Nažalost nisam gledao utakmicu, pogledao sam samo sažetak - sve u svemu, možemo biti zadovoljni, remi u gostima je pristojan rezultat i zasad Dinamo ima dobru poziciju u skupini. Vidio sam onu sjajnu akciju Oršića, šteta što ni njegov udarac ni Olmov na odbijanac nisu ušli, tu se Pjatov (na našu žalost) pokazao u puno boljem svijetlu.
Stvarno nekad dovedes u pitanje inteligencije tih ljudi.. Sta je on mislio da ce se dogodit.. I onda jos drami, pa nisam ga tako... znas, vjetar ga srusio..
A odlican rezultat za Dinamo, konkretna igra Dinama.. Sve su tekme bitne ali sad se sve lomi, doma Shakhtar i onda se ide u Bergamo.. Olakotna okolnost je zadnji kolo doma protiv Cityja.. Zamisli nas klub u 1/8 finala LP
a) realni Dinamov cilj treba biti 3. mjesto i još nije sigurno da to imaju - mogu lagano i zadnji biti
b) obrana je upitne kvalitete, ne volim vidjedi paniku kada 1 (slovima: jedan) igrač Šahtara sa krila krene u trk. Dinamovih 4 igrača ima totalni fokus na njega, a ostatak Šahtarove družine laganini ulazi u slobodni prostor na CENTRU igrališta. Bilo mi je tužno za gledati. I onda od silnog straha iz greške u grešku.
GRAD ZAGREB
URED GRADONAČELNIKA
Služba za informiranje
24. listopad 2019.
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE
NOGOMETNI STADION MAKSIMIR
Nogometni stadion u Maksimiru gradski je sportski objekt, kao i drugi sportski objekti širom grada koji su Odlukom o preuzimanju športskih objekata u društvenom vlasništvu na području Grada Zagreba u vlasništvo Grada Zagreba prešli u gradsko vlasništvo.
Predmetnu odluku donijela je Gradska skupština Grada Zagreba 29. lipnja 1993.
Danas Grad Zagreb upravlja sa 163 sportska objekta te o njima skrbi, održava ih i financira.
Obnova stadiona u Maksimiru dugogodišnji je problem jer je od samoga početka, negdje krajem 1997. godine, sve krenulo krivo.
Grad Zagreb, odnosno Gradonačelnik, će ovih dana nakon još jednog sastanka s predstavnicima GNK Dinamo, a svakako do 1. studenoga, izaći sa cjelovitom informacijom o planovima Grada i pravcu kojim će se konačno krenuti u realizaciju ovoga projekta; poštujući mišljenje navijača, Zagrepčana i GNK Dinama, te poštujući veliku nogometnu tradiciju i memoriju koja se veže uz ovo kultno mjesto zagrebačkog i hrvatskog nogometa.
Opet bacanje para.. Najskuplje ruglo u regiji.. Stadion je star, totalno nefunkcionalan i nema smisla vise ulagat u to pare jer ne lici ni na sto.. To je trebalo srusit, napravit moderno zdanje od 25-30 tisuca mjesta sa popratnim sadrzajima koji mogu necemu prihodit.. I na kraju bi bilo jeftinije od ovih popravaka, pripravaka i cega sve vec ne..
Zadnji primjer je jedan sakati Udinese sa svojim stadionom.. Ca 25 000 mjesta a ko bombon..
Ma bilo sta da naprave novo, ne moze sisat pare kao ovo smece .. A ovo od Rapida je takodjer odlicno.. Samo sto ce to kod nas kostat ko novi stadion Spursa..
Mislio sam da nitko od Watforda nemoze biti gori. A ovi kud su 9-0 izgubili , kud je to Leicester a ne City. Jest da su imali igraca manje , ali opet Leicester i to doma. I moglo je tu biti barem 13 komada. Sramota