VN Europe (Baku City Circuit), 17.-19. lipnja 2016.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
Po meni se opet pokazalo da je Rosberg moćan akd je Hamilton dalje, i da je Hamilton loš, griješi i puca pod pritiskom kad je negdje iza u startu. On jednostavno je vozač za pole i odjuri do pobjede.
Inače po meni malo razočaran utrkom, nekako izgleda da će uvijek na njoj biti neki "nestandardan" poredak, pomalo na sreću
Inače po meni malo razočaran utrkom, nekako izgleda da će uvijek na njoj biti neki "nestandardan" poredak, pomalo na sreću
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ekipa je razočarana zato što su odjednom mislili da je na gridu jedno 10 Pastora Maldonada...
Pa F1 nije GP2 i to samo pokazuje koliko su F1 vozači dobri.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel
Nisam ništa loše mislio. Samo jedan uobičajen termin, ništa drugo. Ali neke stvari ne kontaš. Ne određuje se brzina nekog vozača kroz uspjehe. Nebi ni Hamilton imao nijednu pobjedu da vozi za prosječan tim. To je isto kao kad neko omalovažava Heidfelda što nije zabilježio nijednu pobjedu, u dugoj karijeri. A nije nikada ni imao tim za pobjedu. Isto tako je i Button dugi niz godina bio bez pobjede, u lošem timu. Pa je onda postao prvak...Lady je napisao/la:Kakva ženska glavo? kako mi se to obraćaš?senja je napisao/la: Malo manje gledati u statistiku i live timing, a više samu utrku. Kakvo poređenje tempa, ženska glavo? Čovjek startao na softu, i bio ispred puno sporijih bolida nego Perez. Kasnije na SS, i 30 krugova na njima vozio. Nije nikakvo čudo da su ga prešli Red Bullovi. Njemu je utrka uništena u kvalifikacijama, neulaskom u Q3. Baš na utrci kad imaju realnu šansu za podij. I onda neko kaže nije zbog peha... Još uvijek ne možete da pohvalite čovjeka a da ne popljujete ovoga drugog. Niko ne kaže da je Perez loš. Ali realno ovo mu je prvi podij u kojem nije igrala sreća najveću ulogu. I svaka mu čast na tome. Niko ga nesmatra lošim. Ali to nije razlog za pljuvanje Hulka. A i ovo poređenje tempa je ništa drugo nego pljuvanje.
Hulk je u Kanadi završio ispred. Ali naravno, tada moraju svi ovi brži završiti bez problema. Njega zapadnu ove samo kada se mogu boriti za siću. U Monaku je završio iza samo zbog lošije strategije.
Čuj definitivno bolji, svašta...
Ma šta je to Hulk napravio u svojoj karijeri? Koliko dugo vozi u Formuli 1 i kakve je rezultate imao?
Ajde Senja, nabroji mi njegove vrh utrke u tolikim silnim godinama šza vozi F1?
Nije ni čudo šta ga zaobilaze sve vodeće ekipe.....
Ajde Senja nabroji mi bar 3 vrh, vrh utrke koje je odvozio Hulkenberg u svojoj F1 karijeri....
Samo mi nemoj reć Brazil 2012 kad je zabrljao ko 'početnik' i sve bacio u vjetar kad se zabio u Lewisa.....
Force India je rijetko kad imala bolid za dobar plasman. A ni ta u Brazilu nije bila takav slučaj. U normalnim uslovima nebi bili ni blizu vrha. Osim ove danas, kada su realno zaslužili biti na podiju, još je bila ona kad je Fisichella uzeo drugo mjesto u Belgiji. Bio je tada i Sutil u par navrata blizu podija, ali ga oba puta Raikkonen izbacio iz utrke sa četvrtog mjesta...
Evo vidim dole postavljaš pitanje na koje sam ti već odgovorio u prvom postu.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Ferrari
@Lady Eh sad cu ti napisat nesto sto se neces mozda slozit ili hoces.
Kad se krene "pljuvat" Kimi, kako je los i kako bi ga Ferrari trebao zamjeniti itd. No niko ne shvaca njegovu ulogu.
Jasno je da nije vise onaj stari, da njegovo vrijeme prolazi, ali Kimi je bez obzira na neku svoju flegmansku fizionomiju i dalje stari lisac od koristi.
Jasno je da se podredio kao drugi vozac, takvo sto mu nije smetalo ni 2008 da pomaze Massi, jednostavno je bez kompleksa.
Ja nisam fan Kimija, ali ga cesto branim, a evo zasto.
Ferrari se (teska srca govorim) vec neko vrijeme gubi u strateskim odlukama, no vecina tih odluka pada na Kimija, kao pokusnog kunica.
Ferrari ga momacki 2 x ukopava. Danas mu ne zele reci razloge zbog cega ne smije voziti u full modu (a to je bilo gorivo), pa u Kanadi mu govore da stedi gume, a na ledjima nosa Ricciarda i Rosberga.
Onda pored takvih stvari ovdje se od Kimija u 38 godini ocekuju cuda. Danas je odlicno vozio, to niko nece da kaze. Ona greska sa linijom je glupost ziva, no nebitna jer je Kimi u startu usporio razjarenog pijetla aka Pereza. Vettel je sebi stvorio dovoljno prednosti da mu Perez ne puse za vratom. Kasnije Kimi je redao odlicna vremena, presao Vettela dok je ovaj bio u boxu, pa je usporio da Vettel prodje, da ga ne ometa za poziciju, dakle on svoji svrhu ispunjava kao 2 vozac.
No, ovdje je obicaj da se nesto kritikuje, to boze veliki je broj genijalaca koji znaju mnogo vise nego Kimi.
I neko je danas odlicno rekao i slazem se s tim. Danas sve jednog vozaca vezu za Ferrari, kao on je idealan da zamjeni Kimija itd. Desi se dva dobra rezultata, odmah se veze za Ferrari. To je meni glupost ziva.
Kad se krene "pljuvat" Kimi, kako je los i kako bi ga Ferrari trebao zamjeniti itd. No niko ne shvaca njegovu ulogu.
Jasno je da nije vise onaj stari, da njegovo vrijeme prolazi, ali Kimi je bez obzira na neku svoju flegmansku fizionomiju i dalje stari lisac od koristi.
Jasno je da se podredio kao drugi vozac, takvo sto mu nije smetalo ni 2008 da pomaze Massi, jednostavno je bez kompleksa.
Ferrari se (teska srca govorim) vec neko vrijeme gubi u strateskim odlukama, no vecina tih odluka pada na Kimija, kao pokusnog kunica.
Ferrari ga momacki 2 x ukopava. Danas mu ne zele reci razloge zbog cega ne smije voziti u full modu (a to je bilo gorivo), pa u Kanadi mu govore da stedi gume, a na ledjima nosa Ricciarda i Rosberga.
Onda pored takvih stvari ovdje se od Kimija u 38 godini ocekuju cuda. Danas je odlicno vozio, to niko nece da kaze. Ona greska sa linijom je glupost ziva, no nebitna jer je Kimi u startu usporio razjarenog pijetla aka Pereza. Vettel je sebi stvorio dovoljno prednosti da mu Perez ne puse za vratom. Kasnije Kimi je redao odlicna vremena, presao Vettela dok je ovaj bio u boxu, pa je usporio da Vettel prodje, da ga ne ometa za poziciju, dakle on svoji svrhu ispunjava kao 2 vozac.
No, ovdje je obicaj da se nesto kritikuje, to boze veliki je broj genijalaca koji znaju mnogo vise nego Kimi.
I neko je danas odlicno rekao i slazem se s tim. Danas sve jednog vozaca vezu za Ferrari, kao on je idealan da zamjeni Kimija itd. Desi se dva dobra rezultata, odmah se veze za Ferrari. To je meni glupost ziva.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Blackhawk
- Karting
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Jordan
A nasi znaju? Tko su to Hilkenberg i Giterez?Grah0 je napisao/la:Likovi su smiješni, ne znaju izgovorit prezime vozača, a o poznavanju samog sporta, pravila, aerodinamike neću ni da pišem. Ne znam ko njih postavi da vode utrke, jer da su kod mene ni Jutarnji Program ne bi mogli vodit.f1zd je napisao/la:Jeli itko nekad slušao srpske komentatore? Likovi su kraljevi teži, cijelo vrijeme se sprdaju s Berniem i FIA-om, a to se pogotovo vidjelo kad su sušili stazu za kvalifikacije Kine. Legendarno.
Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk
-
senja
- Baniran
Ferrari je napisao/la:Ekipa je razočarana zato što su odjednom mislili da je na gridu jedno 10 Pastora Maldonada...

