Meni par puta nije htjelo sejvat dok nisam upiso i onu jedinicu preko onog nekog vremena koje je stajalo tamo u kvadraticu... Samo sam upisivo sekunde i tisucinke i onda je tek uhvatilo kad sam ukuco i jedinicuFiremarshall je napisao/la:Ante, samo da znas da meni nije htjelo sacuvati prognozu ni nakon 100 klikova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Suprotnosti se privlaceHeatBlast44 je napisao/la:@D10S
Gdje ces bolan stavit Lamborghini za avatar, a dole napisat da navijas za Ferrari ? To je isto da stavis grb Sarajeva, a dole napises da si navijac Željezničara![]()
Da da. I ja sam ispočetka bez keca pokušavao. Ono kontaš kec se svakako podrazumjeva. Ne može biti 0, a teško da će igdje biti i dvica, čak ni po kiši. Još bi svako pomislio da je kec već upisan.CrashOverride je napisao/la:Meni par puta nije htjelo sejvat dok nisam upiso i onu jedinicu preko onog nekog vremena koje je stajalo tamo u kvadraticu... Samo sam upisivo sekunde i tisucinke i onda je tek uhvatilo kad sam ukuco i jedinicuFiremarshall je napisao/la:Ante, samo da znas da meni nije htjelo sacuvati prognozu ni nakon 100 klikova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čestitke MIKAELE, baš me zanima ima li ko još bliže... Zasad ja prvi, ti drugiMIKAELE je napisao/la:Pozdrav
Nisam bio prezizan kao ti (1:22.111), ali sam i ja zaradio 1000000.
Prvo sam išao na 1:18,800 jer kako su rekli da bi bolidi trebali biti 5 sekundi brži ove godine ali nakon treninga sam vidio da nisu ni blizu.
Mc'Laren ce prije sam napraviti motor, nego uzeti od Ferrarija. U to sam 1000% siguran, mada i kad bi uzeli pa pobjedili ih, koga bi bilo vise sramota?D10S je napisao/la:Suprotnosti se privlace, vidis kako je bivsi sef Ferraria, Domenicali (ferrarista u srcu i koji je skoro cijelu svoju karijeru proveo u Ferrariu) sada predsjednik te izvrsni direktor Lamborghinia <3 , a kako Mclarenu ide da se ne bi dogodilo spojivo ono sto je oduvijek nespojivo, Mclaren Ferrari <3
Vidim ekipa "Konjici" ima tu prognozu, pretpostavljam da si onda to ti. Bit će paraKaTomoF1 je napisao/la:Postavio sam 1:22.250 , sad se samo nadam da mi je prihvatilo