Snimke utrka

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
DaveGilmour je napisao/la: 15.03.2020., 00:30
F12000 je napisao/la: 14.03.2020., 14:53 Za svakoga tko imalo cijeni i voli velikog Murraya Walkera, od srca preporučujem "Beyond the Grid" podcast s njim. Cijeli intervju je odličan, ali sam kraj mi je dao takve emocije kao malo što u životu.
Meni osobno najdraža osoba u povijesti F1 koja nikad nije sjela u bolid. Taj čovjek ima sposobnost bilo što učiniti zanimljivim i napetim.
:thumbs:
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
DaveGilmour je napisao/la: 15.03.2020., 00:30 Meni osobno najdraža osoba u povijesti F1 koja nikad nije sjela u bolid. Taj čovjek ima sposobnost bilo što učiniti zanimljivim i napetim.
Hmm ne znam koliko doslovno misliš s ovim "sjela u bolid", ali za mene bi to trebao biti Brawn ili Todt.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Svaka čast Brawnu, Chapmanu ili Enzu...., Ecclestoneu, Neweyu,.... ali Murray je institucija.
A @Dave je vjerovatno mislio na to da nije bio član nijedne ekipe, tj. da baš nikako nije imao veze ni sa ekipama, bolidima,...
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Frantic je napisao/la: 15.03.2020., 20:11 A @Dave je vjerovatno mislio na to da nije bio član nijedne ekipe, tj. da baš nikako nije imao veze ni sa ekipama, bolidima,...
Upravo tako :)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Doooooooooooooooobaaaaaaarrrr daaaannnnn:
Sisu (fin.)

Dodi napalm
Karting
Karting
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Schumacher
Danas na yt F1 kanalu ide "Raiders on the storm" utrka - Spain 1996
(y) :vozi: :kokice:
Never give up, never surrender.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Evo link, da ne zujimo u zadnjoj minuti:
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
LIVE:

Gledam Groznog i K-Maga kak kmeče po TR-u još onda i ne ide mi u glavu kako su već 4. sezonu skupa u tom timu... :facepalm:

Jel moguće da traže tak malo od gazde za mjesto!? :mrgreen:
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sutra navačer u 20:00 bi trebala biti ona "aggregate" Suzuka iz 1994. na F1 YT kanalu. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Evo da se i ovog trilera prisjetimo:
Sisu (fin.)

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Ferrari Maniac je napisao/la: 25.04.2020., 14:22 Evo da se i ovog trilera prisjetimo:

auf,utrka samo takva . Šteta što Alonso nije imao još koji krug da obiđe Buttona iako bi to bilo iznimno teško jer je Button imao svoj dan.

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Minardi
Button je po kiši znao imati odlične utrke. Pročitah nedavno (nisam provjeravao točnost informacije) da je u periodu 2010.-2012. bilo 9 kišnih utrka, a Button je slavio na njih 5.

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Minardi
Snimka VN Europe 1999. ide sutra.
https://www.youtube.com/watch?v=LZbdh26GJco

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mazzacane je napisao/la: 28.04.2020., 21:55 Snimka VN Europe 1999. ide sutra.
https://www.youtube.com/watch?v=LZbdh26GJco
Ludilo u Kreševu, brate :rofl:
:kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
i to mi je bolno za gledat ko adelaide '86.
ali top utrka po svim osnovama!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Da, velika šteta za HHFa.
Mogla je borba za titulu biti još neizvjesnija.

Dalje, ako uzmemo u obzir sva odustajanja koja su se i desila, da je Irvine uhvatio Genea u Minradiju (na kraju mu je bilo ostalo 1,5sec), mogao je biti prvak, za taj jedan bod (Michael bi ga u tom slučaju propustio sa 3. na 2. mjesto u zadnjoj trci).
Ostao je bez bodova.
S druge strane, Mika je uzeo i Irvinea, a zatim i Genea, te uhvatio vrlo vrijedna 2 boda, u borbi za titulu.

Možda je ova trka bila i "title decider" za 1999.
Mislim, titula se riješila u Japanu, naravno, ali je VN Evrope (nakon Britanije) dosta toga "prelomila", što se tiče većih bodovnih učinaka (HHF i DC), ali i onih "sitinijh" bodova (MH i EI).

I na kraju, nikad prežaljeno odustajanje Badoera :(
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Kad smo kod VN Europe 1999., sjetih se da sam prije par dana gledao VN VB 1995. Najbolji trenutak utrke se zbiva kada se Inoue vrti na stazi i odustaje, a Murray komentira nešto u stilu ''Taki Inoue, to the relief of many of the drivers, is out of the race'' :rofl: :rofl:

Inače, ova utrka je dobar primjer kako za uzbudljivu utrku nije potreban troznamenkasti broj pretjecanja na stazi. Nije čak potreban ni dvoznamenkasti jer ih je u ovoj utrci bilo ravno 1. Cijelu utrku nitko nikoga ne uspijeva proći iako je očigledno da su vozači iza brži. Unatoč tome, utrka je zanimljiva zbog taktičke borbe između Schumachera i Hilla koja na kraju kulminira Hillovom glupošću, a Herbert ni kriv ni dužan dolazi do pobjede.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Eto @Dave, nakon što večeras pogledaš VN Evrope 1999, pogledaj i VN Italije 1995.
Tako ćeš kompletirati, u kratkom periodu, 3 shiny F1 momenta Johnnya Herberta. :klanjam:
Pokušaj pronaći i highlightse od 24h Le Mansa iz 1991., zatim onaj video kad nešto sere Alonsu, pa mu ovaj spusti nešto tipa "Da, zato sam ja dvostruki šampion F1, a ti?", a kao šlag na kraju, potraži neki post od @Grahe, pa pogledaj video iz njegovog potpisa (nadam se da ga nije promijenio), gdje objašnjava čudne sunčane fenomene u Bakuu 2016. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Što se tiče te utrke 1999., VN Europe,mislim da mi je to najranija uspomena na F1. Utrke se i ne sjećam pretjerano budući da sam imao 8 god ali sjećam se presretnog starca kojem tada nisam znao ime i zbog tog starca i ja sam bio zadovoljan što je pobjedio Herbert hehe
Naravno,taj starac je bio sir Jackie Stewart.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