Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Čuj, nije baš ni super ako žele na Buckse. Poentirali bi dobivanjem Hawksa ili Pacersa, Miami svakako izbjeći. Chicago ne treba biti strah jer nema Wadea.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Trener Cavsa je najavio da za playoff sprema neku jako ucinkovitu obranu e sad koliko ce to funkci nirati vidjet cemo mada mislim da James nece dozvoliti nikakva iznenadjenja ali ja bi za promjenu najvise volio vidjeti ili Boston ili Wizardse u velikom finalu.
Sto kazete na razbijanje Cavsa od strane Spursa bas sam gledao tu tekmu i mogu reci kakav je genijalac Popovich i vec brusi formu za Playoff a Gasol i Ginobili su odigrali perfektnu utakmicu kao i citav tim.
Sinoc Houston vs GSW ocekivao sam pobijedu Raketa ali jednostavno ih sut nije isao koliko god su trice pogadjali protiv Oklahome toliko su sinoc masili.
Vcrs opet derbi Spurs vs GSW mislim da ce vcrs Kandža da unisti Golden State jer nema tog igraca koji ga moze zaustaviti.
Sto kazete na razbijanje Cavsa od strane Spursa bas sam gledao tu tekmu i mogu reci kakav je genijalac Popovich i vec brusi formu za Playoff a Gasol i Ginobili su odigrali perfektnu utakmicu kao i citav tim.
Sinoc Houston vs GSW ocekivao sam pobijedu Raketa ali jednostavno ih sut nije isao koliko god su trice pogadjali protiv Oklahome toliko su sinoc masili.
Vcrs opet derbi Spurs vs GSW mislim da ce vcrs Kandža da unisti Golden State jer nema tog igraca koji ga moze zaustaviti.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Bullsi su nakon Wade-ove povrede imali 3 pobjede i 2 poraza, i to jedan u produzetcima sa 1 kosem razlike. A imali su 5 zaredom poraza kad je bio Wade, tako da ne bih Bullse jos otpisivao. Vidjeti ces veceras da ce Bullsi pobjediti CavseExplorer je napisao/la:Čuj, nije baš ni super ako žele na Buckse. Poentirali bi dobivanjem Hawksa ili Pacersa, Miami svakako izbjeći. Chicago ne treba biti strah jer nema Wadea.

Cavsima cak i 3 pozicija je dobra, Washington ih prati u bocu. Miami i Chicago mozda mogu izgurati Indianu, pa 3 pozocija je tad najbolja. Ima jos 5 kola, bice kalkulacija tu sigurno.
Ev utakmice Cavsa protiv Mil, Ind, Mia i Chi

...

...

...

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
@Alonso5, toliko o uništavanju GSWa
A Russell opet ruši rekorde.
Najviše poena ikad u triple-doubleu (57, tačno pola od ukupnog broja poena OKCa).
Stvarno je šteta, što najvjerovatnije neće biti MVP.

A Russell opet ruši rekorde.

Najviše poena ikad u triple-doubleu (57, tačno pola od ukupnog broja poena OKCa).

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
@Frantic u najmanju ruku sam popi*dio!!!
Voditi preko 20 poena i onda izgubiti neznam stvarno.
Klupa GSW odigrala je perfektnu utakmicu jednostavno nisu masili a Leonard nije imao svoj dan kao i njegovi suigraci.Nadao sam se pobijedi Spursa i mogucem prvommjestu na Zapadu ali ostace drugi to je sad sigurno.
GSW ce opet biti jak jos kad se Durant vrati,tesko ce se moci igrati sa njima.
Westbrook sinoc izdominirao svaka mu cast
Voditi preko 20 poena i onda izgubiti neznam stvarno.
Klupa GSW odigrala je perfektnu utakmicu jednostavno nisu masili a Leonard nije imao svoj dan kao i njegovi suigraci.Nadao sam se pobijedi Spursa i mogucem prvommjestu na Zapadu ali ostace drugi to je sad sigurno.
GSW ce opet biti jak jos kad se Durant vrati,tesko ce se moci igrati sa njima.
Westbrook sinoc izdominirao svaka mu cast

