Kako otici na F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
sklopiva stolica - da
piva ne staklena - da
piva - košta 4,50 - 5 eura na stazi
poslije utrke - heh, ovisi o tome koliko imaš vremena. možeš u f1 fan zonu/village, možeš dole gdje budu koncerti, možeš posjetit seoske kafane i štale.
što kasnije otiđeš sa staze bit će ti manja gužva. ;)
prati https://www.projekt-spielberg.com/en/formula-1 i baci pogled na https://f1destinations.com/category/aus ... vel-guide/ .
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

nitrovip
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Fala, fala...

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Karte za Austriju - naručene :chill:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
sehr gut!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

srle
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Tko ide ili je bio u Monzi za neki dobar savjet. Inače kupljene karte za GA, subota kvalifikacije i nedjelja utrka su planirani.

diegos
Karting
Karting
A što te zanima, ja sam bio prošle godine prvi put. Napravio đir po cijeloj stazi skoro, a samu utrku sam gledao pred ulaz u Parabolicu na betonskim tribinama (GA), blizu je staze, lijepo se vidi i ima 2 velika ekrana za pratiti ostatak staze...

Mr0410
Karting
Karting
S nama već: 6 god 4 mj
Navija za: Williams
Pozdrav ljudi. Mene zanima ako je netko razmisljao o putovanju na utrku jeftinim ryanair ili wizzair letovima? Postoje li dobre kombinacije? Htio bih obogatiti svoja iskustva nakon monze'17 i uskoro austrije'19. Hvala i lp :)

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god
Pozdrav svima :pivo: Planira li netko ove godine na 24 sata Le Mansa? Ako ima takvih, javite mi se na mail: [email protected]
slika slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Österreich. Wir kommen, bereiten Bier und Wurst zu. :pivo: :klopa:
#DankeSeb

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
alokin2411 je napisao/la: 16.04.2019., 16:42 Pozdrav svima :pivo: Planira li netko ove godine na 24 sata Le Mansa? Ako ima takvih, javite mi se na mail: [email protected]
zasad se nemam namjeru vraćati. možda kad se honda vrati, ili budu zanimljivo u top kategoriji sa novim pravilima.
imaš moj putopis na https://www.f1puls.com/4007/le-mans-putopis/ , a ako te još što zanima javi mi se na [email protected] .

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god
Pročitao sam tvoj putopis, @zekohonda. Odličan je, kao i svaki. Nemam dodatnih pitanja, samo tražim žrtvu koja će sa mnom :chill: :mrgreen:
slika slika

Loki18
Karting
Karting
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: LEC, GAS
Pozdrav, ove godine planiram u monzu preko agencije put samo sto karte trebam kupit sam. Preporuca se dvodnevno stajanje pa ako netko zna vise o tome, gdje se moze ici s tom kartom i odkud je najbolje gledati s njom? Da li je to GA karta ili? Molim vas opsirno jer prvi put idem pa da budem sto vise upucen, ako moze neka iskustva :thumbs:
:plavazastava: :vozi:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
stajanje=general admission.
možeš svugdje osim na tribine (grandstands). u biti, možeš u petak na tribine sa ga kartom, ali sumnjam da ćeš bit u petak tamo.
pogledaj malo detaljnije situaciju na: https://f1destinations.com/tickets-ital ... rand-prix/

Loki18
Karting
Karting
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: LEC, GAS
@zekohonda hvala puno
:plavazastava: :vozi:

diegos
Karting
Karting
Iii stigle karte za Austriju :aww: :cool:

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
#DankeSeb

nitrovip
Karting
Karting
ide se u nedjelju :)
nego
Mail sa bookf1: It is possible to take plastic bottles up to 500ml and cans into the circuit. However, all other drinks containers are strictly prohibited. No alcohol can be taken into the circuit.

To se baš baš ne smije ponest pive ili?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
LIST OF ALLOWED OBJECTS LIST OF ALLOWED OBJECTS ALLOWED OBJECTS
Plastic bottles and cans

nitrovip
Karting
Karting
Tko je gore u nedjelju na GA, možemo se nać i popit nešto. Nama je plan da krenemo oko 4-5 u nedjelju ujutro sa Plitvica.

diegos
Karting
Karting
Ja krecem sutra ujutro :mrgreen: Ide se sva 4 dana :fakjea: :fakjea: :cice:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