Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
AlkY je napisao/la: 12.10.2019., 15:29 Sta se tice nogometa , potpuno se slazem da je to jako puno preplacena stavka u svijetu. Preveliko bacanje i nebitno bacanje novaca. Prije je to bilo sve u normalnim razmjerima a danas je bas gadljivo pretjerivanje. Ali ja i dalje to sve pratim. Ali samo pratim , ne bacam novce na dresove itd.

A sta se tice turizma. Moje misljenje je da je turizam drag samo ljudima koji zaraduju od njega , a kad se gleda cijela populacija Hrvatske to je jako mali dio ljudi. A svima ostalima se gadi zbog milijun razloga. A najvise jer se nemozes nigdje vise niti pokenjati a da ti ne iskoce 3 Njemca , 17 Slovenaca i 2 Poljaka. Jer veliku vecinu ljudi zaboli ona stvar oce li doci 20 ljudi ili 7 milijuna ljudi u Hrvatsku ,zele samo mir koji nemaju dok god se ti stranci slijevaju u drzavu.
Ja ne zarađujem od turizma ,ali mi je drag, i nemam ništa protiv. Drago mi je da ljudi dolaze i da su čuli za moju zemlju. A ovo što se vama gadi i smetaju vam ljudi koji dolaze iz drugih zemalja, problem je što vi mrzite sve oko sebe. Ovo me podsjetilo na jednu tv anketu. Pitanje je bilo šta mislite o Kinezima, što se doseljavaju ovdje i otvaraju svoje prodavnice. Jedan lik kaže da ih treba pojesti, kao što oni jedu pse. :facepalm: Bilo ih je još sa sličnim mišljenjem. Al dobro, ovima vazda nešto smeta. Valjda su se osjetili ugroženim od Kineza. Ili majoriziranim kako vole često reći...

Ovaj gore priča o fudbalu kao da njemu izbijaju pare iz džepa. Ili kao da ga finansira država. U fudbal se nebi toliko ulagalo da nije profitabilan. E sad, druga je stvar što ima klubova koje države guraju iz svojih budžeta... Čuo sam da je takva situacija i sa Španskim velikanima koji su u velikim dugovima. Ali država pomaže, dok obični narod gladuje... To nikako nije u redu. Ali za klubove koji posluju sa profitom, neka troše koliko im se može. Nemam ništa protiv. Ali sad, ima i kod nas da se za neke klubove na osnovu nekog imena i historijskog značaja, traži da država spašava klub. Ili se organizuju donacije. Mislim, ako ne znaš poslovati u plusu gasi klub, kako god se zvao i šta god je nekada značio.

A ovo gore o uređivanju grada grafitima... :rofl: :rofl: :rofl: To je čudo jedno šta se nalazi u huliganskim glavama...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Sve profici a stoje i traze od suca faul..
Bio, ne bio - nemas sta stajat, uzmi loptu..
Nije da se prvo cisti situacija pa onda prigovaraj..
Fino Alla Fine

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Pastor je napisao/la: 13.10.2019., 05:41 A ovo gore o uređivanju grada grafitima... :rofl: :rofl: :rofl: To je čudo jedno šta se nalazi u huliganskim glavama...
Huligani? Kaj je smiješno?? Huliganizam je brinut se i održavat svoj grad?

Pogledaj malo kakav trud ekipa ulaže.