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Reče Kobi nekidan da ove godine očekuje da se prvi put dodijeli co-MVP nagrada. Ta opcija mi nije niti pala na pamet, a što više razmišljam, više mi ima smisla.Frantic je napisao/la:@Alonso5, toliko o uništavanju GSWa![]()
![]()
A Russell opet ruši rekorde.![]()
Najviše poena ikad u triple-doubleu (57, tačno pola od ukupnog broja poena OKCa).![]()
Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
@Felipe mislim da bi to bilo najpostenije jer obojica igraju fenomenalno i tesko je se odluciti kome nagradu dati mada bi ja najvise volio da Leonard osvoji tu nagradu.
-
Mata
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
Evo vidjeh košarka pa da nešto malo kažem. Što se tiče MVP nagrade mislim da bi bilo glupo da podijele nagradu jer nije prvi put u povijesti, da se "nemoguće" odlučiti, a svaki je puta bio jedan MVP. Također mislim da ne bi nijedan od njih bio sretan sa co-MVP nagradom. Ne mogu postojati 2 najbolja. Leonard definitivno ima strašnu sezonu i mislim da bi mogao pokupiti dosta glasova samo što ne postoji takav opći dojam jer svugdje mediji i fanovi spominju samo hardena i westbrooka jer igraju atraktivno.
Osobno stojim uz hardena, nitko nije očekivao prije sezone rocketse tako visoko, nije samo na papiru postao point guard, već je i stvarno digao asistencije, vuče tu ekipu, al na način da i drugima daje odgovornosti. Jedino mi se bljuva za što sve dobiva slobodna. Westbrooku je cijela oklahoma podređena, visoki box outaju da može uzet skokove, čim doda lopta nekome, taj šutira i zbog toga unatoč tome što stvarno je zvijer, ne cijenim toliko njegove brojke. Možda sam samo njegov hejter.
Osobno stojim uz hardena, nitko nije očekivao prije sezone rocketse tako visoko, nije samo na papiru postao point guard, već je i stvarno digao asistencije, vuče tu ekipu, al na način da i drugima daje odgovornosti. Jedino mi se bljuva za što sve dobiva slobodna. Westbrooku je cijela oklahoma podređena, visoki box outaju da može uzet skokove, čim doda lopta nekome, taj šutira i zbog toga unatoč tome što stvarno je zvijer, ne cijenim toliko njegove brojke. Možda sam samo njegov hejter.

- Slavenowsky
- Formula 1
Sta sam rekaoSlavenowsky je napisao/la:Bullsi su nakon Wade-ove povrede imali 3 pobjede i 2 poraza, i to jedan u produzetcima sa 1 kosem razlike. A imali su 5 zaredom poraza kad je bio Wade, tako da ne bih Bullse jos otpisivao. Vidjeti ces veceras da ce Bullsi pobjediti CavseExplorer je napisao/la:
....Chicago ne treba biti strah jer nema Wadea.
...
Ev utakmice Cavsa protiv Mil, Ind, Mia i
...

