Prije svega, čestitke Jeromeu d'Ambrosiju na prvoj pobjedi za Mahindru i prvoj "pravoj" pobjedi u Formuli E
Odlična utrka, puno događanja i zanimljivih borbi na stazi. Taman kad su BMW Andrettiji pobjegli i umrtvili borbu za pobjedu, sami su je oživjeli

Osobno mislim da ovdje nema krivca, prije je da Costa kriv nego Sims, ali ponavljam, za mene je ovo trkaći incident. Sims je probao s vanjske strane, da Costa blokirao kotače s unutarnje i udario u kolegu, a odmah zatim i zid. Šteta za obojicu, šteta za momčad, ali događa se.
Sve čestitke momčadi Virgina, dva vozača na podiju, izgleda dobro radi Techeetin prošlosezonski recept (kupci branitelja konstruktorskog prvaka).
Sims bi na startu vjerojatno bio presretan da mu netko kaže da će biti četvrti, ali sad sumnjam da je zadovoljan. Ja mu ne zamjeram apsolutno ništa, vozio je odličnu utrku, vidio priliku za napad na vodstvo i nažalost je došlo do kontakta.
JEV se odlično oporavio nakon one gluposti na startu, znam da je inače vrlo agresivan, ali ono je bio sulud potez, srećom pa je jedino on nastradao u tom kontaktu.
d'Ambrosio s pobjedom i trećim mjestom vodi u ukupnom poretku vozača, dok kod momčadi vodstvo drži DS Techeetah
Iduću utrku ne treba dugo čekati, već za dva tjedna vozi se u Čileu!