Sviđa mi se, drago mi je da se portal ukupno proširuje polako, iako je naravno jasno da F1 ostaje u prvom planu
Baš me zanima kako će izgledati, da ne smaram prije reda - za ostalo ćemo pričekati sutra
Sarma je napisao/la: 24.11.2019., 20:47
Sviđa mi se, drago mi je da se portal ukupno proširuje polako, iako je naravno jasno da F1 ostaje u prvom planu
Baš me zanima kako će izgledati, da ne smaram prije reda - za ostalo ćemo pričekati sutra
Dosta sam radio na tome da F1 fanove nikad ništa ne zamara ako to ne prate. Znam po sebi - ako čitam neki portal pa mi ubace XY sadržaj druge tematike - iz revolta više ne otvaram jer mislim da mi guraju nešto što nisam odabrao Prema tome, F1 će biti maksimalno odvojena od NBA. Neće čak vrijediti niti ista registracija, iako je Pulsmedia jedno i drugo. NBA ide od nule.
Jedino što će F1 fanovi vidjeti jest link u izborniku, nikakvih NBA vijesti tu neće biti na ovom portalu. Isto vrijedi za one koji budu ulazili na nba.pulsmedia.hr - neće vidjeti ništa od F1 tematike.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Novi profil, nisam htio kopirati korisnike na onaj portal bez pristanka... Registracija traje 30 sekundi pa bolje da se obavi sve tamo iznova i da portal raste prirodno.