Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ne pratim bas NBA ali koliko sam skuzio, pravila su znatno izmjenili u zadnjih 10ak godina i to sve u korist napadaca i postizanja lakih koseva samo da bi se dobila dinamika neka kao. Nesto kao DRS i onaj otpad od guma kada se islo 5x u box pa smo imali po 250 pretjecanja u utrci.
Svaka cast Jamesu, ocito jedan od najvecih ikada i stvarno je puno postigao ali ocito ti rekordi ne pokazuju realno stanje stvari. Mnogi naglasavaju da je nekada 30-40 poena bilo mozda i teze postici nego danas 50-60...
Svejedno, cestitke LeBronu... Opak je, nema sta...
Svaka cast Jamesu, ocito jedan od najvecih ikada i stvarno je puno postigao ali ocito ti rekordi ne pokazuju realno stanje stvari. Mnogi naglasavaju da je nekada 30-40 poena bilo mozda i teze postici nego danas 50-60...
Svejedno, cestitke LeBronu... Opak je, nema sta...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Sve stoji. Rekord je stvarno velik. Jedini igrac koji je 20 sezona igrao na tako visokom nivou. Do sada nitko nije sa 38 godina radio sta on radi , a mozda niti nece nitko. Kad te u 38oj godini i dalje ljudi smatraju jednim od najboljih igraca lige , nije mala stvar. Tome nitko niti blizu nije bio.
Ali mi je smjesno prekidanje tekme kad je zabio taj kos. Nije se moglo cekati kraj tekme? Mora americki show proradit. U nogometu kad se skine rekord star 100 god , budu 2 pitanja novinara nakon tekme i to je to. Kakvo prekidanje tekme
BTW , Cam Thomas opet preko 40
Ali mi je smjesno prekidanje tekme kad je zabio taj kos. Nije se moglo cekati kraj tekme? Mora americki show proradit. U nogometu kad se skine rekord star 100 god , budu 2 pitanja novinara nakon tekme i to je to. Kakvo prekidanje tekme

BTW , Cam Thomas opet preko 40

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Prometno je bilo na NBA tržištu noćas... Najveća bomba je ipak odlazak Duranta u Sunse. Zajedno s njim ide i TJ Warren, a Netsi su dobili hrpu pickova, Crowdera, Cama Thomasa i Bridgesa.
Sunsi očito idu na sve ili ništa. Doslovno sve osim osvajanje titule bi za ovaj trade bio veliki neuspjeh. Bit će zanimljivo...
Sunsi očito idu na sve ili ništa. Doslovno sve osim osvajanje titule bi za ovaj trade bio veliki neuspjeh. Bit će zanimljivo...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
The Brooklyn Nets turned Kevin Durant, James Harden, and Kyrie Irving into: Mikal Bridges, Cam Johnson, Jae Crowder, Ben Simmons, Seth Curry, Andre Drummond, Spencer Dinwiddie Dorian Finney-Smith, seven first-round picks, two second-round picks, and a 2028 pick swap.
Nije loseee...
Nije loseee...
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ovo je slično onome što su Lakersi onomad dali Pelicansima za Obrvu.Osella je napisao/la: 09.02.2023., 09:42 Prometno je bilo na NBA tržištu noćas... Najveća bomba je ipak odlazak Duranta u Sunse. Zajedno s njim ide i TJ Warren, a Netsi su dobili hrpu pickova, Crowdera, Cama Thomasa i Bridgesa.
S tim što je tim iz LA osvojio titulu odmah nakon tog tradea.
Sunsi ove sezone - vrlo diskutabilno.

Ajd, vidjećemo

Što se tiče Netsa, finu ekipu imaju na raspolaganju, plus pickove.
Opet, nikakava garancija za neki uspjeh.
Vidimo da i Pelicansi, ni 3 godine poslije tradea ADa nisu ništa posebno napredovali.
Imaju play off i tjt.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
Pickovi su prakticki svi od Houstona, jer imaju pravo na swap i izravno neke Nets pickove iduce 3 4 godine, tako da ne bih previse bio uzbudjen. U svakom slučaju dao si jednog od najvećih scorera u povijesti NBA za Mikail Bridgesa i Cam Johnsona.
Da ne pričamo da sad imaju jedno 5 3 and D igrača. E moji Netsi. Ništa, vrijeme je za Cama
Da ne pričamo da sad imaju jedno 5 3 and D igrača. E moji Netsi. Ništa, vrijeme je za Cama