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Kad sam jutros vidio rezultat odmah sam se sjetio tebe haha
Ne znam, možda Cavsi stvarno padaju u formi. Vidjet ćemo ubrzo.
Ne znam, možda Cavsi stvarno padaju u formi. Vidjet ćemo ubrzo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Slavenowsky
- Formula 1
Lapsus calami, jos sam gledao tekmu
, manjak sna 
Bullsi su juce prelomili u 3 cetvrtini, dobra odbrana i kontra napad. Lebron je forsirao za 3 poena strasno i bio je ocajan (8/1) no radili su tipicnu navlakusu, na Lebrona ide lopta, pa se Smith i Irving otvore za 3 i sutiraju. Puno su juce sutirali Cavsi za 3 poena jer su ih Bullsi u reketu momacki zatvorili.
Onaj Lue je tipicna marioneta od trenera. Konstantno je rotirao onog Williamsa, uvede ga minutu, pa izbaci, LeBron da moze ostao bi i poslije utakmice da sutira u sali, covjek 30 s odmori i udje u igru, to se moze Cavsima odbiti od glavu. No opet da nemaju LeBrona Cavsi bi bili 5-7 momcad istoka. Jedini koji moze uci pod reket, ovo ostalo je kilavo.
Bullsima ocigledno odgovara igra bez lidera, ma da je Butler taj koji vodi ekipu. Odlicno igraju, forma ima je na uzlaznoj putanji, Mirotic igra fantasticno, klupa takodje doprinosi.
A kad je Boston (zacudjujuce) izgubio od Bucksa, Cavsi si igrali bas jako sinoc, jer Miami je preskocio Indianu. Ima jos tu da se igra, al timovi ce sasvim sigurno kalkulirati. Ako budu Chicago i Indiana izjednaceni, vidjeti ce te da ce Cavsi izgubiti od Indiane
, samo da ih drze u zivotu za play off. Indiana ima tezi raspored od Bullsa, pa mozda u zadnjih 6 utakmica ubodu 2- max 3 pobjede, bice bas napeto.
Bullsi su 7 najbolja momcad lige po odbrani, tako da su tvrd orah za play off. A i Detroit je tu isto koji vreba, mah bice gusto

Bullsi su juce prelomili u 3 cetvrtini, dobra odbrana i kontra napad. Lebron je forsirao za 3 poena strasno i bio je ocajan (8/1) no radili su tipicnu navlakusu, na Lebrona ide lopta, pa se Smith i Irving otvore za 3 i sutiraju. Puno su juce sutirali Cavsi za 3 poena jer su ih Bullsi u reketu momacki zatvorili.
Onaj Lue je tipicna marioneta od trenera. Konstantno je rotirao onog Williamsa, uvede ga minutu, pa izbaci, LeBron da moze ostao bi i poslije utakmice da sutira u sali, covjek 30 s odmori i udje u igru, to se moze Cavsima odbiti od glavu. No opet da nemaju LeBrona Cavsi bi bili 5-7 momcad istoka. Jedini koji moze uci pod reket, ovo ostalo je kilavo.
Bullsima ocigledno odgovara igra bez lidera, ma da je Butler taj koji vodi ekipu. Odlicno igraju, forma ima je na uzlaznoj putanji, Mirotic igra fantasticno, klupa takodje doprinosi.
A kad je Boston (zacudjujuce) izgubio od Bucksa, Cavsi si igrali bas jako sinoc, jer Miami je preskocio Indianu. Ima jos tu da se igra, al timovi ce sasvim sigurno kalkulirati. Ako budu Chicago i Indiana izjednaceni, vidjeti ce te da ce Cavsi izgubiti od Indiane

Bullsi su 7 najbolja momcad lige po odbrani, tako da su tvrd orah za play off. A i Detroit je tu isto koji vreba, mah bice gusto

- Slavenowsky
- Formula 1
Kako mi je drago, 3 uzastopna pobjeda Bulls-a. Igraju odlicno imaju najbolji w-streak na istoku, sad su izjednaceni sa Heat-om i Pacersima 37/39, ali su na tabeli ispred njih na 7 mjestu. Bullsi do kraja imaju dosta laksi raspored, po meni cista 7 pozicija, cak i 6 se moze ugrabiti.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Dajte momku MVP.
Tapatalk
Tapatalk
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
Ako si mislio na Russella, potpis.Felipe je napisao/la:Dajte momku MVP.
Tapatalk

50/15/10 + trica za pobjedu. Rekord je pao.

