i moto gp i snooker (on mi je najdrazi cak) i jos 50ak programa ako bas hocete.

jednostavno, kvalitetno i odlicno.

to si rjesite (fkt je pljuga kad sam ja iz prve sve rjesio, samo ace stream mislim da treba al on sam sve ponudi za skinut itd..) i zaboravite na trazenje linkova za bilo sta. uvijek ste sigurni i uzivajte.

za one koje hoce bbc (koji prenosi samo neke utrke) tu je filmon.com (ili uk.. uglavnom filmon) i stream sa bbc isto u hd rezoluciji.

zao mi je kad vas vidim lijene pa se patite sa losim streamovima a ja (mi koji gledano preko torrenta) uzivamo bez problema.

stvarno je super i najbolje rjesenje ;)
je li to samo preko kompa ili treba kupit nekakvu 'kutiju'? lijen sam, nedami se guglat, odoh spavat.

zelot
Formula 1
Formula 1
ma.nista covjece. par klikova misem. minuta rada i hd do jaja :D

Luka
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Nico Rosberg
Zelot frende, ajde možeš li detaljno ovdje objasnit kako to radi i funkcionira, naplaćuje li se šta i šta se mora obaviti? Tnx :pivo:
Mislim, ako je tako kako kažeš, zašto bi se mučili s kojekakvim streamovima.. a kad već imam mogućnosti za UHD :kokice:
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
FOM ne isporučuje uHD signal, tako da... Uostalom treba imat i takvu televiziju
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Luka
Karting
Karting
Pa zelot je tako rekao.. možda je mislio na HD I FHD signale :)
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:mene je t-com danas neugodno iznenadio.
imam sportski + paket i sad ostajemo bez eurosportova. zvo sam im službu za korisnike, nisu se dogovorili i to je to...ali dobijate arenu 2....ali već imam arenu 2...pasmater!!!! a i motorse su makli ima par mjeseci.
a eurosport na evo tv-u postoji odnedavno.
stari me zadužio da moram osposobit davnonekorištenu satelitksu. :P

Uglavnom.. sve imaš u već postojećoj temi Formula 1 - live streaming linkovi, što obuhvaća i ovaj @zelotov link od torrent streama. Ja osobno nepreferiram torrent streamove preko flash playera jer često nerade ili nemogu raditi buffer onako kako ja to hoću, stoga koristim acestremove (koji su u biti ista stvar samo kao direktni link streama) te ih stavim u VLC ili SimpleTV. VLC je super za njih jer dobro kupi buffer. Problem kod torrent streama je kao i kod torrenta, što je više peerova to je veća zafrkancija i manji protok, pa zapinjanje. Ja osobno volim torrentstrimove jer su izvrsne kvalitete, možda i najbolje, no nemojte se zavaravati, to nema veze sa FullHD slikom , čak ni sa HD. Možda će neki od njih biti pod tom nazivnom rezolucijom, no kompresija uništava detalje, i daleko je to od one slike koja se dobiva preko satelita. Satelit je za sada najbolja solucija.. i za to postoji lijeka kao što smo pričali i prošlih godina. Mislim da je jedan od starih forumaša ponudio tu satelitsku podršku i reako koji resiver se treba imati. Resiver košta kojih 500kn, ako se nevaram.

Btw.. mene je zaintrigirala ova solucija od @srleta. Čini mi se vrlo zanimljiva solucija, no vidjet ćemo kako će se pokazati tokom sezone..

za sada koristim ovaj acestram i radi perfektno (čitaj: nema gužve).
acestream://2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48

Taj link sam vam već postao u temi Testovi 2016.

Molim vas da sve linkove i solucije u buduće prezentirate na temi Formula 1 - live streaming linkovi, ja sam radio na bivšem portalu tutorijale kako se koristi razne solucije, od torrentstremova (ace), #EXTINF listi na SimpleTV-u i sl. Stoga ako neko ima volje neka napravi svoj. Možda baš na ovoj temi kao ideju kako gledati prijenos.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Luka je napisao/la:Zelot frende, ajde možeš li detaljno ovdje objasnit kako to radi i funkcionira, naplaćuje li se šta i šta se mora obaviti? Tnx :pivo:
Mislim, ako je tako kako kažeš, zašto bi se mučili s kojekakvim streamovima.. a kad već imam mogućnosti za UHD :kokice:
http://torrent-tv.ru

odes tu i nadjes sky sport. kliknes pa ce ti rec da ti vadi ace strem ili sta vec. instaliras ga pa ponovo pokrenes. mozes bilo koji program za pocetak. imas translate pa si prevedi sa cirilixe. na stranici ti je vec ponudjeno...

kad inst.. ace stream odes ponovo na stranicu i opet na neki program. nista se ne placa itd... samo par klikova i vozi

Luka
Karting
Karting
Eto to sam tražio, hvala puno! :pivo:

zelot
Formula 1
Formula 1
jesi uspio? jesi pokrenuo sky ili nesto drugo? kakva ti je slika i kako ti radi?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@zelot, jbte, pa ovo je fenomenalno :kokice: :klanjam: :thumbs: :pivo: :jupije:
Nemam pravo na više smajlija
Fercera bez problema
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
znam stari znam. uziva i samo rokaj ;) zivio:)

Luka
Karting
Karting
Probao, radi, slika dobra i uredna, bolja nego očekivano.. za sad odlično, vidjet ćemo kasnije kada dođu utrke i tako dalje! Što ako se recimo nakači jako puno gledatelja? Ima li problema sa streamom?

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Btw.. to vam je isti ace koji sam vam postao (provjereno), znači otvorite VLC koji ste si instalirali (onaj sa plavim tuljkom), otvorite ga, pod 'Mediji'>'Otvoriti mrežno strujanje'> pejstajte iz onog linka samo broj (2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48) i pokrenite ('Izvedba')..

Ili će te najlakše stisnuti na link koji ćemo redovito postati u predloženoj temi:
acestream://2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48

Bit svega je imati instaliran program koji je za gledanje Ace-a.

U svakom slučaju hvala na trudu @zelot!

I da, VELIKO HVALA @srletu na pomoći oko Kodija, to fakat funkcionira i odličan je becup za vrijeme prijenosa, a lista kanala je impozantna. Za sada ima jedino talijanski Sky F1 (ono što nas najviše interesira) i hrpetina svakakvih, no to će se promjeniti kako sezona bude dolazila. Sad sam nešto pametniji, thx Srle! Neznam zašto sam sve ove godine zaobilazio Kodi.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