-
senja
- Baniran
To što je prešao ispred Vettela kd je ovaj otišao u boks nije nikakav podvig. Vettel je ostao 12 krugova više na SS-u, tako da se podrazumijeva da će izaći ispred njega. Ferrari mu nije mogao ništa reći preko radija iz istog razloga iz kojeg ni Mercedes nije mogao ništa reći Hamiltonu...Slavenowsky je napisao/la:@Lady Eh sad cu ti napisat nesto sto se neces mozda slozit ili hoces.
Nije istina da je usporio da bi ga Vettel prešao. Vettel ga je svejedno stizao. Samo je malo traljavo odradio propuštanje. Koje se svakako trebalo odraditi, jer bi obojica trošili gume u borbi, a olakšali bi i Perezu posao da ih obojicu ulovi. Ali mislim da i nebi bilo neke borbe, jer prestizanje na ovom pravcu nije nikakav problem. Samo su to to propuštanje trebali odraditi na pravcu i nebi bilo nikakvih gubitaka. Vozio je ok danas, ali ništa spektakularno.
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Slova mi uzeo iz tipkovnice.zelot je napisao/la:jednostavno mozemo otvoriti temu "sky sport voditelji i prijenos tj ham tv" i to je to... tema bi bila veoma aktivna (ili ne) a ujedno ne bi bili spamane i off topicirane teme o velikim nagradama i utrkama..

Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Pa mislim da kolega to pokušava i reči, od njega se ni ne očekuje više da vozi ko Seb. Veselim se tom XX novom vozaču Ferraria, da vidim što ćete onda trkeljiti po njemusenja je napisao/la:To što je prešao ispred Vettela kd je ovaj otišao u boks nije nikakav podvig. Vettel je ostao 12 krugova više na SS-u, tako da se podrazumijeva da će izaći ispred njega. Ferrari mu nije mogao ništa reći preko radija iz istog razloga iz kojeg ni Mercedes nije mogao ništa reći Hamiltonu...Slavenowsky je napisao/la:@Lady Eh sad cu ti napisat nesto sto se neces mozda slozit ili hoces.
Nije istina da je usporio da bi ga Vettel prešao. Vettel ga je svejedno stizao. Samo je malo traljavo odradio propuštanje. Koje se svakako trebalo odraditi, jer bi obojica trošili gume u borbi, a olakšali bi i Perezu posao da ih obojicu ulovi. Ali mislim da i nebi bilo neke borbe, jer prestizanje na ovom pravcu nije nikakav problem. Samo su to to propuštanje trebali odraditi na pravcu i nebi bilo nikakvih gubitaka. Vozio je ok danas, ali ništa spektakularno.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Slavenowsky
- Formula 1
Poenta je jasna, jedan je prvi vozac, a drugi vodonosa. Ferrari ne zeli imat dva razjarena pijetla koja se makljaju za pozicije, a kao sustizu Mercedes.senja je napisao/la:To što je prešao ispred Vettela kd je ovaj otišao u boks nije nikakav podvig. Vettel je ostao 12 krugova više na SS-u, tako da se podrazumijeva da će izaći ispred njega. Ferrari mu nije mogao ništa reći preko radija iz istog razloga iz kojeg ni Mercedes nije mogao ništa reći Hamiltonu...Slavenowsky je napisao/la:.
Kimi je vecinom zrtva Ferrari-jeve strategije, jos gore sto je i Vettel, jer Ferrari uvijek experimentise sa jednim, pa sa drugim, no ponajvise sa Kimijem.
Ne ide bez razloga Maurizzio pruzat ruku Kimiju, zna koliko se ovaj morao najest beep, zbog njihovih propusta, ovdje je problem sto mnogi zele vidjet tu marisanu izmedju Vettela i Kimija. No to se nikad nece desit, jedan je na vrhuncu svojih mogucnosti, dok drugi na zalasku. No oba vozaca imaju svrhu, sad ko hoce shvatit ce.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Glasniju F1
Dobro malo šale ne škodi. Ipak je ovaj forum kao neko druženje pogotovo kada se prati utrka ili kvalifikacije. Nisam ni ja za konstantno pljuvanje ali ako isti postavljalju glupave i idiotske razloge u vezi Kimija npr. (krive su zvijezde na nebu) onda su normalna pljuvanja takva kao odgovor na to.
U vezi sky ako vam smeta, preskočite
Velika stvar, a Frantic je naveo razlog zašto ih se komentira u takvom tonu jer manje više ovdje svi i gledaju njih (ja osobne, ne)
Uostalom ovo je vrhunac što neki ljudi napadaju Sprdbox temu, pa tko vas tjera da čitate to... Svašta
-------------------------------------------------
Intervjui (ne od Sky Sports-a). 1. Dio
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JQ1XsLQIVu0[/youtube]
2. Dio
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m62TMXGPTVQ[/youtube]
Seb se zapitao u vezi Toyotinog poraza https://twitter.com/sebvettelnews/status/744551363653165058 Post- race sa Sergiom Perezom https://twitter.com/FiftyBuckss/status/744632393097678849 Tedov notebook
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LStwJXuKXSw[/youtube]
Ostali intervjui i videi (sky sports)
Čudim se da nitko nije pohvalio Williams ove godine. Rade izrazito odličan posao tokom pit stopa. Bez greške ove sezone iako je prošlost pokazala da su brži pitovi skloniji pogreškama. No očito kod Williamsa to nije tako

Nico je svoju utrku posvjetio, ocu... Valjda pošto je dad day...

