Kako otici na F1 utrku
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ajde naleti do druge DRS zoneBlackhawk je napisao/la:Bozo i ja cemo bit na zadnjem zavoju. Potrazite nas :-)

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 7 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Lakše se tebi nizbrdo spustit 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
Mi smo iznad trećeg zavoja. Marko, nećeš vjerovar koja ležernost ove godine. Svi imamo stolice, a naše mjesto je kao izmišljeno. Tu smo i u nedjelju. Inače za ekipu koja je tamo, utaborili smo se u Violett kampu, malo zavučeni dio gdje je šumica sa lijeve strane kampa.. U biti u voćnjaku jabuka. Nema gužve, i ima hlada.
[ link do slike ]
Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk
[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
sa pomladkom na utrci...bravo!!!
pozdrav cijeloj ekipi koja je tamo, uživajte!
neko treba doma ostat, portal i forum čuvat.
nema classica, ima bmw m1 procar utrka/parada.
pozdrav cijeloj ekipi koja je tamo, uživajte!
neko treba doma ostat, portal i forum čuvat.

nema classica, ima bmw m1 procar utrka/parada.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Ima svake godine, mislim da ti je to uoničajno tokom trkaćih vikenda. Imaš na službenoj RBRing stranici cijeli program eventa pa si pogledaj. Mi imamo njihovu aplikaciju za mob.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nema classica? Jadnici.
Hatt uživaj
Hatt uživaj

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Kako ne, imaš sutra u 12:30. To ti se zove 'legends parade'.

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ma da da, sjećam se toga, ali nema onog razletavanja subotom, to je prava stvar.
- zekohonda Verified
- Formula 1
untisunpora, nemojte me zajebavat, ja ne idem pa znam bolje program od vas!
http://www.projekt-spielberg.com/assets ... iew_4_.pdf

http://www.projekt-spielberg.com/assets ... iew_4_.pdf
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Glasniju F1
Nimalo loše...
pozdrav cijeloj ekipi

pozdrav cijeloj ekipi

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- zekohonda Verified
- Formula 1
jeste vi sad tamo, ili tek sutra putujete? kad se vraćate?Blackhawk je napisao/la:Mi cemo zato bit najblize postolju :-p Izlaz na stazu je odmah kraj nas. Prosle godine su Rosberg, Hamilton i Massa prosli niti 2m od nas!
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
@Ex upravu si lakse je meni nizbrdo
Prije nekih sat vremena krenuo sam sa staze i na putu kuci uhvatilo me je jako ne vrijeme nekako sam se sklonio ali opet sam pokisao kao mis.
Danas sam obisao stazu uzduz i poprijeko svaki zavoj.
Malo mi je falilo da se uslikam sa Lewisom i Nicom ali ako nista ja sam njih slikao
A Bernie caska sa onim konjem sa Skya.
@Hatt dobro vam je mjesto sutra cu i ja morat nesto iskemijat ali i danas i jucer sam bio na finim mjestima ali za sutra bas moram naci nesto top.

Prije nekih sat vremena krenuo sam sa staze i na putu kuci uhvatilo me je jako ne vrijeme nekako sam se sklonio ali opet sam pokisao kao mis.
Danas sam obisao stazu uzduz i poprijeko svaki zavoj.
Malo mi je falilo da se uslikam sa Lewisom i Nicom ali ako nista ja sam njih slikao

A Bernie caska sa onim konjem sa Skya.
@Hatt dobro vam je mjesto sutra cu i ja morat nesto iskemijat ali i danas i jucer sam bio na finim mjestima ali za sutra bas moram naci nesto top.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- zekohonda Verified
- Formula 1
siguran sam da je bilo švercera danas na utrci, i da se mogla jeftino ubost kakva tribina, ali ako ste za kupnju iz službenih izvora, do 31.12. imate early bird karte za austriju dogodine.
https://www.projekt-spielberg.com/en/formula-1/tickets
i naravno, nadam se da su svi uživali tamo, došli doma bez problema, i da će nas počastit pokojim putopisom.
https://www.projekt-spielberg.com/en/formula-1/tickets
i naravno, nadam se da su svi uživali tamo, došli doma bez problema, i da će nas počastit pokojim putopisom.
- KERS
- Karting
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Mclaren
Evo nakon Monze i 2xHungaroringa dosao je red i na Austriu...ja osobno oduševljen, daleko je to od Mađe..Mađarska je više "ciganija" (ali brate mili imaju bar gastro poundu)..Monza ravna ko ploča.. uglavnom bio sam oduševljen s GA kartom jer stvarno vrijedi tih para i zamislio sam se ko kupuje kartu za tribinu, dok nisam zamolio redara da me pusti na RBgrandstand i iznova se oduševio..dojam 10/10. Uz ova early booking isplati se dati 60eu više i imati pregled na 6/9 zavoja sa svojeg mjesta kojeg vam nece nitko zauzeti 

HIGH VOLTAGE!!