F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
pohvale za komentatore, čine mi se baš onako kako sam i priželjkivao, dosta objektivni.
Nema tu nekakvih svršavanja na britanske vozače i sl. što smo već navikli od strane Sky-a.
Solidno iako mi malo fali Brundle koji ima dosta široko znanje o F1.
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Prvi vikend su mi Edwards i Palmer bili super komentatori i ozbiljno sam razmišljao o trajnom prebacivanju sa Sky-a.

Ali ovaj Buxton...
Ne znam, njegov stil komentiranja nikako ne mogu progutati. Zvuči mi potpuno umjetno, kao da s blesimetra čita. I ima neka čudna usporavanja u govoru, kao da priča na sebi neprirodan način.

Ugl. Crofty i Brundle su mi puno bolja kombinacija, valjda zbog toga što sam se naviknuo na njih kroz sve ove godine pa ni ne zamjećujem više Croftyeve budalaštine. Ali ove sezone im ide stalno glas komentatora sekundu-dvije prije slike. Nikako da riješe to :bang:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 10.04.2022., 12:50 Prvi vikend su mi Edwards i Palmer bili super komentatori i ozbiljno sam razmišljao o trajnom prebacivanju sa Sky-a.

Ali ovaj Buxton...
Ne znam, njegov stil komentiranja nikako ne mogu progutati. Zvuči mi potpuno umjetno, kao da s blesimetra čita. I ima neka čudna usporavanja u govoru, kao da priča na sebi neprirodan način.

Ugl. Crofty i Brundle su mi puno bolja kombinacija, valjda zbog toga što sam se naviknuo na njih kroz sve ove godine pa ni ne zamjećujem više Croftyeve budalaštine. Ali ove sezone im ide stalno glas komentatora sekundu-dvije prije slike. Nikako da riješe to :bang:
Točno tako i kod mene. Kad vrate Edwardsa umjesto Buxtona (pretpostavljam u Imoli) - onda ću rado gledati s njima, kao i prvu utrku. Ali, Buxton je sa svojim "fascinating" preseravanjem nažalost gori i od Croftyja.

Idealno bi bilo da se Brundle preseli na glavni kanal...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la: 10.04.2022., 12:50
Ali ovaj Buxton...
Složit ću se.
Pomalo umjetno djeluje, ali vjerojatnije da se sav uživio u F1 pa malo pretjera.
Meni opet oke jer barem je objektivniji od Croftya. Tako mislim jer Croftya sam se već naslušao i natrpio pa mi je bilo kakva promjena trenutno bolja. Buxton bi mi vrlo vjerojatno dojadio nakon par utrka.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni kod Buxtona kao glavnog komentatora najviše smeta nedostatak emocije. Neće se svi složiti sa mnom, ali ja volim da se komentator dere ko idiot kad se nešto napeto događa na stazi jer meni to dodatno podigne doživljaj toga što gledam. Za ovo da zvuči umjetno se mogu složiti, s vremena na vrijeme baš zvuči ko neki Netflixov narator koji želi pojačati dramu svakom riječju i nekako mi je bolje sjeo Edwards.

Veliki :thumbsd: za neprikazivanje podija, ne kužim kako im se uspije dogoditi takav propust.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
@croatic
Nešto kao Blažičko :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Will Buxton pretjeruje sa svojim komentarisanjem otkako je poceo raditi one paddock pass videe, steta sto nije ostao u paddocku a komentarisanje ostavio Edwardsu, Palmeru i Collinsu
slikaslika

karte_m0lim
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: MSC
Kontakt:
držim na f1 ekipi do najavne špice i onda prešaltam na SKYev dvojac..

još nisam prebolio BBC :zubo:
what a little star ...

ducati
Karting
Karting
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Puls
Ljudi jel vama f1tv štekao svako malo za vrijeme kvalifikacija ili je to do moga interneta?

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
ducati je napisao/la: 22.04.2022., 18:44 Ljudi jel vama f1tv štekao svako malo za vrijeme kvalifikacija ili je to do moga interneta?
...probaj smanjiti kvalitetu, čini mi se da su povećali kvalitetu slike ali to povlači i potrebu za optičkim internetom, i mene je to mučilo prvu utrku dok nisam shvatio da kad smanjim kvalitetu za stepenicu dvije radi odlično..

ducati
Karting
Karting
limitmaker1 je napisao/la: 23.04.2022., 00:12
ducati je napisao/la: 22.04.2022., 18:44 Ljudi jel vama f1tv štekao svako malo za vrijeme kvalifikacija ili je to do moga interneta?
...probaj smanjiti kvalitetu, čini mi se da su povećali kvalitetu slike ali to povlači i potrebu za optičkim internetom, i mene je to mučilo prvu utrku dok nisam shvatio da kad smanjim kvalitetu za stepenicu dvije radi odlično..
Problem je u A1 mobilnom internetu,10Mbps je trenutno (4g internet). Hvala na pomoći,gledao sam preko wifija i nije ništa blokiralo.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
Meni aplikacija na mobu ne radi, on vrti i vrti, ali neće stream krenuti. Bitlo na mobilnom bilo na kućnom. PRobao i brisati i nova instalacija ali uvijek tako...ima ko slican problem?

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Hocu li moci gledati f1tv ako seka u hr preko hr kartice kupi f1tv pa meni samo da log in podatke?

ducati
Karting
Karting
zelot je napisao/la: 24.04.2022., 11:29 Hocu li moci gledati f1tv ako seka u hr preko hr kartice kupi f1tv pa meni samo da log in podatke?
Mislim da hoćeš,osim ako ne planirate istovremeno gledati

zelot
Formula 1
Formula 1
Ne ne, samo bih ja gledao. Nju to me zanima.

Znam da se mora ukucati zemlja prilikom registracije pa ne znam dal to stvara probleme ako.

Jel ima neki period za otkazat i povuc lovu nazad?

ducati
Karting
Karting
Ne znam gdje se nalaziš,ali ako si unutar EU moći ćeš gledati koliko ja znam,a što se povrata novca tiče,mislim da nema ta opcija,al nisam ti siguran.

zelot
Formula 1
Formula 1
Ok, hvala. Da, u pitanju je eu. Hvala vam na odgovorima

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Ja sam glup...
Kako na mobu mjenjam kanale tj komentatore?

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Moras promijenit kanal,ono di biras da li zelis gledati on board!trebalo bi ti bit drugo odozgora,i onda kad ti prebaci klikni na kotacic i tamo ces moc promijenit!
Engine mode 11!
Position 5!

F1bodul
Karting
Karting
S nama već: 2 god 8 mj
Navija za: McLaren i Haas
Čitam i mislim da se to još ne isplati, uvijek neki problemi sa slikom. Imam A1 optiku pa bi trebalo raditi na max al opet ako je stalno s njihove strane problem, to je loše za novce koje dajes.
Uzeo bih radi on board kamera da mogu pratit u isto vrijeme nekog ko me zanima..
Sad gledam na Sport klubu jer mi je Crofty postao parač ušiju. Preko EON TV tako da mogu i na mobitelu, i nema reklama.

Sad uzimati za iducu sezonu samo radi on board.. ne znam..
Moze li netko slikati mobitelon ekran da vidim kako to izgleda, mislim da f1tv ne dopušta screenshot.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