VN Europe (Baku City Circuit), 17.-19. lipnja 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
MrDoomroom je napisao/la:Nego jel srušen kakav rekord o top speedu u F1 jučer je Bottas bio blizu 380 km/h oni na Monzi su se sigurno pojeli živi kad su vidjeli taj podatak. Hehhehehehe

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Mislim da je danas išao 377, ne znam, tako sam čuo.

Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Utrka po meni očekivana za gradsku stazu. Pravac dug i high end Mercedesovog motora došao do izražaja. Sve u svemu solidan vikend. Nico odličan i drago mi je radi prvenstva što se pokazao tako dobrim. Vettel brži od Kimija kojem je kazna dodijeljena bezveze. To da je Vettel puno brži nije novost, a nemogu reći ni da je Kimi bio loš jer od njega nemam očekivanja veća od ovih. Daleko više očekujem od Seba.

Perez opet do postolja, Hulk razočarao.

Od ostatka nemam što reči osim da mi je taktika Williamsa bila malo čudna. Morao je taj bolid mrvicu naprijed još. Kako god, eto, vraćamo su u pravu Europu i tamo očekujem bliže borbe Merca i Ferrarija.
"What a little star." May 26, 2012.

Blackhawk
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Jordan
Što ste se svi toliko naložili na Kimija? Četvrti je u prvenstvu, samo 15 bodova iza Seba...

f1zd
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Većina ga je hvalila za ovaj vikend, ne znam u čemu je problem.

Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
S obzirom da sam upropastio cijeli uvod izostavljanjem ključnog dijela uvodnog posta - grid girlsica, pokušat ću se iskupiti ovom galerijom :cice: :pivo:
:D

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Galerija (50 slika)

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Frantic je napisao/la:Lady, sve stoji za Lujine vozačke sposobnosti.
Međutim, svo ovo "hejtanje" Lewisa (mislim da smo se i na sam račun hejtanja Lewisa počeli šprdat), proizilazi iz:
- Totalno neobjektivnog Sky-a,
- Totalno neobjektivnih par likova na forumu i oko njega (ima takvih i Kimijevih, Sebovih, Alonsovih, .... fanova),
- Samog Lewisovog ponašanja i izjava na i oko staze,
- Pomalo i Rosbergovog ponašanja i postupaka,
- Šlag na tortu su Wolff i Lauda.
Ajde navedi te totalno neobjektivne likove na forumu :shock:
Timski igrac

dakako
Formula 4
Formula 4
Lady je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:@Lady
Krenuvši od kvala koje Rosberg odraduje odlično i sta se dogada Hamiltona u zjenicu oka pogada sunčana zraka udaljena  149 600 000 km i pametni skyevci već traže razlog zašto je to tako krivo je Sunce.
Utrka vise manje dobro krene za Lewisa ali sta se dogada ostali timovi koji koriste Merc PU nisu glineni golubovi na stazi frustracije se gomilaju sprdaju Vettela kako obilazi Kimija ono WTF i kad je Hamilton zapao u probleme sa PU i modom u kojem je bio zamracili na team radio i koja nepravda, a nista o tome kako je pulen vitez nacije dobio gumu koja nije spaljena njegovom krivicom. Da je situacija bila obratna sa Rosbergom budi uvjerena da bi se ovi nasladivali sa njegovim patnjama kako treba instrukcije iz boxa da sam ne može da vozi. Toliko o njihovoj objektivnosti.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Poanta je da se previše ovdje na forumu piše o Skyevcima nego o samoj utrci ili formi pojedinog vozača.Recimo... ja isto smatam da Ham nije bio na svom nivou od kvala ba danas utrke, ali to je sasvim normalno da ti neki vikend ne ide, pa ne ide..
Isto tako ne želim se zamarat sa Hillom, Herbertom, Brundelom...itd.... da li je Hamilton napravio grešku ili je tim napravio grešku. Ja osobno gledam utrku (uživo) preko Max-tv-a, a snimku preko Sky-a. Iako su Blažićko i Novak dosta objektivni glede vozača, ipak mi je draža poslje snimka sa Sky-a gdje ima brdo informacija o kojoj dvojac iz Hrvatske ipak nije dovoljno informiran. Tako da, Skyevci imaju pregršt informacija i bez obzira na sve, dobro prenose utrke.

Mislim da se previše pljuje po Hamiltonu koji bez obzira na razne greške ove godine je ipak jedan od najboljih i najbržih vozača. Treba bit malo objektivniji i gledat i u širom luku.... :kokice:
Objektivna i rado vidjena. :klanjam:
Najsmjesnije od svega je da ovo sto si navela nitko od "vlastodrzaca" ne vidi kao problem.Vec nekoliko puta upozoravam na stanje stvari,ali nikakve akcije. Vidim spominju se ti famozni Lujini navijaci od kojih se valjda ne moze disati. Istina je zapravo sasvim suprotna,teme zagusuju pojedinci vlastitom mrznjom prema Hamiltonu i svemu sto ima veze s njime,a u ovome slucaju to je Sky tv.

Koji su to Lujini navijaci koji vas smaraju!? Navedite njihove avatare.

Dobrano ste ocistili sajt od drugacijeg misljenja i jako je cudno da to niste ni primjetili. Nije li to posljedica prevelike mrznje koja blokira pristup racionalnom dijelu mozga.Uskoro cete se moci slagati i potpisivati jedan ispod drugog bez da vam itko kvari vasu idilu.Bravo.

