Mislim, loš je i on.
Više je do Brade, on je katastrofalan.
Biće konferencijska finala kao u Bubbleu.

Ne da je loš, ovo je za MVP-katastrofa velika. Nek se zahvali "stručnjacima" sto je na "lijepe" oči dobio nagradu.Frantic je napisao/la: 14.05.2023., 23:44 Pa rekoh da je loš.
A svima je isto u regularnom dijelu....
Večeras, koliko god bio loš, Brada je užasan.
Zašto ovaj ne izvede Tatuma & Co.? Rekord?
Eto zeznuo sam godine nisam znao napamet, znao sam samo da je bilo prije 90ih praktički tad je taman Jordan ulazio u Prime.Frantic je napisao/la: 15.05.2023., 00:19 '86. je Jordan uvalio 63 Bostonu.
A Phila je zasrala u 6. tekmi, s obzirom da imaju trenera sa najviše izgubljenih 7. tekmi.![]()
Sad je taj skor podebljao na 10 izgubljenih 7. utakmica.
Riley ima 5, Pop, Adelman, Karl, Nelson i Larry Brown po 4.
Boston i Phila su se, što ja volim reći, momački "trudili" da ispadnu.CrashOverride je napisao/la: 15.05.2023., 05:59 Jesu zabila ona dvojica iz Phile ista u drugom dijelu?
Nije trebalo Bostonu 7 tekmi za ovo ali eto, najbitnije da su prosli.
Nadam se da ce nastavit sa toplo hladno i da Miami ima sanse ali su favoriti svakako, ne samo sad nego i prije pocetka PO
Let the finals begin![]()
A bili najgori (Brada) i prvi do najgoreg (MVP) na tekmi.CrashOverride je napisao/la: 15.05.2023., 15:16 Kaze Embiid "you can't win alone...I can't win alone...me and James, we just can't win alone....that's why basketball is played 5on5...we need everybody try to keep finding ways to get better"
Nakok monstruozne partije u game 7.
Murrayevo je bilo za 2.CrashOverride je napisao/la: 17.05.2023., 07:47 Na kraju skroz cupavo uz relativnu kontrolu od samog pocetka tekme.
Bilo odlicnih poteza.. One dvije ocajnicke trice Denvera, Jokic i Murray dok su im cuvari bili u ocima..
Dns istok![]()