I ja se svega toga sjećam ali eto odmorili su proslu sezonu red bi bio da malo jače krenu ako uopce mogu a to je veliko pitanje.Mr.Spaceguy je napisao/la: 01.10.2019., 22:40Nakon tri naslova zaredom mogu malu pauzu uzeti. Sjećam se ja dobro kad su ih Roma, Lyon, Mallorca, Alcorcon i slične ekipe razbijali.alonso5 je napisao/la: 01.10.2019., 22:36 Moji su u totalnoj banani, prije su ovakve utakmice rijesavali sa 4,5 razlike a danas se jedva bod čupa
Svaka cast Dinamu, 65 minuta izdrzat protiv onakve ekipe.
Nogometni chat
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Tesko se oni mogu izvaditi iz svega toga dok god je Zidane tamo .alonso5 je napisao/la: 01.10.2019., 23:02I ja se svega toga sjećam ali eto odmorili su proslu sezonu red bi bio da malo jače krenu ako uopce mogu a to je veliko pitanje.Mr.Spaceguy je napisao/la: 01.10.2019., 22:40Nakon tri naslova zaredom mogu malu pauzu uzeti. Sjećam se ja dobro kad su ih Roma, Lyon, Mallorca, Alcorcon i slične ekipe razbijali.alonso5 je napisao/la: 01.10.2019., 22:36 Moji su u totalnoj banani, prije su ovakve utakmice rijesavali sa 4,5 razlike a danas se jedva bod čupa
Svaka cast Dinamu, 65 minuta izdrzat protiv onakve ekipe.
Slicna prica Barca sa Valverdeom. Ta 2 lika unistavaju te ekipe. Naravno , svaka cast Zidaneu sta je napravio u Realu ali jednostavno se nije trebao vracati. Ako je vec morao onda ne tako brzo

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovo svakako spada među ljepše stvari koje sam u zadnje vrijeme pročitao, kad god je on u igri, nije mi nimalo žao što Real gubi. Navas je bio odličan golman, a odbacili su ga ko zadnje smeće zbog ove rupeMr.Spaceguy je napisao/la: 01.10.2019., 20:02 Evo Zidane ga je izvadio van. [Courtoisa, da ne ispadne nastran citat bez konteksta]