https://www.zonadinamo.com/discussion/2 ... rebizam/p1

I tebi je to smiješno?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ukrajina vodi 2-0 protiv Portugala. Dobra tekma.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Kako je ova Finska loša. Pa više je otpora pružio Lihtenštajn protiv nas. Bilo bi sramota da oni odu na Euro. A još veća sramota bi bila da mi ne odemo, protiv ovako loše konkurencije. U zadnje dvije utakmice Lihtenštajn uzima prve bodove protiv Grčke i Armenije. I do od ovakvih protivnika izgubimo? Sramota.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Pastor
Finska izgleda ide na Euro a sto se sramote tice, ona je vise na strani BiH i Grcke kad ih takva repka bodovno namasi ali potpuno zasluzeno.. A sve su repke onako, od dana do dana, nema niti jedna neku konstantu.. Finska je najkonstantnija, 2 poraza protiv Italije i losa predstava protiv BiH ali recimo obe pobjede protiv Armenije koja je trenutno treca..
Finci doma protiv fenjerasa mozda i osiguraju nastup na Euru.. Raspored BiH do kraja i nije bas nesto za pretjerano nadanje..
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
Zato sam i rekao, još je veća sramota da mi ne odemo, protiv ovakve konkurencije. Ali sami smo krivi...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
BiH izgubila od Grčke. :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Mr.Spaceguy je napisao/la: 15.10.2019., 22:43 BiH izgubila od Grčke. :facepalm:
Trebalo je biti otprilike 3-4 razlike za Grke.
Toliko smo loše igrali, to je katastrofa.
Šehić je skinuo nekoliko 100% šansi za Grke.
Ali, koliki su i Grci odron, pokazuje i to da su pobijedili uz pomoć debilnog autogola u 88. minuti.
Nismo zaslužili upravo zbog 3 tekme u gostima (Finska, Jermenija i Grčka) da idemo na prvenstvo.
U principu, najbolju utakmicu u gostima smo odigrali protiv Italije (čak smo i vodili).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
Još mi dodatno utakmicu ogadi onaj debilni komentator. Pa odakle njega isčupašte, kao da je falio nekom...
Sa "ć" umjesto "č", i sa svojim glupim pričama. Kako je Grčka osvojila Euro sa Ottmarom Hitzfeldom, kako ne možemo bez Đeke, bla bla...
A odigraše majmuni 300 puta gore nego protiv Finske, sa istim sastavom. Kakve veze Džeko ima s tim? Da su upola odigrali ko prije 3 dana, Grčka nebi imala šanse.

Ali svejedno, za Euro iz ovih kvalifikacija trebali smo dobiti sve do kraja. A sa ovakvom igrom da dobijemo talijane? Nema šanse. Dok Finska ima kući sa Lihtenštajnom i u goste Grčkoj. Teško da će ijednu kiksat. Iako mislim da bi prije mogli kiksati protiv Lihtenštajna, koji je u zadnje dvije utakmice uzeo dva remija, nego protiv Grčke koja je izgubila svaku šansu. Sad više nije ni bitno. Prije da ćemo mi obje preostale zijanit...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Kakva akcija Juvea :klanjam: :rofl:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mr.Spaceguy je napisao/la: 19.10.2019., 22:01 Kakva akcija Juvea :klanjam: :rofl:
Kad lopta odluči ući u gol pod svaku cijenu :rofl: :rofl:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 19.10.2019., 22:45
Mr.Spaceguy je napisao/la: 19.10.2019., 22:01 Kakva akcija Juvea :klanjam: :rofl:
Kad lopta odluči ući u gol pod svaku cijenu :rofl: :rofl:
Bas tako.. Ona je svoje rekla, dzabe se trude..
To od Sarriballa 😬 https://youtu.be/RK-jlfB-8PA
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Presli igricu definititvno
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
United vodi protiv Liverpoola. Po meni je VAR trebao poništiti Unitedov gol.

Kaiser
Karting
Karting
Mr.Spaceguy je napisao/la: 20.10.2019., 18:29 Po meni je VAR trebao poništiti Unitedov gol.
Slažem se, bio je faul

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ma vec je poznato da je VAR u engleskoj ligi smjeh. To je kriminal. Svako kolo 10+ pogresaka bude. Suci gledaju VAR i vide svojim ocima ali oni i dalje idu kontra VARa.
Jucer gol za Spurse trebalo ponistiti , cisto igranje rukom. Penal za Watford bio ko neboder , ali nakon gledanja VARa sve te situacije idu kontra.
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navijam za LFC, ali ipak mislim da su obje odluke bile dobre makar su išle u korist Man Unitedu :thumbs:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 21.10.2019., 10:56 Navijam za LFC, ali ipak mislim da su obje odluke bile dobre makar su išle u korist Man Unitedu :thumbs:
Treba nogomet vratit muskarcima a ne ovim pi#kicama koje bi se samo valjale i onda trazile pravdu kod suca..
A kod gola Manea je cisto 100%..
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ovaj Pyatov nije normalan. Kako možes takav penal skriviti. :facepalm:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