Kvizovi
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
Dok razmišljate o ovom gore, evo jednog mnogo lakšeg, ali ipak fascinantnog.
Koje je godine posljednji puta do jučer prvakom postao netko tko se u čitavoj karijeri (dakle, niti prije niti nakon titule) niti jednom u Formuli 1 nije natjecao protiv Michaela Schumachera?
Koje je godine posljednji puta do jučer prvakom postao netko tko se u čitavoj karijeri (dakle, niti prije niti nakon titule) niti jednom u Formuli 1 nije natjecao protiv Michaela Schumachera?
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Možda je jedan Mike Hawthorn
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ok. prvo mi je max chilton pao na pamet, pa onda jaime.
prvi collins?
prvi collins?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ok, znači ostaje ovaj sa 4 godine.
pedro?
pedro?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
Nije Pedro...
Za tog koji je prema navedenom izvoru bio četiri godine sam odmah brzinskom provjerom pronašao da to ne može biti posve točno.
Zbog sumnje u pouzdanost izvora sam ga tako decidirano i naveo u pitanju.
Dakle, tko je prema navedenom izvoru bio najmlađi vozač na gridu od 1963. do 1966, mada je u posljednjoj od tih sezona nastupio i dvije godine mlađi Jacky Ickx? Kako je Ickx nastupio u F2 bolidu, koji nije bio u konkurenciji za bodove, pretpostavljam da je to razlog zašto ga autor kviza nije računao u statistikama...
Za tog koji je prema navedenom izvoru bio četiri godine sam odmah brzinskom provjerom pronašao da to ne može biti posve točno.
Dakle, tko je prema navedenom izvoru bio najmlađi vozač na gridu od 1963. do 1966, mada je u posljednjoj od tih sezona nastupio i dvije godine mlađi Jacky Ickx? Kako je Ickx nastupio u F2 bolidu, koji nije bio u konkurenciji za bodove, pretpostavljam da je to razlog zašto ga autor kviza nije računao u statistikama...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Amondmj je napisao/la: 14.12.2021., 11:21 Nije Pedro...
Ne vjeruj kvizovima.

NIKAD.
Ja sam napravio zajeb sa Grahamovim krugovima u vodstvu u Kneževini, zbog kviza, kad mu je bilo dodato 100 krugova više.
@zeko
Koji Pedro?
Da li si mislio na buraza, Ricarda?
On je vozio samo dvije godine.
edit - pretekao si me, dok sam kuckao post

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”