Frantic je napisao/la: 30.01.2023., 07:02https://www.nba.com/news/lebron-james-r ... rsial-play
Da su bili koraci, ne sumnjam da bi iz Sudijskog udruženja to i naveli, po principu "Da, suci su zajebali, bio je faul, ali su prije toga bili koraci".
Niko živ ne pominje korake, jer ono u NBA nikad nisu koraci, niti će biti.
A u tome je i problem sto se to ne svira, a trebalo bi se. Nevezano za Jamesovu situaciju, ali svaku noć ima takvih primjera. Postoje 2 opcije, ili ne znaju oni sami pravila ili im je tako naredjeno da rade. Moguce ovo drugo kao sto sam ranije napisao za radi boljeg showa. Jer po svim pravilima 3 koraka su koraci, ali kako ljudi dijele tehničke i zbog čeka sve, nije ni čudno sto se ovakve stvari dešavaju. Uglavnom sudije u NBA su najslabiji dio te organizacije i to vec jako dugo vremena.
Mislio sam da ce Silver promijeniti neke stvari na bolje, ali izgleda ujeo vuk magare kao po običaju. Covjek kad pročita ovaj njihov izvještaj onda tek shvati koliko je to zapravo skupa sve loše.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
James je prekinuo dribling (uzeo loptu u ruke za dvokorak) U TOKU jednog koraka (odnosno završavajući isti), pa je onda napravio još dva koraka.
To nisu 3 PUNA koraka.
I za to se u NBA nikad nisu svirali koraci!
Iako kad gledaš snimak normalnom brzinom izgleda kao "trokorak", to ipak nije bio slučaj.
Sve izgleda malo drugačije kad pogledaš snimak na brzini 0,25 (ili na 0,1).
Takođe, prilikom primanja lopte iz auta od Schrodera napravio je korak prije nego je odpumpao loptu od parket, ali ni to se kod njih ne svira.
Počeli su u zadnje vrijeme svirati slične stvari (kod primanje lopte) ali kad se napravi korak (koliko god malen) i onda stane/ukopa (što obično naprave centri).
A James nije stao već je nastavio prema košu, a potom se desila gore opisana situacija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
AlkY je napisao/la: 01.02.2023., 19:21
Jos 1-2 tekme I Lebron postaje prvi strijelac u povijesti.
Prije će biti 3 ili 4. Još 89 poena mu fali.
Sinoć je u OT pobjedi u MSGu konačno uzeo prvi ovosezonski triple, nakon dosta tekmi u kojima mu je falio po skok ili asist (ili oboje).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sinoc je James u zadnje 4 minute bio jedini strijelac Lakersa..Nije da se raspuco, zabia je tricu skoro dvije minute prije kraja i slobodno bacanje prije toga.. U OTu su slomili Knickse serijom 7-0..
I Bullsi su lose odradili zavrsnicu protiv Clippersa...
Bullsi su loši u završnicama ove sezone, plus što su nekoliko puta očito pokradeni u clutchu. Fali Lonzo ove sezone, a i uz neke pametnije odluke trenera Donovana mogli su biti negdje oko 6. mjesta. Ovako će biti u grčevitoj borbi za play-in...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Grk ubo 54 u pobjedi (i povratku nakon -21) protiv Clippersa, Joker upisao još jedan triple (trenutno je na triple-double prosjeku, sa nekih 30 tekmi do kraja), Lakersi vratili Indiani za onaj poraz u LAu (gubili su čitavih 46 minuta). Dončić se povreijedio u trećem periodu i nije se vraćao na parket. Pelicansi 10 poraza u nizu.
Izabrane i rezerve za All-Star.
Kompletni roosteri https://www.nba.com/allstar/2023/all-star-roster
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Jako los zavrsetak Indiane...Niti jedno jedino slobodno bacanje nisu imali u zadnoj cetvrtini a pucali su mizernih 27% ....
Clippersi isto ocajni u zadnjoj cetvrtini..
Nisam bas dobro uhvatio ali mi se cini da je Jokic uhvatio triple u 3 cetvrtine...
Jesam ja jedini koji nije impresioniran Jokićem i njegovom statistikom?