Jedini koji je bio neobjektivan bio je Heat,i on je nestao,ali tek nakon uzastopnih pljuvanja i vrijedjanja na osobnoj razini od pojedinaca i to par tjedana za redom,na sta sam i upozorio,ali nisam skuzio da je bilo sankcija. Ako ih je i bilo nisam primjetio nikakav efekt,jer ekipa bas i nije promjenila retoriku.Znam da je doticni znao pretjerivati,ali u cemu ste to vi bolji kad se ne libite pluvanja na osobnoj razini. :thumbsd:

Razne frustracije i neodgojenost nisu karike koje vode ka konstruktivnoj raspravi,mozda sam i pogrijesio misleci da je ovaj sajt bas zgodno mjesto za stvoriti ugodnu atmosferu i nesto novo nauciti.
Bas je zalosno kad pojedinci cistu mrznju imaju obraza opravdavati kojekakvim izgovorima na razini 6godisnjaka,te nakon toga samodopadno kljucaju svakoga tko se usudi iznjeti drugacije misljenje. :bang:

p.s.Imas prije ove utrke moj post u kojem skrecem paznju na iste stvari,a iza toga idu postovi,valjda toboze kao odgovor,ali nazalost u maniri pubertetlije koji vec neko vrijeme apstinira od samozadovoljavanja. :facepalm:
Timski igrac

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Merc (6)
dakako je napisao/la:
Međutim, svo ovo "hejtanje" Lewisa (mislim da smo se i na sam račun hejtanja Lewisa počeli šprdat), proizilazi iz:
- Totalno neobjektivnih par likova na forumu i oko njega (ima takvih i Kimijevih, Sebovih, Alonsovih, .... fanova),
Ne znam da li sam neobjektivan, ali definitivno znam da sam licemjer :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Ko uopće kaže da se mora biti objektivan??
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

dakako
Formula 4
Formula 4
Majki2111 je napisao/la:Ko uopće kaže da se mora biti objektivan??
Procitaj samo koji post ili stranicu u nazad,pa ces dobiti odgovor.

Takodje ne mislim da je objektivnost nuzna,ali kultura i respekt bi trebali biti uvjet.
Timski igrac

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jester je napisao/la:
dakako je napisao/la:
Ne znam da li sam neobjektivan, ali definitivno znam da sam licemjer :mrgreen:
Nisi ni ti Jester, a ni @dakako
Rekoh na forumu i oko njega.
Znači, uključujem i likove koji samo komentarišu članke, kolumne i vijesti, a nema ih na forumu.
A prepoznaće se oni sami. ;) :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel
Nisam znao da je britanski sky nečiji član porodice, ili neki forumaš osobno, pa da je njihovo ismijavanje na osobnoj razini...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sergio Perez proglašen je vozačem dana! https://twitter.com/F1/status/744878192150773760 Zasluženo :thumbs:

dakako
Formula 4
Formula 4
[quote="Frantic"
Znači, uključujem i likove koji samo komentarišu članke, kolumne i vijesti, a nema ih na forumu.
A prepoznaće se oni sami. ;) :mrgreen:[/quote]

Onda neznam cemu stalno spominjanje Luje (u negativnom kontekstu)upravo ovdje na forumu,ako ti tzv. dupeuvlakici Luje nisu na istom. Nema bas smisla.
Timski igrac

dakako
Formula 4
Formula 4
senja je napisao/la:Nisam znao da je britanski sky nečiji član porodice, ili neki forumaš osobno, pa da je njihovo ismijavanje na osobnoj razini...
Bas kako sam i mislio. :facepalm:

Citanje s razumjevanjem za neke je apstraktan pojam. :prcnjau:
Timski igrac

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass

Frantic
Formula 1
Formula 1
dakako je napisao/la:[quote="Frantic"

A prepoznaće se oni sami. ;) :mrgreen:

Onda neznam cemu stalno spominjanje Luje (u negativnom kontekstu)upravo ovdje na forumu,ako ti tzv. dupeuvlakici Luje nisu na istom. Nema bas smisla.[/quote]

Ko kaže da ih nema na forumu.
Pročitaj moj post još jednom, pa onda prebacuj nešto @senji. ;)
Izvinjavam se ostalim na off-u.
Neću više, časna pionirska. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Lady
GP3
GP3
Previše kenjanja po Skyevcima i Hamiltonu, premalo komentiranja razno raznih situacija u utrci....... :chill:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
..Lujo je imao sabotažu prošlu utrku, sutra više o tome. ;)
Mislim.. čemu natezanje o glupostima, zamorno mi je već slušat jednu te istu priče oko Sky-a i Luje. Sve je vać davno rečeno.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ovak'.. Mercedes je priznao da je FIA dopustila da Rosbergu kažu u čemu je problem, dok to u slučaju Luje nisu, po Laudinim riječima.
But a Mercedes source told Auto Motor und Sport on Monday: "It was our fault. We had incorrectly calibrated the maps."

Senior engineer Andy Shovlin confirmed: "Even we needed a couple of laps to understand what was going on and how to resolve it."

So Lauda now says: "Lewis was in the middle of battle and had a lot more pressure to find the right switch than Nico did."

Not only that, Rosberg's fix was made easier because he actually changed a setting, and was fairly immediately told by Mercedes that something was wrong.

"The FIA allowed us to tell him that something was wrong," Mercedes confirmed. "It was therefore easy for him to conclude that he should go back to the old mode."

Team boss Toto Wolff said: "It would be unfair to compare the drivers like that.

"Nico did a good job, but he got the information that helped him quickly, while Lewis did not."
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