MotoGP
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Marquez lijepo kontrolira utrku za Lorenza.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Slaba nafaka.
@zelot, ne može ni imati pace, kad je potrošio gume u duelima sa vozačima 10. - 4. mjesta.
Mislim da Marquez može uzeti Lorenza, ali Pedrosa vjerovatno ne.
Jedino ako Lorenzo kiksa ili mu odu gume (po običaju).
Ali gumu su mu zasad vrlo dobre.
Jbga.
BTW., ko da se vozi u Italiji a ne u Španiji.
@zelot, ne može ni imati pace, kad je potrošio gume u duelima sa vozačima 10. - 4. mjesta.
Mislim da Marquez može uzeti Lorenza, ali Pedrosa vjerovatno ne.
Jedino ako Lorenzo kiksa ili mu odu gume (po običaju).
Ali gumu su mu zasad vrlo dobre.
Jbga.
BTW., ko da se vozi u Italiji a ne u Španiji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Šteta, šteta.. vjrovatno su gume bile potrošene u onim dualima, tu više nema pomoći. Inače, vrhunski skok na 4mj.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Jebemu!
Da je Marquez pustio Pedrosu, ovaj bi pod obrisao sa Lorenzom! Ali on opet mora odlučiti ovo prvenstvo.
Namjerno nije pokušavao preći Lorenza. Pedrosa je pokazao da može, ali ovaj nije dao....
Čestitke Lorenzu! Odvozio je savršeno
Da je Marquez pustio Pedrosu, ovaj bi pod obrisao sa Lorenzom! Ali on opet mora odlučiti ovo prvenstvo.
Namjerno nije pokušavao preći Lorenza. Pedrosa je pokazao da može, ali ovaj nije dao....

Čestitke Lorenzu! Odvozio je savršeno

Zadnja izmjena: josip123, dana/u 08.11.2015., 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Slavenowsky
- Formula 1
Cestitam Lorenza na tituli, a Márquez je najveći supak u Moto GP-u, hvala i dovidjenja!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
Puuuuuu, u 3PM nek ide sve.
Marquez je tolka pederčina, mogao je 3-4 puta napasti Lorenza, sigurno.
I onda kad je Pedrosa (kojem skidam kapu, jer je zadnjih 5-6 trka vozio momački i pošteno) napao Marqueza, ovaj je našao za shodno da se nadmudruje sa Pedrosom.
Ni Pedrosino prvo mjesto ne bi pomoglo Valeu, ali zadnja 3-4 kruga su pokazala "pravog" Marqueza.
Bio mi je simpatičan, odsad od mene ima samo prezir i nepoštivanje.
Vale, koliko je mogao. Nešto kao MS u Brazilu 2006.
Marquez je tolka pederčina, mogao je 3-4 puta napasti Lorenza, sigurno.
I onda kad je Pedrosa (kojem skidam kapu, jer je zadnjih 5-6 trka vozio momački i pošteno) napao Marqueza, ovaj je našao za shodno da se nadmudruje sa Pedrosom.
Ni Pedrosino prvo mjesto ne bi pomoglo Valeu, ali zadnja 3-4 kruga su pokazala "pravog" Marqueza.
Bio mi je simpatičan, odsad od mene ima samo prezir i nepoštivanje.
Vale, koliko je mogao. Nešto kao MS u Brazilu 2006.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 08.11.2015., 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Marquez je opet pokazao...nije napao Lorenza cijelu utrku,a kada je Pedrosa napao Marqueza odmah je Pedrosi uzvratio.
Sramota.
Nema potrebe da se Lorenzu čestita na ičemu...
Sramota.
Nema potrebe da se Lorenzu čestita na ičemu...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
Potpis.Slavenowsky je napisao/la:Cestitam Lorenza na tituli, a Márquez je najveći supak u Moto GP-u, hvala i dovidjenja!
Usput, čestitke Lorenzu.
Čovjek je pošteno odvozio i uzeo titulu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ma sve se vidjelo. Nije nitko ni glup ni ćorav.
Što nije vozio onako kao protiv Rossija u Maleziji.....
Cijelu utrku je vozio iza njega i nije odlučio napraviti neki riskantniji potez. A znamo da ga je mogao vrlo lako prestići. Samo što nije htio.

Što nije vozio onako kao protiv Rossija u Maleziji.....

Cijelu utrku je vozio iza njega i nije odlučio napraviti neki riskantniji potez. A znamo da ga je mogao vrlo lako prestići. Samo što nije htio.

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Opet ovaj Marquez kriv?
Sva sreća da ne gledam ovaj sport i ovdasnja pljuvanja na Lorenza i Marqueza... Iako mi je ovo prvi put da sam pogledao više od 10+ krugova mogu reć da je Vale odlično odvozio
. Šteta za kaznu jer mislim da je ovo finale moglo biti spektakl za koju smo bili uskraćeni
Naravno čestitke Lorenzu, bilo bi glupo išta drugo reć
Sljedeće godine se nadam boljem Rossiju i njegovom 10? naslovu #ForzaVale

Sva sreća da ne gledam ovaj sport i ovdasnja pljuvanja na Lorenza i Marqueza... Iako mi je ovo prvi put da sam pogledao više od 10+ krugova mogu reć da je Vale odlično odvozio

Naravno čestitke Lorenzu, bilo bi glupo išta drugo reć
Sljedeće godine se nadam boljem Rossiju i njegovom 10? naslovu #ForzaVale

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
Do danas nisam imao dobro mišljenje o Pedrosi, ali zbog ovih zadnjih par utrka i stava koji je zauzeo u ovoj priči moram promijeniti mišljenje. O malom smradu bolje da ne pričam ništa jer nemam ništa lijepog za reći.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Što reći, sve čestitke Jorgeu Lorenzu na 3. naslovu u Kraljevskoj klasi i 5. naslovu sveukupno!

[ link do slike ]
https://twitter.com/MotoGP/status/663354619255349248 https://twitter.com/MotoGP/status/663355576802394113 Rossi je danas dao sve od sebe, vozio je fantastično, u zadnjim krugovima sam se zbilja nadao da će Honde proći Lorenza, makar nisam neki veliki Rossijev fan, ali nažalost, nije uspio. Svejedno, zaslužen naslov za Lorenza, svaka mu čast još jednom. Definitivno mogu reći da je ovo bila uvjerljivo najbolja sezona MotoGP-a koju sam ikad gledao i jedna od najboljih sezona koje sam gledao u bilo kojem motorsportu

[ link do slike ]
https://twitter.com/MotoGP/status/663354619255349248 https://twitter.com/MotoGP/status/663355576802394113 Rossi je danas dao sve od sebe, vozio je fantastično, u zadnjim krugovima sam se zbilja nadao da će Honde proći Lorenza, makar nisam neki veliki Rossijev fan, ali nažalost, nije uspio. Svejedno, zaslužen naslov za Lorenza, svaka mu čast još jednom. Definitivno mogu reći da je ovo bila uvjerljivo najbolja sezona MotoGP-a koju sam ikad gledao i jedna od najboljih sezona koje sam gledao u bilo kojem motorsportu