Mislim, sjajan je igrač ali realno puno lakše je njemu imati triple double nego bilo kom drugom jer se cijela igra vrti oko njega. Poene i skokove ima zagarantirano a asistencije kupi tako da odlaže lopte suigračima na reketu i slično jer im se većina akcija svodi na njega kroz pick and roll, screening i slično. Cijeli njihov sustav igre je složen da se iskoriste Jokićeve posebnosti maksimalno nego što mi je on zaista fenomenalan igrač.
Puno bih rađe u momčadi imao Embiida ili Dončića. Ako osvoji još jedan MVP po meni bi to bilo nezasluženo jer u playoffu nije još ništa napravio. Ok, bili su mu suigrači ozlijeđeni prošli playoff ali opet je ispao u prvoj rundi nakon kaj je imao MVP sezonu. A three peat MVP je ipak povijesno bio rezerviran za šampione i slično.
Yilla je napisao/la: 03.02.2023., 13:50
Cijeli njihov sustav igre je složen da se iskoriste Jokićeve posebnosti maksimalno nego što mi je on zaista fenomenalan igrač.
Ako osvoji još jedan MVP po meni bi to bilo nezasluženo jer u playoffu nije još ništa napravio.
Inace smo svjedoci da svaka ekipa, koja ima odlicnog igraca koji je ujedno i vodja ekipe, igra na njegove slabosti minimalizirajuci mu ucinak i utjecaj na igru i rezultate
A MVP ce jos malo doc kao biranje igraca za AllStar vikend..
Mozemo vodit debatu kao i kod izbora zlatne lopte
Ma ne, daleko od toga, naravno da će igrati tako, poanta je bila samo da mi radi toga nije toliko impresivan taj triple double prosjek jer je cijeli sustav igre Denvera uspostavljen da vrlo lako može doći do triple doublea, a ne da je njegov izvanzemaljski napor zaslužan za to. Osobno mi je impresivniji Westbrookov triple double prosjek nego ovaj, jer se ovaj ipak morao namučiti za skokove koliko god bio stat padding.
Vidjeli smo prije par tekmi što je Jokiću Embiid napravio. Tak da ih i dalje ne vidim u finalu.
A što se tiče MVPa, jebiga, za three peat moraš ili biti uvjerljivo najbolji igrač lige ili imati veliki timski uspjeh iza sebe što Jokara nema. Vidili smo da ni Giannisu nisu prije par godina dali three peat iako je bio osvojio i prvenstvo.
Kyrie zatražio trade iz Netsa. Kakva glava Vjerojatno je ljut još radi suspenzije početkom sezone a i priča se da mu Brooklyn ne želi dati zagarantirani ugovor tako da ne čudi da je zatražio trade.
Ali da sam Brooklyn, nikakav trade ne bi dolazio u obzir. Najviše se spominje Westbrook a moraš biti lud da to prihvatiš jer njemu isto istječe ugovor na kraju sezone i nećeš ga obnoviti. Da sam na mjestu Netsa, šuti i igraj pa na ljeto idi gdje hoćeš.
Sta ljudima dopi*dila nba kosarka pa sad moraju pocet ubacivat mma u sport da privuku gledatelje? Ne pratim nba ali mi se cini kao da je svakih tjedan dana neka nova tucnjava.
Pas mtr
Ost'o budan do pola 3 da gledam poraz nakon 40 minuta vodstva.
Joker opet triple, nekoliko 40+ partija sinoć.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Haha..Znao sam da ces se javit nakon "prosute" pobjede...
Ja se probudio i pogleda trecu dionicu Bullsa...Al sam zaspo u pauzi Da igraju sve ko trecu, bili bi dobri..Ovako vise igraju ko drugu cetvrtinu..
Jel tko gledao ikad Cam Thomasa? Ja inače pratim Netse radi Duranta pa sam ga gledao par puta.
Uglavnom, lik je sinoć imao 44 koša u 29 minuta. Mali je hodajući koš, doslovce može zabiti iz svake pozicije. Dugo vremena nisam vidio nekog poput njega što se tiče ofenzivne moći.
Jedino što mu je svaki drugi aspekt igre kriminalan pa ne dobiva dovoljno minuta, ali sad s tradeom Kyriea bi mogao igrati više.