+ izbacio Denver iz play-offa
Mislim, neka priča ko šta hoće, igra sam, lako mu je u slaboj ekipi, namjerno mu se sklanjanju za skokove,......
Stavite bilo kojeg drugog igrača (da, i Hardena) umjesto njega u OKC, pa bi vidjeli njihov učinak.
Kladim se u mali prst lijeve ruke da bi učinak bio slabiji.
A vjerujem da bi bio blizu ove cifre i da je Durant ostao (poeni i asistencije nikad nisu bili problem da ih se napravi više od 10, a i dok je Durant bio prva violina skokova je bilo po 7 u prosjeku,.......).
Čovjek je oborio rekord za kojeg se smatralo da nikad neće biti oboren, a i završio je sezonu sa triple-double prosjekom, tako da ako MVP nagrada ode u tuđe ruke, to će biti vrijeđanje inteligencije objektivnih NBA fanova.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
OKC je franšiza koja mi se ogradila... Mogli su imati pakleni trio koji bi vladao godinama, a sad se zadovoljavaju sa mrvicama.
https://youtu.be/iRSOouToOAY
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
https://youtu.be/iRSOouToOAY
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Slavenowsky
- Formula 1
Postavlja se pitanje da li bi Harden bio onako dominantan da je ostao u Thunders-ima? Da li bi Russs onako mastrafio triple double?
Kako se je razbila trojka, svaki ponaosob je pokazao svoj puni potencijal. Harden sad nosi Rocketse, Russ Thunder-e, a KD Wizards-e!
Russell nije bio ovako all round igrac kad je bio tu KD! U Play off-u su znali zakazati, a to je bas onda kad najvise je trebalo.
Jasno je da glava boli kakav bi bio tri Harden, Russell i KD, sa dva dobra centra Adamsom i Kanterom ali šbbkbb, jedno je sigurno da ova uprava ce biti najgora u historiji kosarke, ako im i Russ ode iz tima, vec su na staklenim nogama.
Kako se je razbila trojka, svaki ponaosob je pokazao svoj puni potencijal. Harden sad nosi Rocketse, Russ Thunder-e, a KD Wizards-e!
Russell nije bio ovako all round igrac kad je bio tu KD! U Play off-u su znali zakazati, a to je bas onda kad najvise je trebalo.
Jasno je da glava boli kakav bi bio tri Harden, Russell i KD, sa dva dobra centra Adamsom i Kanterom ali šbbkbb, jedno je sigurno da ova uprava ce biti najgora u historiji kosarke, ako im i Russ ode iz tima, vec su na staklenim nogama.
- Frantic
- Formula 1
Lapsus Slavene.
KD igra u Warriorsima.
Ali ne možeš reći da ih nosi s obzirom koga sve imaju u roosteru.
A bili su zadnje dvije godine u finalima bez njega.
KD igra u Warriorsima.

Ali ne možeš reći da ih nosi s obzirom koga sve imaju u roosteru.
A bili su zadnje dvije godine u finalima bez njega.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
Bili su jednom u finalu 2012 i to sa Hardenom, protiv Miami-ja. Kasnije su RW i KD 2 x uletili u konferencijsko finale i umalo da ulete u grand finale. To je pocelo da biva frustrirajuce, KD je bio najglasniji, htio je pojacanja, al uprava bila malo inferiorna, onda je nastao raspad sistema.
Harden kako je otisao iz Oklahome preporodio se. RW i KD su bili vodje gromova, tako da nije bio bas u izrazaju, cak je bio rezerva. Evo sad kad je Kd otisao, Russ pomjera granice kosarke!
S obzirom sa je trio igrao finale 2012 i da su ostali avi na okupu i sazrijevali, bili bi jako dominantni, ali opet kazem šbbkbb.
Harden kako je otisao iz Oklahome preporodio se. RW i KD su bili vodje gromova, tako da nije bio bas u izrazaju, cak je bio rezerva. Evo sad kad je Kd otisao, Russ pomjera granice kosarke!
S obzirom sa je trio igrao finale 2012 i da su ostali avi na okupu i sazrijevali, bili bi jako dominantni, ali opet kazem šbbkbb.