- Frantic
- Formula 1
https://www.nba.com/news/lakers-timberw ... rook-trade
Cigla - Anđelo - Conley u glavnim ulogama.
Jbga, baš mi nekako žao Cigle. 'Em što će (vjerovatno) završiti karijeru bez titule, 'em što se klubovi kusuraju sa njim kako stignu.
Cigla - Anđelo - Conley u glavnim ulogama.
Jbga, baš mi nekako žao Cigle. 'Em što će (vjerovatno) završiti karijeru bez titule, 'em što se klubovi kusuraju sa njim kako stignu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Još je malo ostalo do trade deadlinea...
Naš Dario Šarić odlazi u Oklahomu. Od ostalih trenutno zanimljivih tradeova, Lakersi su za Beverlyja dobili Mo Bambu iz Magica, dok je John Wall poslan nazad Rocketsima.
Ne može se sve ni ispratiti, Woj i Shams objavljuju nešto svake minute.
Naš Dario Šarić odlazi u Oklahomu. Od ostalih trenutno zanimljivih tradeova, Lakersi su za Beverlyja dobili Mo Bambu iz Magica, dok je John Wall poslan nazad Rocketsima.

Ne može se sve ni ispratiti, Woj i Shams objavljuju nešto svake minute.

Lasciatemi guidare...
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
Kako napokon, pa igrao je Zubac pretprošle godine, a i Babo je bio u najboljoj ekipi zapadaAlkY je napisao/la: 10.02.2023., 13:51 Dosta toga se izdogadalo da.
Zao mi je Sarica. Kad im je dosao KD sam pomislio kako napokon neki Hrvat ima sanse za finale konferencije pa mozda i naslov. Par sati poslije ga posalju ća , steta
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Mislis na Utah??Kaiser je napisao/la: 10.02.2023., 14:22Kako napokon, pa igrao je Zubac pretprošle godine, a i Babo je bio u najboljoj ekipi zapadaAlkY je napisao/la: 10.02.2023., 13:51 Dosta toga se izdogadalo da.
Zao mi je Sarica. Kad im je dosao KD sam pomislio kako napokon neki Hrvat ima sanse za finale konferencije pa mozda i naslov. Par sati poslije ga posalju ća , steta
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
Solidno takmičenje u zakucavanjima.
Obožavam kad bijelac od 188cm odnese pobjedu.
Od mogućih 200 bodova, imao je 199,8.
Momak ima straaaaašan odraz.
Samo je na jednom zakucavanju Lisa Leslie dala bod manje, sve ostalo su bile maksimalne ocjene.
Dame iz trećeg pokušaja napokon ušao u finale i odmah osvojio takmičenje.
Haliburton ostvario u prvoj seriji najbolji rezultat (31 poen, 40 je mogućih) od kako imamo ovaj sistem takmičenja, ali u finalnoj podbacio, ispod 20 je imao.
U onom prvom takmičenju domaći trojac (Sexton, Kessler, Clarkson) bio najbolji ispred rookieja i braće Grka (ok, Giannisa je zbog povrde mijenjao Holiday).
Obožavam kad bijelac od 188cm odnese pobjedu.
Od mogućih 200 bodova, imao je 199,8.
Momak ima straaaaašan odraz.

Samo je na jednom zakucavanju Lisa Leslie dala bod manje, sve ostalo su bile maksimalne ocjene.
Dame iz trećeg pokušaja napokon ušao u finale i odmah osvojio takmičenje.
Haliburton ostvario u prvoj seriji najbolji rezultat (31 poen, 40 je mogućih) od kako imamo ovaj sistem takmičenja, ali u finalnoj podbacio, ispod 20 je imao.
U onom prvom takmičenju domaći trojac (Sexton, Kessler, Clarkson) bio najbolji ispred rookieja i braće Grka (ok, Giannisa je zbog povrde mijenjao Holiday).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Meni to bilo zanimljivo kad sam bio klinac...Dns se i ne osvrnem na vikend 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ja u zadnje vrijeme sa najviše pažnje pratim program subotom.CrashOverride je napisao/la: 19.02.2023., 09:39 Meni to bilo zanimljivo kad sam bio klinac...Dns se i ne osvrnem na vikend![]()
A i tu najviše takmičenje u tricama.
Mada su sinoć bila dobra sva takmičenja.
Em' što je subota na nedjelju, pa se može spavati, em što je main event postao prilično bezveze. Čak ni ova promjena formata, sa ovim donacijama i sa targetom u zadnjoj četvrtini mi nisu ništa pojačali (vratili) želju.
Ili se probudim na zadnju četvrtinu ili bauljam (više spavam nego što gledam) ili jednostavno odspavam k'o čovjek.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Turner ubacio 40 za Pacerse u porazu u produzetku od Kelta.. Sut visokih 87%. Za 2 na 100%, trice 8/10.
Sad taman malo Lakerse pogledat ali prvo produzetak u SaltLakeu..
Mislio sam gledat dvoboj Damea i Foxa ali jednog nema a nema ni Stepha za GSW.
Sad taman malo Lakerse pogledat ali prvo produzetak u SaltLakeu..
Mislio sam gledat dvoboj Damea i Foxa ali jednog nema a nema ni Stepha za GSW.
Fino Alla Fine