Dogodine

U vezi sky ako vam smeta, preskočite

Uostalom ovo je vrhunac što neki ljudi napadaju Sprdbox temu, pa tko vas tjera da čitate to... Svašta
-------------------------------------------------
Intervjui (ne od Sky Sports-a). 1. Dio
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JQ1XsLQIVu0[/youtube]
2. Dio
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m62TMXGPTVQ[/youtube]
Seb se zapitao u vezi Toyotinog poraza https://twitter.com/sebvettelnews/status/744551363653165058 Post- race sa Sergiom Perezom https://twitter.com/FiftyBuckss/status/744632393097678849 Tedov notebook
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LStwJXuKXSw[/youtube]
Ostali intervjui i videi (sky sports)
Čudim se da nitko nije pohvalio Williams ove godine. Rade izrazito odličan posao tokom pit stopa. Bez greške ove sezone iako je prošlost pokazala da su brži pitovi skloniji pogreškama. No očito kod Williamsa to nije tako

Nico je svoju utrku posvjetio, ocu... Valjda pošto je dad day...

Dogodine

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Slavenowsky
- Formula 1
Problem je sto pola vas ne cita sta se napise, samo ste procitali nesto za sprdbox i to je to.
Stvar je sto se taj slrdbox prenese u temu koja nije za to, zavrti malo forum u nazad i pogledaj komentare za vrijeme utrke i sve ce ti biti jasno.
Niko nista je spominje vezano za sprdbox i njegovu namjenu, radite tamo sta vam je zelja, ali ovaj dio foruma ne treba povezivati sa istim.
Stvar je sto se taj slrdbox prenese u temu koja nije za to, zavrti malo forum u nazad i pogledaj komentare za vrijeme utrke i sve ce ti biti jasno.
Niko nista je spominje vezano za sprdbox i njegovu namjenu, radite tamo sta vam je zelja, ali ovaj dio foruma ne treba povezivati sa istim.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 7 mj
- Kontakt:
E pa čekaj, Williams je onda postavio i novi rekord u promjeni guma. Stari je, čini mi se, bio 1.93 Red Bulla na VN SAD-a 2013.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Glasniju F1
1 : 923
http://www.redbull.com/en/motorsports/f ... top-record
Opako brzo.. Ovaj sam čini mi se uspio uhvatit i u prijenosu danas

http://www.redbull.com/en/motorsports/f ... top-record
Opako brzo.. Ovaj sam čini mi se uspio uhvatit i u prijenosu danas

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
-
senja
- Baniran
Pa mislim da ni za ove teme od VN ništa nije off topic. Ovo sve vezano za Sky što se komentariše je dio ove VN. Ko im je kriv što za svaku VN nam daju materijala
Ni ja ih ne pratim, ali ne možeš ostati ravnodušan kad naletiš na neki klip njihovih prosipancija, kao na primjer onoga sa suncem.
Edit: eto još jednog detalja u kojem Ferrari ove godine pomalo kaska - zaustavljanja u boksu. Prošle godine su upravo oni imali najbolja zaustavljanja, na većini staza.

Ni ja ih ne pratim, ali ne možeš ostati ravnodušan kad naletiš na neki klip njihovih prosipancija, kao na primjer onoga sa suncem.
Edit: eto još jednog detalja u kojem Ferrari ove godine pomalo kaska - zaustavljanja u boksu. Prošle godine su upravo oni imali najbolja zaustavljanja, na većini staza.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 7 mj
- Kontakt:
Dakle sada dijele rekord Red Bull i Williams po pitanju najbržeg pit stopa.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari
- Formula 1
2.3-2.5 sec su odlično zaustavljanja...bolje to nego da izgubimo 5-10 na nekoj gumi jer eto lovimo 3 desetinke vremena...senja je napisao/la:Pa mislim da ni za ove teme od VN ništa nije off topic. Ovo sve vezano za Sky što se komentariše je dio ove VN. Ko im je kriv što za svaku VN nam daju materijala![]()

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Nego jel srušen kakav rekord o top speedu u F1 jučer je Bottas bio blizu 380 km/h oni na Monzi su se sigurno pojeli živi kad su vidjeli taj podatak. Hehhehehehe
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
Gledam da se raspravljate opet oko Skya...pa dobro što sada...malo se napiše, malo se sprda itd. pa što sada?
Meni je Sky F1 guilty pleasure

Meni je Sky F1 guilty pleasure