F1tv
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
pohvale za komentatore, čine mi se baš onako kako sam i priželjkivao, dosta objektivni.
Nema tu nekakvih svršavanja na britanske vozače i sl. što smo već navikli od strane Sky-a.
Solidno iako mi malo fali Brundle koji ima dosta široko znanje o F1.
Nema tu nekakvih svršavanja na britanske vozače i sl. što smo već navikli od strane Sky-a.
Solidno iako mi malo fali Brundle koji ima dosta široko znanje o F1.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Prvi vikend su mi Edwards i Palmer bili super komentatori i ozbiljno sam razmišljao o trajnom prebacivanju sa Sky-a.
Ali ovaj Buxton...
Ne znam, njegov stil komentiranja nikako ne mogu progutati. Zvuči mi potpuno umjetno, kao da s blesimetra čita. I ima neka čudna usporavanja u govoru, kao da priča na sebi neprirodan način.
Ugl. Crofty i Brundle su mi puno bolja kombinacija, valjda zbog toga što sam se naviknuo na njih kroz sve ove godine pa ni ne zamjećujem više Croftyeve budalaštine. Ali ove sezone im ide stalno glas komentatora sekundu-dvije prije slike. Nikako da riješe to
Ali ovaj Buxton...
Ne znam, njegov stil komentiranja nikako ne mogu progutati. Zvuči mi potpuno umjetno, kao da s blesimetra čita. I ima neka čudna usporavanja u govoru, kao da priča na sebi neprirodan način.
Ugl. Crofty i Brundle su mi puno bolja kombinacija, valjda zbog toga što sam se naviknuo na njih kroz sve ove godine pa ni ne zamjećujem više Croftyeve budalaštine. Ali ove sezone im ide stalno glas komentatora sekundu-dvije prije slike. Nikako da riješe to

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Točno tako i kod mene. Kad vrate Edwardsa umjesto Buxtona (pretpostavljam u Imoli) - onda ću rado gledati s njima, kao i prvu utrku. Ali, Buxton je sa svojim "fascinating" preseravanjem nažalost gori i od Croftyja.DaveGilmour je napisao/la: 10.04.2022., 12:50 Prvi vikend su mi Edwards i Palmer bili super komentatori i ozbiljno sam razmišljao o trajnom prebacivanju sa Sky-a.
Ali ovaj Buxton...
Ugl. Crofty i Brundle su mi puno bolja kombinacija, valjda zbog toga što sam se naviknuo na njih kroz sve ove godine pa ni ne zamjećujem više Croftyeve budalaštine. Ali ove sezone im ide stalno glas komentatora sekundu-dvije prije slike. Nikako da riješe to![]()
Idealno bi bilo da se Brundle preseli na glavni kanal...
- senna66 Verified
- Formula 1
Složit ću se.DaveGilmour je napisao/la: 10.04.2022., 12:50
Ali ovaj Buxton...
Pomalo umjetno djeluje, ali vjerojatnije da se sav uživio u F1 pa malo pretjera.
Meni opet oke jer barem je objektivniji od Croftya. Tako mislim jer Croftya sam se već naslušao i natrpio pa mi je bilo kakva promjena trenutno bolja. Buxton bi mi vrlo vjerojatno dojadio nakon par utrka.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni kod Buxtona kao glavnog komentatora najviše smeta nedostatak emocije. Neće se svi složiti sa mnom, ali ja volim da se komentator dere ko idiot kad se nešto napeto događa na stazi jer meni to dodatno podigne doživljaj toga što gledam. Za ovo da zvuči umjetno se mogu složiti, s vremena na vrijeme baš zvuči ko neki Netflixov narator koji želi pojačati dramu svakom riječju i nekako mi je bolje sjeo Edwards.
Veliki
za neprikazivanje podija, ne kužim kako im se uspije dogoditi takav propust.
Veliki

- karte_m0lim
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: MSC
- Kontakt:
držim na f1 ekipi do najavne špice i onda prešaltam na SKYev dvojac..
još nisam prebolio BBC
još nisam prebolio BBC

what a little star ...
-
limitmaker1 Verified
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
...probaj smanjiti kvalitetu, čini mi se da su povećali kvalitetu slike ali to povlači i potrebu za optičkim internetom, i mene je to mučilo prvu utrku dok nisam shvatio da kad smanjim kvalitetu za stepenicu dvije radi odlično..ducati je napisao/la: 22.04.2022., 18:44 Ljudi jel vama f1tv štekao svako malo za vrijeme kvalifikacija ili je to do moga interneta?
-
ducati
- Karting
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Puls
Problem je u A1 mobilnom internetu,10Mbps je trenutno (4g internet). Hvala na pomoći,gledao sam preko wifija i nije ništa blokiralo.limitmaker1 je napisao/la: 23.04.2022., 00:12...probaj smanjiti kvalitetu, čini mi se da su povećali kvalitetu slike ali to povlači i potrebu za optičkim internetom, i mene je to mučilo prvu utrku dok nisam shvatio da kad smanjim kvalitetu za stepenicu dvije radi odlično..ducati je napisao/la: 22.04.2022., 18:44 Ljudi jel vama f1tv štekao svako malo za vrijeme kvalifikacija ili je to do moga interneta?
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Meni aplikacija na mobu ne radi, on vrti i vrti, ali neće stream krenuti. Bitlo na mobilnom bilo na kućnom. PRobao i brisati i nova instalacija ali uvijek tako...ima ko slican problem?
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ja sam glup...
Kako na mobu mjenjam kanale tj komentatore?
Kako na mobu mjenjam kanale tj komentatore?
-
F1bodul
- Karting
- S nama već: 2 god 8 mj
- Navija za: McLaren i Haas
Čitam i mislim da se to još ne isplati, uvijek neki problemi sa slikom. Imam A1 optiku pa bi trebalo raditi na max al opet ako je stalno s njihove strane problem, to je loše za novce koje dajes.
Uzeo bih radi on board kamera da mogu pratit u isto vrijeme nekog ko me zanima..
Sad gledam na Sport klubu jer mi je Crofty postao parač ušiju. Preko EON TV tako da mogu i na mobitelu, i nema reklama.
Sad uzimati za iducu sezonu samo radi on board.. ne znam..
Moze li netko slikati mobitelon ekran da vidim kako to izgleda, mislim da f1tv ne dopušta screenshot.
Uzeo bih radi on board kamera da mogu pratit u isto vrijeme nekog ko me zanima..
Sad gledam na Sport klubu jer mi je Crofty postao parač ušiju. Preko EON TV tako da mogu i na mobitelu, i nema reklama.
Sad uzimati za iducu sezonu samo radi on board.. ne znam..
Moze li netko slikati mobitelon ekran da vidim kako to izgleda, mislim da f1tv ne dopušta screenshot.