Što se tiče Dinama, nisam pretjerano zadovoljan igrom. Jasno mi je da je Bjelica ovdje išao po bod, ali igrati čisti bunker punih 90 minuta mi se nikako ne sviđa. Vidim da mnogi spominju nekakav hrabri Dinamo, ali ja tu hrabrost nisam baš vidio. Ne kažem da su igrali loše to što su igrali, ali to za mene nije hrabra igra.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Kako nije hrabra igra? Onako ići presjecati lote i 1 na 1 duele sa onakvim samopouzdanjem. Kaj smo trebali hara kiri i kamikaza i sve u 16 otvoreno. Išlo se na dve situacije da se realiziraju, ali se nisu. Neutralan nakon poraza od 2-0 kod Cityja. Idemo po 2. mjesto. Sam Guardiola je nahvalio Dinamo poslije tekme.croatic f1 je napisao/la: 02.10.2019., 01:00Ovo svakako spada među ljepše stvari koje sam u zadnje vrijeme pročitao, kad god je on u igri, nije mi nimalo žao što Real gubi. Navas je bio odličan golman, a odbacili su ga ko zadnje smeće zbog ove rupeMr.Spaceguy je napisao/la: 01.10.2019., 20:02 Evo Zidane ga je izvadio van. [Courtoisa, da ne ispadne nastran citat bez konteksta]Zanimljivo je da su uspjeli izjednačiti čim je izašao iz igre
![]()
Što se tiče Dinama, nisam pretjerano zadovoljan igrom. Jasno mi je da je Bjelica ovdje išao po bod, ali igrati čisti bunker punih 90 minuta mi se nikako ne sviđa. Vidim da mnogi spominju nekakav hrabri Dinamo, ali ja tu hrabrost nisam baš vidio. Ne kažem da su igrali loše to što su igrali, ali to za mene nije hrabra igra.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- croatic f1
- F1puls suradnik
To je moj osobni dojam, ja bih rekao da je nedostajalo baš hrabrosti, u smislu da bih volio da su probali nešto više prema naprijed. Ovo je bio klasični bunker, naravno da shvaćam logiku koja stoji iza takve igre, ali mislim da su trebali barem probati nešto agresivnije, možda bi i uspjeli nekako iznenaditi City. Naravno, nije kraj svijeta, jasno je da je City debeli favorit u ovoj skupini, poraz 2-0 nije tako strašan i Dinamo još uvijek može ostvariti jako dobre rezultate u Europi.Majki2111 je napisao/la: 02.10.2019., 01:29 Kako nije hrabra igra? Onako ići presjecati lote i 1 na 1 duele sa onakvim samopouzdanjem. Kaj smo trebali hara kiri i kamikaza i sve u 16 otvoreno. Išlo se na dve situacije da se realiziraju, ali se nisu. Neutralan nakon poraza od 2-0 kod Cityja. Idemo po 2. mjesto. Sam Guardiola je nahvalio Dinamo poslije tekme.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Probalo se kako znamo. Direktno na Petkovića i druge lopte, ali su zaustavili to. Dobar je i City danas bio mora se priznat. U neki veći rizik se nije isplatilo i većina Dinamovaca bi ga popljuvala da je ušao u veći rizik ko kaj tražiš. Bit će gol razlika bitna.croatic f1 je napisao/la: 02.10.2019., 01:39To je moj osobni dojam, ja bih rekao da je nedostajalo baš hrabrosti, u smislu da bih volio da su probali nešto više prema naprijed. Ovo je bio klasični bunker, naravno da shvaćam logiku koja stoji iza takve igre, ali mislim da su trebali barem probati nešto agresivnije, možda bi i uspjeli nekako iznenaditi City. Naravno, nije kraj svijeta, jasno je da je City debeli favorit u ovoj skupini, poraz 2-0 nije tako strašan i Dinamo još uvijek može ostvariti jako dobre rezultate u Europi.Majki2111 je napisao/la: 02.10.2019., 01:29 Kako nije hrabra igra? Onako ići presjecati lote i 1 na 1 duele sa onakvim samopouzdanjem. Kaj smo trebali hara kiri i kamikaza i sve u 16 otvoreno. Išlo se na dve situacije da se realiziraju, ali se nisu. Neutralan nakon poraza od 2-0 kod Cityja. Idemo po 2. mjesto. Sam Guardiola je nahvalio Dinamo poslije tekme.
Lomi te, al se nedaš
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari

