zekohonda je napisao/la:mene je t-com danas neugodno iznenadio.
imam sportski + paket i sad ostajemo bez eurosportova. zvo sam im službu za korisnike, nisu se dogovorili i to je to...ali dobijate arenu 2....ali već imam arenu 2...pasmater!!!! a i motorse su makli ima par mjeseci.
a eurosport na evo tv-u postoji odnedavno.
stari me zadužio da moram osposobit davnonekorištenu satelitksu.

Uglavnom.. sve imaš u već postojećoj temi
Formula 1 - live streaming linkovi, što obuhvaća i ovaj @zelotov link od torrent streama. Ja osobno nepreferiram torrent streamove preko flash playera jer često nerade ili nemogu raditi buffer onako kako ja to hoću, stoga koristim acestremove (koji su u biti ista stvar samo kao direktni link streama) te ih stavim u VLC ili SimpleTV. VLC je super za njih jer dobro kupi buffer. Problem kod torrent streama je kao i kod torrenta, što je više peerova to je veća zafrkancija i manji protok, pa zapinjanje. Ja osobno volim torrentstrimove jer su izvrsne kvalitete, možda i najbolje, no nemojte se zavaravati, to nema veze sa FullHD slikom , čak ni sa HD. Možda će neki od njih biti pod tom nazivnom rezolucijom, no kompresija uništava detalje, i daleko je to od one slike koja se dobiva preko satelita. Satelit je za sada najbolja solucija.. i za to postoji lijeka kao što smo pričali i prošlih godina. Mislim da je jedan od starih forumaša ponudio tu satelitsku podršku i reako koji resiver se treba imati. Resiver košta kojih 500kn, ako se nevaram.
Btw.. mene je zaintrigirala ova solucija od @srleta. Čini mi se vrlo zanimljiva solucija, no vidjet ćemo kako će se pokazati tokom sezone..
za sada koristim ovaj acestram i radi perfektno (čitaj: nema gužve).
acestream://2288397a21c4933d2359f19f54daa4101e297a48
Taj link sam vam već postao u temi
Testovi 2016.
Molim vas da sve linkove i solucije u buduće prezentirate na temi
Formula 1 - live streaming linkovi, ja sam radio na bivšem portalu tutorijale kako se koristi razne solucije, od torrentstremova (ace), #EXTINF listi na SimpleTV-u i sl. Stoga ako neko ima volje neka napravi svoj. Možda baš na ovoj temi kao ideju kako gledati prijenos.