Dao si pogrešan input.
Nije 8 godina i 13 dana, već 8 godina i 11 dana

Nemoj mi sad računat 2 dana od prestupnih godina.......

Dao si pogrešan input.
Ma kakav mobitel i tipkanjedmj je napisao/la: 03.12.2021., 21:18 Svaka čast. Krenuo sam ga igrati na mobitelu, pa morao prekinuti nakon 25 minuta, ali za to vrijeme jedva sam 200 prezimena stigao ukucati. Probat ću na laptopu kad stignem...
Frantic je napisao/la: 03.12.2021., 21:40Ma kakav mobitel i tipkanjedmj je napisao/la: 03.12.2021., 21:18 Svaka čast. Krenuo sam ga igrati na mobitelu, pa morao prekinuti nakon 25 minuta, ali za to vrijeme jedva sam 200 prezimena stigao ukucati. Probat ću na laptopu kad stignem...![]()
Samo komp ili laptop
Meni je čak preostalo nešto malo vremena, kad sam "give up-ao", jednostavno, niti sam se mogao sjetiti ikoga više, niti sam imao snage i volje da više tipkam, čak i da je kviz 45 minuta![]()
Preostali (nepogođeni) likovi su upravo to, baš likovi.
Čak mi njihova imena ne zvuče poznato ni iz drugih auto (moto) sportova.
BTW, da ih čovjek zna sve, teško je fizički stići ukucati 689 vozača.
Ok, nije 689, ima istih prezimena, kad ukucaš Schumacher odmah imaš trojicu, a ako kucaš Fittipaldi, ukažu se četvorica, ali imaš ih barem 650-660, dakle ono, moraš kucati 16-17 prezimena po minuti
Pozdrav Zeko, ima li na You Tubeu epizoda s tvojim nastupom?zekohonda je napisao/la: 11.10.2021., 19:10 Ovo je trebalo ići u kviz u temu.
Konac djelo krasi, očajna završna.
Le Mans majica kontra F1 terora na kvizovima nije pomogla. Barem meni. Bilo je pitanje o Farini i Rosberg u drugima.
F12000 je napisao/la: 10.12.2021., 13:03Pozdrav Zeko, ima li na You Tubeu epizoda s tvojim nastupom?zekohonda je napisao/la: 11.10.2021., 19:10 Ovo je trebalo ići u kviz u temu.
Konac djelo krasi, očajna završna.
Le Mans majica kontra F1 terora na kvizovima nije pomogla. Barem meni. Bilo je pitanje o Farini i Rosberg u drugima.