MotoGP sezona 2018.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 6 mj
- Navija za: sve powered by honda
Ja sam to isto pitanje jucer postavio, i stavio 20 kn na marca.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
benty20
- Karting
- S nama veÄ: 7 god 5 mj
Ove godine Äe biti jako teÅ”ko prognozirati moto gp klasu. Zarco je proÅ”le godine, posebno u posljednjih par utrka bio fenomenalan, ali su ga pratili pehovi koji su ga stajali postoja. Mislim da Äe sutra zaigrati na kartu ranog bijega i na taj naÄin pobijediti, a ako mu uspije dobro startati neÄe biti nemoguÄe! Posluže li gume i uz malo sreÄe mogao bi to biti sjajan uvod u sezonu za njega! Ipak, moj favorit za sutra je Marc, a bez obzira na "loÅ”e" treninge i kvalifikacije ne treba odbaciti ni starog lisca Rossia! Ducatti, hm... Ogroman potencijal, odliÄni vozaÄi, ali ipak bih na ovoj stazi malu prednost dao Hondi i Yamahi... I sa zanimanjem Äu pratiti Crutclowa, on se (ako ne padne) može progurati do postolja...
Moto2 - Marquez
Moto3 - Martin
Moto2 - Marquez
Moto3 - Martin
- Grah0
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: #93, #33
Realno imao je najbolji tempo za trku, Zarco je imao brzinu u jednom krugu, ali za trku nije imao baÅ” najbolji tempo. Ja bih liÄno stavio pare na Rossija, mislim da sutra može uzet'.Sarma je napisao/la:Na Dovia 2.15 da Äe sutra pobjedit, zar je toliki favorit? Jel se isplati probati?
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
TV je iŔtekan iz struje do 17h.
Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Evo nam i prvog pobjednika 2018., odliÄna vožnja i obrana u zadnjem krugu u borbi s Canetom, njih dvojica danas u svom svijetu
Borba za 3. mjesto je bila prava "Moto3-jevska" s velikom grupom u slipstream ludilu, na kraju prvi podij za Dalla Portu

Borba za 3. mjesto je bila prava "Moto3-jevska" s velikom grupom u slipstream ludilu, na kraju prvi podij za Dalla Portu

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Nažalost nisam mogao gledati Moto3, ali vidim da je utrka oÄekivano bila odliÄna. OÄekivani igraÄi na vrhu i zanimljiva ekipa u borbi za 3. mjesto...
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Kakav start Bagnaie i koÄenje za prvi zavoj, bio sam siguran da Äe otiÄi Å”iroko, ali ga je maestralno izvukao! 

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
ÄiÄa miÄa, gotova je priÄa, Baldassari je izmaltretirao Marqueza i uzeo drugo mjesto, Alex neÄe viÅ”e od 3. Bagnaia veliÄanstvena utrka - tempo ko urica....
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Izgleda da AM ima problema sa stražnjom koÄnicom...

Sisu (fin.)