Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Kingsi su stvarno najugodnije iznenađenje sezone. Očekivao sam 1:1 nakon prve dvije utakmice, ali eto GSW nastavljaju sa lošim izdanjima u gostujućim utakmicama.
Netsi su ipak nedorasli playoffu, a i nedostaje im pokoji 'superstar' u momčadi. Svakako velika stvar je što su uspjeli sačuvati direktan plasman u play-off nakon što je u svlačionici bilo i više nego prometno.
Netsi su ipak nedorasli playoffu, a i nedostaje im pokoji 'superstar' u momčadi. Svakako velika stvar je što su uspjeli sačuvati direktan plasman u play-off nakon što je u svlačionici bilo i više nego prometno.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Meni je drago zbog Kingsa. Nadam se da ce nastavit i zakljucit seriju.
Sunsi izjednacili seriju, kao i Cleveland.
Boston i drugu dobio sa 13
Sunsi izjednacili seriju, kao i Cleveland.
Boston i drugu dobio sa 13

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Očekivano za Philu.
Clippersi se odlično drže, s obzirom da igraju bez Kawhija i PGa.
Sunsi, zasad nekako nonšalamtno, u fazonu "nema im dvojice najboljih, lamo ćemo".
Vjerujem da će prelomit i ovu tekmu i riješiti to u 5. tekmi kod kuće.
Ali kako je ovo loše sa povredama. Clippersi dvojice glavnih, Grk i Morant diskutabilni za večerašnje mečeve, Memphisu nema ni Adamsa, ....
Sunsi, GSW i Lakersi su se izgleda izpovređivali "na vrijeme" (i zaliječili povrede), iako Sunsima ne igra Payne.
Moglo bi ovo finale otići na Sunsi/Nuggetsi (u zavisnosti ko prođe, jer je velika vjerovatnoća da će se sastati u narednoj rundi) protiv Bucksa (ako se Grk oporavi) ili Celticsa.
Možda je vrijeme da Jokić napokon nešto uradi i u play-offu.
Clippersi se odlično drže, s obzirom da igraju bez Kawhija i PGa.
Sunsi, zasad nekako nonšalamtno, u fazonu "nema im dvojice najboljih, lamo ćemo".
Vjerujem da će prelomit i ovu tekmu i riješiti to u 5. tekmi kod kuće.
Ali kako je ovo loše sa povredama. Clippersi dvojice glavnih, Grk i Morant diskutabilni za večerašnje mečeve, Memphisu nema ni Adamsa, ....
Sunsi, GSW i Lakersi su se izgleda izpovređivali "na vrijeme" (i zaliječili povrede), iako Sunsima ne igra Payne.
Moglo bi ovo finale otići na Sunsi/Nuggetsi (u zavisnosti ko prođe, jer je velika vjerovatnoća da će se sastati u narednoj rundi) protiv Bucksa (ako se Grk oporavi) ili Celticsa.
Možda je vrijeme da Jokić napokon nešto uradi i u play-offu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Ogadi mi Brooks Grizzliese.
A baš sam mislio drukati u nastavku za njih ako bi izbacili Lakerse.
Par detalja - jedini je lik ikad, što se tiče te franšize, da je isključen u više play-off tekmi, ima 6 isključenja u 6 sezona karijere, a ove godine je imao 2 suspenzije zbog akumuliranih tehničkih.
Mislim, mnogima James nije drag lik (i meni, kao navijaču Lakersa, ima puno dražih igrača), ali ti neki likovi tipa Stephenson i evo sada Brooks, mi nisu nikako jasni. Mislim, nije meni jasan ni Pierce (i on je imao paćeničkih izjava, a ne može sa Jamesom u istu rečenicu), ali on je makar nešto osvojio (pa makar i uz pomoć Garnetta i Allena). Stephenson je radio neke stvari u ranijoj fazi Jamesove karijere i to su bile stvari tipa trash talk, puhanje u uho...., to je bilo na momente i "simpatično".
Ovaj Brooks je skroz drugačija kategorija. Ne znam, liječi neke komplekse i frustracije (rekli bi po internetu), i pokušava nešto dokazati i pokazati protiv lika koji je postigao najviše poena ikad u NBA, uz to ima 4 titule, 4 MVP finala, 4 MVP sezone (još je možda i 1x-2x pokraden) i jedini je košarkaš sa 10000+ skokova, 10000+ asista, 2000+ ukradenih, 1000+ blokada i 2000+ trica.
BTW, Lakersi dobili prvu četvrtinu 35-9.
Bucksi loši bez Grka. Doduše i da je bio, bilo bi upitno, Heat grupnim radom, predvođeni Buttlerom, dobili hladno sa 22 razlike.
A baš sam mislio drukati u nastavku za njih ako bi izbacili Lakerse.
Par detalja - jedini je lik ikad, što se tiče te franšize, da je isključen u više play-off tekmi, ima 6 isključenja u 6 sezona karijere, a ove godine je imao 2 suspenzije zbog akumuliranih tehničkih.
Mislim, mnogima James nije drag lik (i meni, kao navijaču Lakersa, ima puno dražih igrača), ali ti neki likovi tipa Stephenson i evo sada Brooks, mi nisu nikako jasni. Mislim, nije meni jasan ni Pierce (i on je imao paćeničkih izjava, a ne može sa Jamesom u istu rečenicu), ali on je makar nešto osvojio (pa makar i uz pomoć Garnetta i Allena). Stephenson je radio neke stvari u ranijoj fazi Jamesove karijere i to su bile stvari tipa trash talk, puhanje u uho...., to je bilo na momente i "simpatično".
Ovaj Brooks je skroz drugačija kategorija. Ne znam, liječi neke komplekse i frustracije (rekli bi po internetu), i pokušava nešto dokazati i pokazati protiv lika koji je postigao najviše poena ikad u NBA, uz to ima 4 titule, 4 MVP finala, 4 MVP sezone (još je možda i 1x-2x pokraden) i jedini je košarkaš sa 10000+ skokova, 10000+ asista, 2000+ ukradenih, 1000+ blokada i 2000+ trica.
BTW, Lakersi dobili prvu četvrtinu 35-9.