Tek sam sad vidio ovu rečenicu....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
Svaka cast Dinamu , bili su borbeni u obrani. Ali po mom misljenju su se ipak malo previse ukenjali. Razumijem da je to City i da je rizik se malo otvorit da ne primis 10 komada. Ali barem su malo mogli nesto pokusati naprijed.
Mozda nije relevantan primjer ali cu navesti sinoc Brugge. Brugge nije jaca ekipa od Dinama iako je Real trenutno slabiji od Citya ,ali je Brugge dosao s namjerom igrati nogomet sta im se na kraju i isplatilo. Da nije bilo kartona sigurna 3 boda bi imali. Bez imalo straha su isli naprijed. Ako prime prime , sta sad. Ali su isli zabiti gol.
Mozda nije relevantan primjer ali cu navesti sinoc Brugge. Brugge nije jaca ekipa od Dinama iako je Real trenutno slabiji od Citya ,ali je Brugge dosao s namjerom igrati nogomet sta im se na kraju i isplatilo. Da nije bilo kartona sigurna 3 boda bi imali. Bez imalo straha su isli naprijed. Ako prime prime , sta sad. Ali su isli zabiti gol.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Naravno da je City bio dobar, ne možemo pričati o njima i Dinamu kao jednakim klubovima, ali slažem se s @AlkY-jem - u nekom trenutku je trebalo probati pošteno pritisnuti City, unatoč nekakvoj nominalnoj prednosti u kvaliteti igre. Nisu ni oni superljudi, može se i njima zabiti. Ovako mi izgleda kao da su odustali bez ispaljenog metka, utakmica se u 99% vremena igrala na Dinamovoj polovici.Majki2111 je napisao/la: 02.10.2019., 01:49 Probalo se kako znamo. Direktno na Petkovića i druge lopte, ali su zaustavili to. Dobar je i City danas bio mora se priznat. U neki veći rizik se nije isplatilo i većina Dinamovaca bi ga popljuvala da je ušao u veći rizik ko kaj tražiš. Bit će gol razlika bitna.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Lovro opet jacroatic f1 je napisao/la: 02.10.2019., 16:13Naravno da je City bio dobar, ne možemo pričati o njima i Dinamu kao jednakim klubovima, ali slažem se s @AlkY-jem - u nekom trenutku je trebalo probati pošteno pritisnuti City, unatoč nekakvoj nominalnoj prednosti u kvaliteti igre. Nisu ni oni superljudi, može se i njima zabiti. Ovako mi izgleda kao da su odustali bez ispaljenog metka, utakmica se u 99% vremena igrala na Dinamovoj polovici.Majki2111 je napisao/la: 02.10.2019., 01:49 Probalo se kako znamo. Direktno na Petkovića i druge lopte, ali su zaustavili to. Dobar je i City danas bio mora se priznat. U neki veći rizik se nije isplatilo i većina Dinamovaca bi ga popljuvala da je ušao u veći rizik ko kaj tražiš. Bit će gol razlika bitna.

Samo da napomenem, da protiv City i ekipe sa puno većim budžetima su prisiljene igrati sličan nogomet. Nije to stvar hoćeš ili nećeš da tako igraš, jednostavno se moraš prilagoditi.
Nadigravati se sa njima je jako teško.
Mourinho je svojevremeno igrao sa osam štopera protiv Guardiole, a vodio je Real Madrid.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nisam gledo tekmu, pogledah sazetak i stvarno ne znam sta pojedinci misle da je Dinamo trebo napravit..
I dosta jace ekipe od Dinama znaju pokazat manje ne Etihadu..
Da su se otvorili, curilo bi na sve strane i danas bi pricali o jednom rekordnom porazu u LP..
Ni u Zagrebu nece bit nista drukcije, osim ako City ne izvede B ekipu posto ce to biti zadnje kolo..
I dosta jace ekipe od Dinama znaju pokazat manje ne Etihadu..
Da su se otvorili, curilo bi na sve strane i danas bi pricali o jednom rekordnom porazu u LP..
Ni u Zagrebu nece bit nista drukcije, osim ako City ne izvede B ekipu posto ce to biti zadnje kolo..
Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
Da bi se onda Mourinho odlučio otvoriti i na kraju dobio 5 komada
Dinamo da se malo otvorio i krenuo prema naprijed, sigurno bi dobio još minimalno 5 komada i ovako je City mašio puno, ipak je bolje izgubit 2-0 nego 7-1.
Izgubit 2-0 od Citya u gostima, je po meni odličan rezultat za Dinamo, još su dobili gol u 94 min.

