PulsManager - igra za sezonu 2017.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
0.312 :prcnjau: :party:
slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Blago vama :chill:
I... koliko ste dobili? Samo 250K?

Krstas
Formula 1
Formula 1
Dobio sam bananu :mrgreen:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Firemarshall je napisao/la:Ante, samo da znas da meni nije htjelo sacuvati prognozu ni nakon 100 klikova

Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni par puta nije htjelo sejvat dok nisam upiso i onu jedinicu preko onog nekog vremena koje je stajalo tamo u kvadraticu... Samo sam upisivo sekunde i tisucinke i onda je tek uhvatilo kad sam ukuco i jedinicu :D
Fino Alla Fine

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:@D10S
Gdje ces bolan stavit Lamborghini za avatar, a dole napisat da navijas za Ferrari ? To je isto da stavis grb Sarajeva, a dole napises da si navijac Željezničara :bang: :mrgreen:
Suprotnosti se privlace :) , vidis kako je bivsi sef Ferraria, Domenicali (ferrarista u srcu i koji je skoro cijelu svoju karijeru proveo u Ferrariu) sada predsjednik te izvrsni direktor Lamborghinia <3 , a kako Mclarenu ide da se ne bi dogodilo spojivo ono sto je oduvijek nespojivo, Mclaren Ferrari <3
slika slika slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
CrashOverride je napisao/la:
Firemarshall je napisao/la:Ante, samo da znas da meni nije htjelo sacuvati prognozu ni nakon 100 klikova

Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni par puta nije htjelo sejvat dok nisam upiso i onu jedinicu preko onog nekog vremena koje je stajalo tamo u kvadraticu... Samo sam upisivo sekunde i tisucinke i onda je tek uhvatilo kad sam ukuco i jedinicu :D
Da da. I ja sam ispočetka bez keca pokušavao. Ono kontaš kec se svakako podrazumjeva. Ne može biti 0, a teško da će igdje biti i dvica, čak ni po kiši. Još bi svako pomislio da je kec već upisan.

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
S nama već: 10 god 1 mj
1.22.685

Gdje je nagrada?

Krstas
Formula 1
Formula 1
:bang: :bang: :bang: :bang:
slika

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
S nama već: 10 god 4 mj
1380000 eura za Mercedesove motore + 1000000 za sudjelovanje zasad, plus utrka sutra ako san dobro svatija. Zanima me sad jedna stvar, oćemo li dobiti pare prije nego se cijene promjene (pretpostavljan da će se minjati) npr. ako iman vozača za kojeg pretpostavljan da će mu cijena pasti nakon ovog vikenda tija bi ga prodati za veće pare, a isto tako kupiti drugog prije nego mu cijena naraste a to ne mogu ako ne dobijen pare koje san zaradija.

Krstas
Formula 1
Formula 1
Ante sokole, objavljuj vise rezultate.
slika

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Ja sam stavio vrijeme 1'22,123.... Znači fulo sam za 65 tisućinki. Pa nek se javi neko, ako je bio bliži, baš me zanima. Prvo sam stavio 1'21...ali poslije FP3 sam vidio da od toga ništa. Pa sam stavio 1'22,4... pa nekom logikom sam odlučio ma mora bit još malo brže i stavih 1'22,1. Ne navijam za Lewisa ali bravo za taj krug. Mislim da se za unutar 100 tisućinki dobiva milijun. Tako da bi trebalo sjesti uskoro. Iskreno sam iznenađen pogotkom :klanjam: , tj. blizinom istog

MIKAELE
Karting
Karting
Navija za: mercedes
Pozdrav
Nisam bio prezizan kao ti (1:22.111), ali sam i ja zaradio 1000000.
Prvo sam išao na 1:18,800 jer kako su rekli da bi bolidi trebali biti 5 sekundi brži ove godine ali nakon treninga sam vidio da nisu ni blizu. :party:

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
MIKAELE je napisao/la:Pozdrav
Nisam bio prezizan kao ti (1:22.111), ali sam i ja zaradio 1000000.
Prvo sam išao na 1:18,800 jer kako su rekli da bi bolidi trebali biti 5 sekundi brži ove godine ali nakon treninga sam vidio da nisu ni blizu. :party:
Čestitke MIKAELE, baš me zanima ima li ko još bliže... Zasad ja prvi, ti drugi :party:

Bob Marley
Karting
Karting
Ja sam stavio 1.22.300 ali para nigdje :(

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Bit će paraaa.. bez brige. Samo ne za mene, budala nisam stavio nikakakvo vrijeme.. de-bil, što reći. :facepalm: :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ja stavih 1:21,925
Blizu, ali nedovoljno :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
D10S je napisao/la:Suprotnosti se privlace :) , vidis kako je bivsi sef Ferraria, Domenicali (ferrarista u srcu i koji je skoro cijelu svoju karijeru proveo u Ferrariu) sada predsjednik te izvrsni direktor Lamborghinia <3 , a kako Mclarenu ide da se ne bi dogodilo spojivo ono sto je oduvijek nespojivo, Mclaren Ferrari <3
Mc'Laren ce prije sam napraviti motor, nego uzeti od Ferrarija. U to sam 1000% siguran, mada i kad bi uzeli pa pobjedili ih, koga bi bilo vise sramota? :D
slikaslika

KaTomoF1
Karting
Karting
Postavio sam 1:22.250 , sad se samo nadam da mi je prihvatilo

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ovako na prvi pogled mi izgleda da je najbliža prognoza 1:22.156!

I jedna zanimljivost, čak 35 igrača je stavilo pole position na 1.22.xxx

Netko je pitao za izračun, pa da pojasnim - Lewisov pole je 1:22.188, i naravno da će više novca dobiti netko tko je stavio 1:21.999 nego netko tko je stavio 1:22.999. To što je pogođena znamenka sekunde nije bitno, gleda se pravi realni odmak od točne pole pozicije.

Usput, bodovi i novac za sve se dijeli na dan utrke, sve ide odjednom.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
@Firemarshall: Prijavi takve situacije prije nego prođe deadline. Vjerojatno nije prihvaćalo jer nisi upisao broj 1 u minute. Potrebno je upisati cijeli pole position, oni blijedi brojevi koji stoje kao po defaultu su tu kao placeholder, ne nose vrijednost. Znači, tri su kućice za upis, u prvu gotovo u pravilu ide broj 1, u drugu idu dvije znamenke za sekunde, u treću kućicu idu tri znamenke kao tisućinke. Znači, format je obavezno m:ss.ttt

Primjer, 1:25.100 je ispravno, 1:25.1 je pogrešno.
KaTomoF1 je napisao/la:Postavio sam 1:22.250 , sad se samo nadam da mi je prihvatilo
Vidim ekipa "Konjici" ima tu prognozu, pretpostavljam da si onda to ti. Bit će para :)
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