Bucksi loši bez Grka. Doduše i da je bio, bilo bi upitno, Heat grupnim radom, predvođeni Buttlerom, dobili hladno sa 22 razlike.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Previse price oko nekog neodgojenog kretena. Mama rodila morona.
Lakersi bi ovo trebali dobit. Bolji su.
A i u drugom krugu im dajem vece sanse za prolaz.
Miami bas lijep team effort.
A ta prva cetvrtina Lakersa. 10% suta Memphisa
Lakersi bi ovo trebali dobit. Bolji su.
A i u drugom krugu im dajem vece sanse za prolaz.
Miami bas lijep team effort.
A ta prva cetvrtina Lakersa. 10% suta Memphisa
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Kakva luđačka košarka u Chase Centru
Odlična tekma.
Curry fenomenalan, iako je zasrao jer je tražio time out a nisu ih više imali, i nakon toga popušili 4 poena.
Kingsi došli na -1 i uyebali zadnji napad, te fulali forsiran šut za 3p za pobjedu.
126-125 za GSW.
GSW dobio na iskustvo i enormno samopouzdanje Splash braće i udarničke napore Greena.
2-2, slijedeću Kingsi igraju kući.
Ne bi me iznenadilo da serija ode na 7 tekmi.
Knicksi prije toga dobili Cavse u MSGu i poveli sa 3-1.

Odlična tekma.
Curry fenomenalan, iako je zasrao jer je tražio time out a nisu ih više imali, i nakon toga popušili 4 poena.
Kingsi došli na -1 i uyebali zadnji napad, te fulali forsiran šut za 3p za pobjedu.
126-125 za GSW.
GSW dobio na iskustvo i enormno samopouzdanje Splash braće i udarničke napore Greena.
2-2, slijedeću Kingsi igraju kući.
Ne bi me iznenadilo da serija ode na 7 tekmi.
Knicksi prije toga dobili Cavse u MSGu i poveli sa 3-1.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Odlicna tekma da. Bas prosli kroz usicu igle Warriorsi.
A Wolvesi su , koliko , 2 min prije kraja imali 10 razlike i uspjeli to izgubit. Ovaj put ih nije kostalo.
Ali mislim da su samo sprijecili metlu i da im je to to.
A Wolvesi su , koliko , 2 min prije kraja imali 10 razlike i uspjeli to izgubit. Ovaj put ih nije kostalo.
Ali mislim da su samo sprijecili metlu i da im je to to.

- Frantic
- Formula 1
Bucksi na rubu eliminacije.
Jimmy uvalio 56.
To mu je najviše što je postigao ikad.
Memphis takođe blizu eliminacije.
U LA vrlo uzbudljiva tekma.
Ne toliko dobra, kao GSW-Kingsi, ali napeta i neizvjesna.
Lakersi se "nudili" pred kraj, Grizzliesi to nisu iskoristili, James ipak odveo tekmu u produžetak, a prije toga Russell (i Brown, čini mi se) trojkama napravili seriju 9:0.
Grizzliesi se "ponudili" u produžetku, Lakersi iskusno to iskoristili.
James prvi Laker nakon Shaqa koji je imao 20/20 tekmu.
Obrva se izgleda odlučio pojavljivati samo u "neparnim" tekmama u seriji.
Iako je imao blok nad Morantom na zadnjem šutu i bio dobar u produžetku.
BTW, Grizzliesima prešlo u naviku udarati po mudima. Prije 2 noći je stradao James, a večeras Obrva i Švabo.
Edit
Ja se malo raspisao, dok je @Sarma u međuvremenu to skratio.
Jimmy uvalio 56.