Dinamo da se malo otvorio i krenuo prema naprijed, sigurno bi dobio još minimalno 5 komada i ovako je City mašio puno, ipak je bolje izgubit 2-0 nego 7-1.
Izgubit 2-0 od Citya u gostima, je po meni odličan rezultat za Dinamo, još su dobili gol u 94 min.
- AlkY
- Formula 1
Norwich je protiv Citya igrao otvorenije nego sam City i izgubili 3-2 jedva. A realno jedan Norwich nije nesto puno bolji od Dinama.
Ne kazem da ovo sta vi govorite nije istina jer je istina 100 %. Ja samo kazem da City nije Bog nogometa pa da im se nemoze parirati. Mozda u ovom trenutku je City i najranjiviji bio jer im je pol obrane ozljedeno. Dokaz tome je da jedan veznjak Fernandinho mora igrati stopera.
Ne kazem da ovo sta vi govorite nije istina jer je istina 100 %. Ja samo kazem da City nije Bog nogometa pa da im se nemoze parirati. Mozda u ovom trenutku je City i najranjiviji bio jer im je pol obrane ozljedeno. Dokaz tome je da jedan veznjak Fernandinho mora igrati stopera.

- croatic f1
- F1puls suradnik
A kud opet ti...Har Kl je napisao/la: 02.10.2019., 18:43 Lovro opet ja![]()
Samo da napomenem, da protiv City i ekipe sa puno većim budžetima su prisiljene igrati sličan nogomet. Nije to stvar hoćeš ili nećeš da tako igraš, jednostavno se moraš prilagoditi.
Nadigravati se sa njima je jako teško.
Mourinho je svojevremeno igrao sa osam štopera protiv Guardiole, a vodio je Real Madrid.

Ne kažem ja da je Dinamo trebao igrati nekakvu super agresivnu igru i konstantno pokušavati pritiskati City, kažem da su mogli u jednom periodu utakmice barem probati nešto prema naprijed jer ja se ne sjećam nikakvog konkretnog pokušaja napada osim nekakvih kontri i polukontri, što je naravno karakteristično za ovakav bunker. Ok, dio prvog poluvremena nisam gledao zbog tehničkih problema s prijenosom u kafiću, ali pretpostavljam da nije baš tad Dinamo krenuo u neku ofenzivu

Nisam ja sad nogometni stručnjak pa da moram biti u pravu, ali ja se slažem s @AlkY-jem, u Cityju također igra 11 igrača s dvije noge, dvije ruke, jednom glavom i svime što imaju i ljudi koji igraju za Dinamo, stoga nema razloga da se ne proba nešto prema naprijed. Ovako se igralo na nulu u najboljem slučaju, što znači da moraš odigrati savršeni bunker punih 90+ minuta, a to nije nimalo lako, pogotovo ne protiv Cityja.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ovi momci Slavije i Dortmunda se natjecu ko ce vecu sansu falit...
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ma razumio sam ja ... Samo hoću da kažem, možda su oni to i htjeli, samo nisu mogli. A navaliti po svaku cijenu u Engleskoj bi bila bruka.
Što se Norwich-a tiče, ne pratim City i njihove utakmice. Međutim poprilično sam uvjeren da, ako su igrali otvoreno protiv City, će slijedeći put završiti sa 5+ u mreži. Izuzetak ne predstavlja pravilo.
Što se Norwich-a tiče, ne pratim City i njihove utakmice. Međutim poprilično sam uvjeren da, ako su igrali otvoreno protiv City, će slijedeći put završiti sa 5+ u mreži. Izuzetak ne predstavlja pravilo.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bas tako..
Fino Alla Fine
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Ma joj ljudi pa vidjelo se koliko su tehnicki i fizicki potkovaniji od Dinamovih igraca. Dinamo je apsolutno odlicno odigrao protiv jedne od najboljih momcadi u svijetu koja je btw osvojila englesko prvenstvo prosle sezone. O cemu mi pricamo. Ja sam se nadao nerijeseno, al eto ispalo je kako je ispalo. Mozda kod kuce to ce biti moguce jos kad City potvrdi prvo mjesto u skupini i ovaj stavi balavce
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ajmo Inter 
Edit: Kakav gol Ziyecha

Edit: Kakav gol Ziyecha