To mu je najviše što je postigao ikad.
Memphis takođe blizu eliminacije.
U LA vrlo uzbudljiva tekma.
Ne toliko dobra, kao GSW-Kingsi, ali napeta i neizvjesna.
Lakersi se "nudili" pred kraj, Grizzliesi to nisu iskoristili, James ipak odveo tekmu u produžetak, a prije toga Russell (i Brown, čini mi se) trojkama napravili seriju 9:0.
Grizzliesi se "ponudili" u produžetku, Lakersi iskusno to iskoristili.
James prvi Laker nakon Shaqa koji je imao 20/20 tekmu.

Obrva se izgleda odlučio pojavljivati samo u "neparnim" tekmama u seriji.
Iako je imao blok nad Morantom na zadnjem šutu i bio dobar u produžetku.
BTW, Grizzliesima prešlo u naviku udarati po mudima. Prije 2 noći je stradao James, a večeras Obrva i Švabo.
Edit
Ja se malo raspisao, dok je @Sarma u međuvremenu to skratio.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Sarma Verified
- Formula 1

Napalio gaLeBron James (38 years, 115 days old) becomes the oldest player in NBA history to record 20+ points and 20+ rebounds in a Playoff Game.
Wilt Chamberlain (36 years, 262 days old) set the previous record on May 10, 1973.

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Taj sistem je bio prije otprilike 10ak godina, sljedecu igraju kuci pa onda poslije toga idu u goste ponove na Floridu,jer u RS-u su bili ispred Miami i to dosta ispred pa imaju prednost domaćeg terena. Moraju svakako break napraviti ako misle ici dalje, ako ih Jimmy ne sredi vec sljedecu u sto cisto sumnjam.AlkY je napisao/la: 25.04.2023., 09:13 Cak ni Janis nije pomogao Bucksima.
Sad imaju , cini mi se , 2 tekme doma. Bucksi to mogu odvesti u tekmu broj 7 , ali biti ce tesko
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- AlkY
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Ahaalonso5 je napisao/la: 25.04.2023., 09:26Taj sistem je bio prije otprilike 10ak godina, sljedecu igraju kuci pa onda poslije toga idu u goste ponove na Floridu,jer u RS-u su bili ispred Miami i to dosta ispred pa imaju prednost domaćeg terena. Moraju svakako break napraviti ako misle ici dalje, ako ih Jimmy ne sredi vec sljedecu u sto cisto sumnjam.AlkY je napisao/la: 25.04.2023., 09:13 Cak ni Janis nije pomogao Bucksima.
Sad imaju , cini mi se , 2 tekme doma. Bucksi to mogu odvesti u tekmu broj 7 , ali biti ce tesko

A da , kako kazes , break se mora napraviti. Bila to sedma tekma ili sesta.
Jimmy moze ponovo "poludit" naravno , ali ne zaboravimo tko je Janis. Lik puno lakse saspe 50+ poena i puno cesce nego skoro cijela liga.

- Frantic
- Formula 1
Ma džaba sve.
Imao je Grk triple sinoć, Lopez uvalio 30 i kusur, ali šta ti to znači kad su Middleton i Holiday zakazali.
Imali su Bucksi +14 na početku zadnje četvrtine i vodili su skoro 45 minuta....
Imao je Grk triple sinoć, Lopez uvalio 30 i kusur, ali šta ti to znači kad su Middleton i Holiday zakazali.
Imali su Bucksi +14 na početku zadnje četvrtine i vodili su skoro 45 minuta....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Dobili smo i prvi par sljedeceg kruga PO.. Denver protiv Phoenixa
Young odvuka Hawkse u game 6, ne bi se iznenadio da ode serija i u sedmu..

Young odvuka Hawkse u game 6, ne bi se iznenadio da ode serija i u sedmu..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Nuggets - Suns, kao što napisah neki dan, potencijalni finalista.
A možda čak i šampion.
Kelti, vrlo bezvezan poraz, vodili od polovine drugog perioda do 2min pred kraj.
Ovakvi porazi lome serije, sreća njihova pa su Hawksi i dalje pod pritiskom, da pobijede sve do kraja.
Bezveze su sebi produžili seriju za još 1, a možda i 2 tekme.
Nije da mi je žao.
A možda čak i šampion.
Kelti, vrlo bezvezan poraz, vodili od polovine drugog perioda do 2min pred kraj.
Ovakvi porazi lome serije, sreća njihova pa su Hawksi i dalje pod pritiskom, da pobijede sve do kraja.
Bezveze su sebi produžili seriju za još 1, a možda i 2 tekme.
Nije da mi je žao.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Samo game 3 je bio onako za Hawkse, ostale tekme je Boston bio u kontroli ali evo izgubili su dvije. Od Atlante.
Trebaju sa formom gore ako misle ista napravit. Phila ceka.
Trebaju sa formom gore ako misle ista napravit. Phila ceka.
Fino Alla Fine